למה אבריל לאבין?

oberon16

New member
למה אבריל לאבין?

למה דווקא אבריל לאבין כשיש עוד מיליון להקות/זמרין/זמרות שעושים את אותה המוזיקה בדיוק???? השירים שלה חסרי משמעות הלחנים שלה חסרי ייחוד ובתוצר הסופי היא לא מחדשת כלום שלא עשו כבר מיליון להקות אחרות אז בקיצור: דווקא אבריל לאבין?

BoR|S

New member
כי היא כזאת...

פאנק מאגניבה! וגם סקייטרית שולתת! אני חושב שכל קהילת הפאנק בארץ צריכה ללכת עם חולצות שלה ולשמוע באוזניות את השירים המאגניבים של אבריל! (בוריס שמעדיף לשמוע את נכי נאצה על אבריל)

BoR|S

New member
גיבבו... ממך לא ציפיתי...

שתשמע מוזיקה זבל... בעצם... מי יודע...

4667

New member
מה אתה בכלל עושה פה ?

אתה שומע רק מטקליקה או בויאקה... או כל מה שנגמר ב- קה... או ההיפהופ הלא מוכר הזה שהראת לי את הדיסק שלו לא משנה בקיצר, למה נכנסת לפה...?

BoR|S

New member
כאחד שנראה שממש אכפת לו...

מהפורום הזה, אתה די עושה שטות... אתה צריך לנסות להחזיר אותי בתשובה ולא לגרש אותי מפה...

4667

New member
נו באמת... להגיד לך לשמוע אבריל

זה כמו להגיד לאריה דרעי לשלם מיסים ולשרת בצבא כשהוא אוכל חזיר... חוצמזה שאתה סתם פה בשביל לעשות דווקא... אני מכיר אותך...

BoR|S

New member
You don´t know Jack

דבר ראשון נעלבתי מההשוואה לדרעי... דבר שני, אם תוכיח לי שאבריל זה לא סתם תופעה חולפת והיא באמת משהו ששווה להתעקב עליו, אני אקשיב, בינתיים ממה ששמעתי זה לא ככה, אבל יכול להיות שתצליח להוכיח לי אחרת... ולא רק אתה... כל משתתפי הפורום מוזמנים...

4667

New member
למה באת לפה לשאול את זה?

תישאר לך להנאתך בפורומים של היהודים או אביב גפן אבל לא פה.

bsbgirl

New member
אפילו

שאני חושבת שאתה צודק... זה לא בסדר להכנס לפורום שלה ולכתוב כזאת הודעה! כאילו...תנו לאנשים לשמוע ולאהוב מה שבא להם! תפסיקו להציק לאנשים בגלל המוסיקה שהם אוהבים!

למעלה