למה אין גלריה בפורום???? הצביעו לגלריה!!! ותעדכנו את הסקר!1! איפה המנהלים יאלללללללללללללללללה!
ח חמין רומני New member 13/1/04 #1 למה אין גלריה בפורום???? הצביעו לגלריה!!! ותעדכנו את הסקר!1! איפה המנהלים יאלללללללללללללללללה!
ח חמין רומני New member 13/1/04 #3 בזכות מי אתה פה? 1.לבד 2.שוש אלבר 3.אני בכלל חבר של וואחד מקומץ 4.אני אוהד הומור שחור מילדותי. ענננננננננננננננננננננק!!!!!!!!!!!!!!!!!
בזכות מי אתה פה? 1.לבד 2.שוש אלבר 3.אני בכלל חבר של וואחד מקומץ 4.אני אוהד הומור שחור מילדותי. ענננננננננננננננננננננק!!!!!!!!!!!!!!!!!
T Treker New member 13/1/04 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
H hyper active New member 13/1/04 #6 אמממ בעיה ומה אם אני אוהדת הומור שחור מילדותי אבל ידעתי על קיומו של הפורום בגלל שוש אלבר?
ח חום אדום New member 13/1/04 #7 תצביעי לוואחד- כך לא תהיה לך דילמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וביתר רצינות, אין אפשרות להצביע פעמיים. זה לא אפשרי.
תצביעי לוואחד- כך לא תהיה לך דילמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וביתר רצינות, אין אפשרות להצביע פעמיים. זה לא אפשרי.
H hyper active New member 13/1/04 #8 ../images/Emo88.gif חח בגלל זה אמרתי בעיה אין הקלות לילדים עם בעיות? מצד אחד שוש הכירה לי את הפורום הנחמד הזה אבל מצד שני היא מעצבנת.., לא רוצה לתת לה את הקרדיט.. טוב היא בטח שחורה אז אפשר לדפוק אותה.. סבבה אני ועצמי הגענו להחלטה
../images/Emo88.gif חח בגלל זה אמרתי בעיה אין הקלות לילדים עם בעיות? מצד אחד שוש הכירה לי את הפורום הנחמד הזה אבל מצד שני היא מעצבנת.., לא רוצה לתת לה את הקרדיט.. טוב היא בטח שחורה אז אפשר לדפוק אותה.. סבבה אני ועצמי הגענו להחלטה
A Assaf22 New member 13/1/04 #9 רגע, ומה אם החברה להשכרת רכב תרצה להצביע ? צריך להוסיף לסקר תשובה: אני עוקב ומפרסם.