למהההה?

למהההה? ../images/Emo38.gif

אנחנו מודעים לרשמיות שבהודעתו של האפמן. אני מתאבדת. מישו מצטרף?החבל בכותרת מסמל את הדרך...

../images/Emo13.gif

האמת היא שסנטר כמו האפמן למכבי כבר לא יהיה בעתיד הקרוב עם כל הכבוד לחוסיין בשוק. נותר כעת לאחל להאפמן הצלחה באן בי איי ולמכבי ביורוליג.

kirk hammet

New member
חבר´ה !

אל תעשו מנייט כזה ! נייט לא מסר , אהב את הכדור אצלו ונכנס עם הראש בקיר , ולא סתם קירות , גם בחומה הסינית הוא היה נכנס אם הוא היה יכול , בהגנה הוא לא עשה כלום , הביאו אותו על תקן של חוסם ושומר טוב , בפועל הוא לא חסם כמעט במכבי (החוסם העיקרי שנה שעברה היה קומג´יס , השנה פארקר.) ועל השמירה שלו בכלל חבל לדבר. בשוק שונה ממנו , הוא מכונת ריבאונדים על-אנושית , הוא שומר מצויין , הוא חזק , והוא גם מפתח קליעה רכה לאחרונה. שנה הבאה פארקר יהיה הקלע המוביל של מכבי , זה ברור , אבל הביאו כלים התקפיים מצויינים במקום נייט , אל תדאגו למכבי. וויצ´יץ´ ונדב יקלעו ביחד בכל ערב את ה-20 נקודות , בשוק יתן את ה-10-12 שלו מדי ערב , פארקר יקלע 20 , שארפ 7-8 , מקדונלד יקלע את הנקודות כשצריך , וגם גור יכול לקלוע עשר בלי יותר מדי בעיות. לא לדאוג למכבי. ויש גם את בורשטיין וספר כמובן.

אני לא לגמרי מסכים איתך

לנייט יש נוכחות גדולה ומרשימה מאוד מתחת לסל והוא גם עשה עם הכדור דברים "משוגעים" שמתאימים לאן בי איי. בכך מכבי השיגה שני דברים פרט לשחקן מצויין, התרכזות יתר של הקבוצה בחקן אחד - בעיקר בשמירה עליו וכן גם גרם לקבוצה להבין מול מי היא מתמודדת - גרם להם פיק בירכיים. בשוק, כך לדעתי, הוא שחקן אירופי טיפוסי, שלא ישיג את שהאפמן השיג מתחת לסל .

kirk hammet

New member
הם שחקנים שונים בתכלית

וייתכן , בהחלט ייתכן , שלמכבי או לכל קבוצה באירופה נייט יכול להיות טוב יותר מבשוק. אבל - בשוק לא לוקח את הכסף שהאפמן לוקח ומותיר כסף להביא שחקן כמו וויצ´יץ´ שישלים את הנקודות של נייט ביחד עם בשוק. ובשוק בהחלט שומר יותר טוב. נייט אולי יותר טוב , אבל אם יש מישהו שהייתי מביא במקום נייט והוא לא רברצ´ה (לא הייתי מביא אותו בסוף בגלל שהוא חרא של בנאדם , ולא יתפקד עם הקבוצה , כמו הזר המטומטם שהיה למכבי בעונה שהם הפסידו את האליפות) זה בוודאי בשוק.

ילדותי...

במקום שתבכה על היחלשות של כל קבוצות הליגה אתה שמח וצוהל שמכבי מתחלשת שינוי הסנטר לא יפגע בסיכויי מכבי ת"א... האפמן הוא לא זה שהביא את האליפות לת"א

חזיר בר

New member
גם בלי קשר לשום דבר

אף פעם לא אהבתי אותו,אז במקרה הזה זה קצת חבל כי עכשיו כל השחקנים במכבי נחמדים ואני אוהב אותם.

למעלה