למהדקות החגורה

למהדקות החגורה

יש המלצות חדשות אולי על חנויות שעושות חיסולים/סוף עונה או חנויות עודפים? לא יזיקו לי כמה בגדים חדשים (וגם לזוג סנדלים או שניים אני לא אתנגד) והתקציב... לא משהו. ואם אני כבר פה, אשמח לשמוע עבור אחותי המלצה איפה אפשר למצוא מכנסיים שיושבות טוב על דובי (מידה 46 אבל מנסה לרדת קצת), כשהבעיה העיקרית איתה זה שהיא שונאת קשקושים ומוכנה ללבוש רק דגמים קלאסיים בצבע אחיד בלי עיטורים ובלי כפתורים וכו'. תודה מראש

Fun Fair

New member
מבטיחה לענות לך מחר בהרחבה.

אני פשוט לא במצברוח תקין היום....

../images/Emo201.gif

גם אני לא הייתי במצב רוח תקין אתמול וזה עדיין משפיע איפושהו. זה מסוג הדברים שאפילו מסע שופינג לא יצליח לעודד ויותר מזה, מסע שופינג נראה כל כך לא מתאים לאור מה שקרה...

קשכפית

New member
זו עונה עכשיו של "סוף עונה "

יש הנחות בלא מעט מקומות, היום ראיתי שב"פומה" יש מבצע של אחד + אחד כלומר פריט אחד והשני חינם (בביגוד) ראיתי בשנקין בחנות "מרקו" כל מיני סנדלים נחמדים לקיץ ב 150 ש"ח בשלל צבעים (שחור, לבן אדום, כסף זהב והן גם נוחות, רכשתי שתי זוגות בלבן ובכסף) ראיתי ברשת הוניגמן הנחות של כמאה ש"ח על פריט. יש לא מעט חנויות בגדים ברח' בוגרשוב בת"א, יש גם שם הנחות ודברים יפים בכל מיני סגנונות גם ברשת no nam יש אחד במחיר מלא והשני ב 40% לגבי אחותך, אני לא חושבת ששום מכנס יושב טוב ויפה במידה 46, בלי להעליב אבל זו המציאות אני ממליצה במצב כזה ללכת על טוניקות שמסתירות אגן רחב ומתחת מכנסי כותנה בצבעים חלקים זה מה שאני עושה בדרך כלל ואני רק מידה 40... זה נוח ובמקרים מסוימים מחמיא יותר ממכנסים

תודה רבה ../images/Emo20.gif

אני מאוד אוהבת את הוניגמן, אני אקפוץ בהזדמנות. גם בוגרשוב נשמע רעיון לא רע. בקשר לאחותי, גם אני פעם חשבתי ככה עד שגילינו את רשת ג'אמפ והיא מצאה שם בגדים שממש יושבים טוב, בדגש על זוג מכנסיים שלצערה היא קנתה רק אחד, ומאז אנחנו מתקשות למצוא משהו דומה. גם במתאים לי הכל נראה עליה מוזר בעוד שהמכנסיים מג'אמפ פשוט יושבות טוב וגורמות לה להיראות מכובדת אפילו שהיא דובי. היא דובי מוצקה, לא נשפכת והיא לא נראית ענקית. בכל זאת אני אציע לה את הרעיון של הטוניקות, למרות שמידה 40 זה ממש לא שמנה אם יורשה לי לומר ולכן אני לא רואה מקום להשוות בינכן. ושוב תודה

קשכפית

New member
היי לאשה מרציפן

קודם כל בבקשה. אנ לא מכירה את רשמת ג'אמפ האמת... גם אני אוהבת את הוניגמן, לא תמיד ולא הכל אבל יש שם דברים מעניינים. על בוגרשוב אני מתה ממש, רחוב מגניב לקניות לדעתי וגם קינג ג'ורג' וגם חנויות מסויימות בשנקין, יש את העין השלישית בגדים זרוקים הודים ובקינג גו'רג' שווה לחפש. לגבי מידות גדולות לא מנסיון אבל שמעתי על קום איל פו שיש שם דברים יפים למידות גדולות אבל שם יקר יקר. לגבי הטוניקות זה לא בגלל שאני שמנה, זה בגלל שאני אוהבת את הלוק הזרוק של שכבות, אני הולכת רוב הזמן עם מכנס ועל זה שימלה וככה נוח לי ובחורף על השמלה גם טריקו ארוך וסוודר. אני לא שמנה אבל גם לא רזה כמו שהייתי בצעירותי. ואני מתה להוריד במשקל 8 קילו רק שזה לא ממש הולך לי בנתיים. בכל אופן כיף לעשות שופינג נכון? אצלי יכול לעבור יום שלם ועוד לא הספקתי כלום....

