אתה מדבר על הענן הזה? אתה יכול אולי לצלם?
A adi cb14 New member 23/12/05 #29 לא... יש עננים פשוט מפלצתיים צפונית לי(טיפה מזרחה) ועכשיו מתחיל סדן.
D drums123 New member 23/12/05 #32 הנה משהו קטן ממזמן כבר הם גדלו לממדי ענק.. ממש מפלצתיים, אין לי בטריות..
A adi cb14 New member 23/12/05 #35 אני צילמתי אבל זה בזום גבוה מאוד הגעתי פה לצילומים עם X13 אבל זה איכות חרא.
D drums123 New member 23/12/05 #41 כרגע יש ככה 4 תאים מפותחים, אבל רק אחד פשוט משתרע ברמות היסטריות. יש לי כמה תמונות, אבל לא כאלה מדהימות.
כרגע יש ככה 4 תאים מפותחים, אבל רק אחד פשוט משתרע ברמות היסטריות. יש לי כמה תמונות, אבל לא כאלה מדהימות.
ע עומריקישוש New member 23/12/05 #37 הנה אני צילמתי תמונה 1 אתם לא יודעים מה מתפתח לכיוון צפון ומערב אימאלה זה עוד מעט נכנס עליי!! לא אליי עליי... חח
הנה אני צילמתי תמונה 1 אתם לא יודעים מה מתפתח לכיוון צפון ומערב אימאלה זה עוד מעט נכנס עליי!! לא אליי עליי... חח
S smoshes New member 23/12/05 #16 הנה ההוכחה. תסתכלו גם במכ"ם האחרון ותראו איזה גוש יש בחוף הדרומי, ובצפון הרחוק כלום
ש שי אגם New member 23/12/05 #17 יש!!! תודה לך, אין עליך!!!! עשית לי את היום... כל הרכבת הזאת תפגע בטוח בראשון לציון והולך להיות פה חגיגה!!! איזה תצ"ל מעודד!!!
יש!!! תודה לך, אין עליך!!!! עשית לי את היום... כל הרכבת הזאת תפגע בטוח בראשון לציון והולך להיות פה חגיגה!!! איזה תצ"ל מעודד!!!
ש שי אגם New member 23/12/05 #23 ראשון לציון זה בין המרכזי לדרומי, אבל הרוח כרגע בשינוי הכיוון שלה לדרום מערבית, משמע שהגשם יגיע גם אליי
ראשון לציון זה בין המרכזי לדרומי, אבל הרוח כרגע בשינוי הכיוון שלה לדרום מערבית, משמע שהגשם יגיע גם אליי