למהההההההה

YaLdoNet 4 EveR

New member
למהההההההה

למה אני ממשיכה למד"מים לעזאזל??????????????????????? שונאאאאאאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה לא ככה..

לא מפסיקים משו סתם ככה כי לא נהנים בו.. אם הייתי פורשת ככה מדברים אז גם לא הייתי נשארת בכיתה שלי (י'4 שולטט וכן אנחנו שחורים.) ובטח הייתי פורשת מהקורס מדצים כמו איזה מעפנה..

נטשה 59

New member
לא שמעת פעם על קדוש מעונה?

כן מדריכים נועדו לסבול והחניכים של עכשיו ממש ממש ממש ממש גרועים... אני בחיים לא הייתי מעזה לא לבוא לפעולה ואח"כ להתחצף למדריכה שלי ולהגיד לה שהיא אשמה שהפעולות משעממות ושכולם יוצאים החניך שבדר"כ עושה את הבלאגן בפעולות הורוס אותן אמר לי את זה) ועוד הייתי ממש מפחדת להסתכל למדריכה שלי בעיניים.. (אבל זאת אני ואלה הם) כולערות ואני אמיך להדריך כי אני אוהבת את זה אבל לא את החניכים.. תפיעסה מעוותת וחוץ מזה מישהו צריך לחנף אותם לערכים שאין להם

s h e e p i t

New member
אמממ...

אפשר להשאר בתנועה בלי להדריך ואז לא צריך את כל הקטע של החניכים...

Flashkes

New member
זאת בדיוק הגישה שלי

אני פשוט לא נהנת, ואנחנו לא עושים שם ממש כלום, אז למה להמשיך? כי המד"בים אמרו? זין על המד"בים. לא כיף לי. אנחנו יושבים בישיבות צוות ושומעים מה שחר אכלה לארוחת בוקר (בלי להעליב את שחר)- אנשים מבני דרור יבינו.

Bitca

New member
ענבר, שמעי, הלוואי שלכולם היו חיים

מעניינים כמו של שחר. אפשר להעביר שעות על גבי שעות ולשמוע אותה מדברת ואפילו (!) להנות מזה.

נצל"ש

איפה דלית? למה לא ראיתי אותה מלא זמן? זה כזה מוזר...וואי...מה קרה פה? איך היא נעלמה?

פנטילון

New member
היום כולם נפצעו

ושי לא היה שם בשביל להציל אותם

למעלה