Fun Fair

New member
אוי ואבוי!../images/Emo2.gif

מה ז"א "ששום מכנס יושב טוב ויפה במידה 46"?!?!?! חס וכרפס! כמידה 46 גאה, אני יכולה לומר לך שיש לי עשרות זוגות מכנסיים שנראים כ"כ טוב, שכשחברות שלי מבקשות להשאיל אותן, הן לא מאמינות לי כשאני מסרבת כי הן יהיו גדולות עליהן... החכמה היא בגזרה- כשהגזרה קלאסית ונכונה (לא סקיני, לא נמוכה מדי, לא גבוהה מדי, לא רחבה מדי למטה, לא עם מג'נטים (ככה קוראים לזה??), לא עם כיסי "קופיקו"- אפשר למצוא דברים מדהימים. לרונן חן יש גזרות מהממות למכנסיים שפשוט מחמיאות לכווווולן. יש לו חנות עודפים מעולה בבית טפר, בתל גיבורים 5, שם אפשר למצוא גם פריטי מהעונה הנוכחית וגם עודפים במחירים מעולים. 90% מהמכנסיים שלי הם שלו והן מדהימות! כנ"ל לג'אמפ (אני לא קונה שם כי אני נאמנה לרונן חן, אבל מה שמדדתי שם תמיד ישב טוב). אם אחותך מגיעה לראשל"צ- ממליצה לה לגשת לאטי יעקובסון, היא מעצבת שמתמחה במידות גדולות- אבל לא רק. אפשר למצוא אצלה פריטים לכל המידות וא היא לא תמצא- היא פשוט תתאים לה בהתאמה אישית. השירות שם נהדר והמחירים סבירים (שהתחשב בזה שזו מעצבת).

pie and cactus

New member
כשאת אומרת

מחירים מעולים בעודפים של רונן חן, למה את מתכוונת? אני תוהה אם שווה לי לקפוץ לשם, אבל אין לי מושג למה לצפות.

Fun Fair

New member
תראי, אני קניתי שם בשבוע שעבר

חצאית מדהימה שבעונה עולה 440 ש"ח ב 219 ש"ח וחצאית שעולה בד"כ 350 ש"ח ב 99 ש"ח (תוסיפי את העובדה שהיו לי עוד 8% הנחה כחברת מועדות וניצלתי 30 נקודות שהיו לי ויצאתי בנזק של 256 ש"ח לשתי חצאיות מתחילת העונה). יש שם חולצות ב 79 ש"ח במקום 229, מכנסים ב 149 במקום 440 וכו'. לדעתי- שווה.

אחותי אוהבת את רונן חן...

אחרי שפעם חיפשנו לה בגדים לחתונה, הפכנו את כל ת"א ובסוף מצאנו חנות של בגדי מעצבים ושם היא התלהבה רק מחולצה אחת (היא בעייתית נורא בבגדים) שבמקרה הייתה שלו. באמת רעיון טוב לקפוץ לחנות העודפים שלו. וכן, ג'אמפ זה באמת אחלה והיא חברת מועדון, כאמור יש לה מכנסיים מדהימות משם שיושבות מצויין והכיוון הוא למשהו בסגנון. אפשר למצוא אצל רונן חן גזרות פשוטות בלי קשקושים ועיטורים? אטי יעקובסון גם רעיון. תודה רבה

Fun Fair

New member
אוי, הוא אלוף בקלאסיות...

מה שאני אוהבת בקו שלו, זה שאפר לשלב תמיד פריטים מכל עונה ומכל קולקציה, כי הדגמים שלו קלסיים ואלמותיים ...

Fun Fair

New member
ובאשר לשופינג "זול" ...../images/Emo13.gif

אני תמיד אוהבת את "תמנון"- בגדים יפים, איכותיים במחיר מצחיק (גם בתחילת העונה המחירים שלהם יותר ממעולים). אם לא היה כ"כ חם ומהביל בחוץ, הייתי מציעה לך לטייל לאורך אלנבי. אני תמיד מוצאת שם "מצייעס". אמנם לא אופנה עילית, אבל בהחלט דברים נחמדים וזולים שמצדיקים את מחירם.

את צריכה לעשות שופינג עם אחותי

תמנון זה אחד הפייבוריטים שלה, אבל הגיע הזמן לדעתי שהיא תתלבש בצורה יותר מכובדת (היא קונה שם בעיקר טישרטים וג'ינסים פשוטים). כאמור היא בעייתית כי היא לא אוהבת עיטורים, כפתורים וכו', וגם לא דוגמאות על בגדים...

למעלה