למהירי החלטה

Gidi Shemer

New member
למהירי החלטה

למי שמתאים מפגש פורום בלתי רשמי, נהיה מספר חברי פורום (וכולם נורא נורא נחמדים) בבר קיימא, תל אביב ביום חמישי בערב (סביבות 19:00). סגרתי באופן חשאי ובלתי רשמי עם כל הגורמים הרלבנטיים על שקט באיזור תל אביב באותן שעות. לא צלח לי הסכם יותר רחב גם לאיזור עוטף עזה, אבל אם אתם לפחות בסביבה של המשביר 22, תל אביב-יפו, בואו לעודד את רוחו של בן ולהחליף תובנות עם אורח מעבר לים (עבדכם הנאמן).

ההזמנה היא רשות לרובם, אבל חובה למנהלות הפורום הנוכחי והפורום השכן שנאלצו להבריז בפעם הקודמת.

l coyote l

New member

ladybug6

New member
לצערי גם הפעם מבריזה

יש לי פגישה חשובה שנקבעה לפני הרבה זמן ואין לי אפשרות לדחות אותה... סורי! אבל אני שולחת נציגות הולמת במקום.

ת"א? אבל זה רחוק!

זה מה שתמיד אומרים לי על עפולה.
בכל מקרה אני כנראה אאלץ לוותר, שכן אני באותו יום בנסיעות עפולה-נהריה-עפולה. אם כן יסתדר לי בסוף אז אגיע בהפתעה.

האלזה

New member
נוסעת לערבה באותו היום אבל מקווה להגיע

+ דווקא הייתי בפעם הקודמת

Gidi Shemer

New member
ואללה, לא הייתי ברור בפוסט שלי

התכוונתי ש״חלק״ מהמנהלות לא היו. פשלה שלי.

ויהיה יופי לראות אותך עוד פעם, האלזי. סעי בזהירות.

האלזה

New member
רגע רגע

אז בעצם התכוונת לומר שאין לי חובת נוכחות?
וואלה

Gidi Shemer

New member
איך, איך אביע את הערצתי ואת יסורי נפשי?

1700 דולרים, טבין ותקילין, שילמתי על כרטיס טיסה. לארץ שסועת מלחמות חירפתי נפשי להגיע ולו רק כדי להשיק כוס שייק חלבה איתך, ואת מטיחה בי עגבניות וירטואליות???

אני במערב, ונפשי בדרום תל אביב ביום חמישי בערב. הלא תחמלי עלי ותבואי לבקרני?

האלזה

New member

אני ממש אשתדל יא גידי!
(שייק בוטנים כזה)
((בן: איחוד מכוניות במקרה הצורך?))
&nbsp

כמה את צריכה?

יש לי שש (לא מתפרקות) שאני אשמח להעביר הלאה.אולי זה יהיה דרבון (עבורי) לקפוץ למפגש לזמן קצר

האלזה

New member
וואו את נהדרת! 6 זה מושלם

אני מניחה שאם אשמן ו/או אניח עיגול קטן של ניר אפייה הן יוכלו להשתחרר מהתבנית, לא?
יש להן תפקיד חד פעמי בחיי, לא תקבלי אותן חזרה?
וכן, תבואי! אני ממש אשמח לראות אותך סופסוף.
מה עם חברי הפורום הנסתרים האחרים?
צאו מהארונות והמקלטים שלכם, לא כל יום יש מפגשגידי!
אני צריכה לנקוב בשמות?

אני מוסרת אותן כי קניתי כאלו מתפרקות...

אין בעייה לחלץ מהן גם בלי נייר אפייה. אם זה הולך משהו עדין מאד, תשימי פס ארוך של נייר אפייה שיישען החוצה משני צדדים.אז אני אעשה כל מאמץ להגיע בשבעומי שרואה גיברת עם שש תבניות, זו אני, ותקראו לי לשולחן המתאים פליז

למעלה