למה אין באפי היום?

Schnickelfritz

New member
תשובה ונצל"ש.

כי הם החליטו לא לשדר את העונה הרביעית, ככל הנראה. ושאלה- לפני כמה זמן שמו פה קישור לצ´ט עם אמבר בנסון ואני רוצה לקרוא את הטרנסקריפט ואני לא מוצאת. מישהו מוכן לתת קישור Please?

IDOffryn

New member
קראתי../images/Emo58.gif6x19

הרוב היה נחמד רק דבר אחד ממש היה מעניין! היא ידעה על המוות של טארה עונה וחצי לפני שזה קרה! בערך מתי שצילמו את ג´ויס מתה היא כבר ידעה שהיא עומדת למות! איזה נורא זה לצלם את הסדרה עם תחושה של "אני עומדת למות בסוף איזה כיף!" וגם היאאמרה משהו שהם רצו שטארה שתהפוך לרעה(זה דווקא היה יכול להיות מעניין לראות את אמבר משחקת את הרעה לשם שינוי) אבל היא התנגדה כי היא לא רצתה לפגוע במעריצים של הסדרה שגם ככה שבורים מהמוות שלה(איזה מותק היא!!!) וספוילר 7 נו!!!!!!!! הלוואי שהיא תחזור! אפילו לפרק אחד קטנטן!! לשנייה להבזק!

14מתן

New member
באמת...

הסתכלתי על השעון בשעה 8:20 וצער רב נכנס בי
הרגשתי איזה ריקנות באותה השעה בלי הבאפי שלי

ד י י ז י

New member
I hear ya...

רציתי לראות איזה סרט, ואז חשבתי אי אפשר, זה על באפי! ואז פתאום, בעצם לא...

M16B

New member
מה זה קשור? אז פרק של החמישית

משהוא אנשים איזה אכזריות!!!!!!!!!!!

הם לא משדרים באפי מפני

שכמו שרובנו שמנו לב קוראים לערוץ: ביפ ערוץ הצחוק ולמרות שרובנו אומרים שבאפי היא סידרה מצחיקה, היא לא... זה פשוט לא מתאים לאופי של הערוץ

14מתן

New member
אם זה באמת הסיבה

(לפי מה שהבנתי יש לך קשרים) אז הם ממש מטומטמים ! כי באפי היא הסידרה שמביאה להם הכי הרבה רייטינג בערוץ אני חושב ואם זה סתם היה רעיון שלך אז לא התכוונתי להעליב

לא נעלבתי...

ודרך אגב זה היה רעיון שלי... רק שתדע שכשלי אמרו שבאפי יורד לפעם אחת בשבוע (אמרו לי את זה בסביבות אוגוסט) איך צרחתי ועשיתי סיפור אפילו ביקשתי לדבר עם המנהלים... אבל הבנתי שכנראה שזה לא ישנה כלום ולא היכרתי מישהו שמעריץ את באפי כל כך שיעזור לי לעשות מרד (עוד לא הייתי בפורום) אבל אם זה מה שצריך בשביל העונה החמישית, אני מוכנה לקבל את המנה היומית בהקלטות!!!

hospital_food

New member
יכול מאוד להיות

שפשוט הסתיימו להם זכויות השידור ל4 העונות הראשונות, אחרת אני לא יודע למה הם לא שמים "באפי" בצהריים במקום "זינה" או "מסע בין כוכבים" שגם הם לא קומדיות וכבר זה השידור החזר ה100 שלהם בערוץ.

ANGEL N

New member
הם הפסידו אותי!!!

אני היום התנתקתי מביפ!!! אם הם היו משדרים את העונה הרביעית מידי יום או את החמישית הייתי נשאר, אבל אין טעם לשלם להם כשאני בעצם רואה שעה בשבוע ועוד ראיתי כבר את העונה החמישית. שאר התוכניות שלהם ממש לא מענינות אותי (כבה פעמים אפשר לראות ש.ח)

Lady of Buffdom

New member
אבל אבל אבל

איך תראה את העונה השישית? רבע שעה של פרק בסטאר? חוצמזה, אני לא הייתי מסוגלת להתנתק. אפילו שראיתי כבר את העונה החמישית כיף לראות אותה שוב.

B a n j o

New member
נקוה למחשבה (נצל"ש)

האם עכשיו שאין פרק כל יום, הפורום יהיה שוקק חיים כמו עד עכשיו ? אני מרגיש כ"כ ריק... אין טעם לחיים.....

ANGEL N

New member
אנחנו נשרוד אני מאמין...

פשוט נדבר שוב על העונה החמישית, ואל תשכח שבקרוב מתחיל אנג´ל בערוץ 10! בכל מקרה ממני תקבלו שירשיורים על כל פרק בעונה החמישית של אנג´ל ובעיקר לפרק המקביל לו ב"אנג´ל"

ANGEL N

New member
נראה מה סטאר יעשו...

אני מקווה שהם פחות יצנזרו, "כשנגיע לגשר נעבור אותו"

למעלה