למההההההההההה?

Rodrik Harlaw

Well-known member
מעולה
לספרים

היה דיבור על 8 ספרים בעבר, וזה די הגיוני כשחושבים על זה שהוא עדיין לא הציג לנו מספיק מהאחרים ושני ספרים לא יספיקו לו עם כל החוטים האחרים שהוא צריך לקשור. כל עוד זה ספר ממש ולא איזה תיעוד היסטורי כמו "הנסיכה והמלכה" שיהיה עוד ספר.

Macphista

New member

Rodrik Harlaw

Well-known member
בהתחשב בכך שספרים 4-5 היו בעיקר בילד-אפ

הספר השישי, עשוי להיות עמוס באירועים כמו הספר השלישי. היות שמהאירועים מהספר השלישי הם ייצרו נטו 14-15 פרקים (אני מכליל גם פילרים שמחליפים אירועים מהפרק השלישי או עוזרים להכין אירועים מהספר השלישי), אז הוא בטח חושב שגם מהספר השישי יוכלו לייצר עונה וחצי לפחות. זו ההשערה שלי לפליאה שלו. הוא כנראה עדיין מדחיק את זה ש-D&D רוצים לארוז את הבאסטה והם מזמן לא מתביישים להתפשר על האיכות...

israelmiv

New member
ראיתי בעוד

מקום שהספרים הרביעי והחמישי הם רק בילד-אפ. האם זה אומר שהם נורא משעממים?

I can't wait

Macphista

New member
לכל אחד יש דעה שונה

יש שחושבים שהספר הרביעי משעמם, יש שחושבים אחרת.
לא זוכרת הרבה דעות שהספר החמישי משעמם... הוא די מבולגן לדעתי אבל לא הרגשתי שם משועממת...

Rodrik Harlaw

Well-known member
לא

ה-storytelling עדיין ברמה הגבוהה של מרטין. פשוט יש פחות קליימקסים, אבל שניים מהם אמורים להגיע כבר בתחילת הספר השישי.

ציון 91

New member
למה שיירצו לארוז?

האם אין הרייטינג בשמיים?

וחוץ מזה, נדמה לי שאם HBO יחליטו הם יכולים בסופו של דבר אם לא תהיה ברירה גם ליצור "טלטלה" ולקחת אחרים במקומם.. לא?

Rodrik Harlaw

Well-known member
זה לא קשור רק לרייטינג

הם כנראה חוששים שהחומר ימצה את עצמו (לא שאני חושב כך). חוץ מזה, זו עבודה קשה ויכול להיות שהם ירצו להתקדם לפרויקטים אחרים.

אני מניח שזו החלטה משותפת של השניים יחד עם HBO, אז אין מה לדבר על החלפתם. כמו שאני מבין את זה מרטין היה מעדיף יותר מ-7 עונות, ולא רק בגלל שזה ייתן לו יותר זמן לסיים את השביעי.

ציון 91

New member
אני מבין.. יש בזה משהו..

מצד שני לסדרת פולחן בטלויזיה שמבוססת על סדרת פולחן של ספרים מגיע מס' מקסימלי של עונות.
ובדרך כללי מס' כזה שלא מגזים זה 10 (עונות).

Serf SaN

New member
לא שכזה אכפת לי.. רק שהוא כבר לא צעיר כמו פעם

אני מפחד שהוא לא יספיק לסיים לכתוב את הסדרה.

Narion

New member
הוא דיבר כבר עם החבר'ה מהTV...

הוא אמר לבעלים של הערוץ איך הסדרה הולכת להיגמר (הכל כתוב על נייר).

ככה שגם אם מחר בבוקר מרטין הולך לעולמו, נוכל עדיין לדעת איך דאיינריז כובשת את ווסטרוז.

Macphista

New member
כשהיא תמות? לא אם היא תמות?

ז"א שאתה כבר יוצא מנקודת הנחה שהיא אכן תמות וזה רק עניין של זמן...

CallMeCavanaugh

New member
אבל זה בואלירית

בואלירית אין הפרדה בין זכר ונקבה. זוכרת את הבילבול מסביב לנסיך שהובטח, שהוא בעצם (אולי) הנסיכה שהובטחה?

למעלה