למד עצבנית

למד עצבנית

אודי, הלמד שלי חדה ב- 90 מעלות (צר לי שאין לי סורק להראות לך- שיפודית משהו) וממש ארוכה, זאת אומרת שממש מכסה את כל המילה אחורנית. למה נראית לי עצבנית? אולי כי אני עצבנית לאחרונה... בספר של יגאל ורדי ולא של חנה קורן (איתכם הסליחה) הוא מפרש שבאות ל משיכת קולמוס תקיפה המייצגת תוקפנות ודוגמטיות באשר לדעות בהן היא מאמינה. האם יש עוד דברים? בכל מקרה הלמד שלי פשוט נראית לי חריגה כי מעולם לא ראיתי אנשים כותבים ל בצורה כזו וגם בגלל שבזמן האחרון היא נעשתה ארוכה יותר ובעבר הייתה יותר קצרה. האם זה מעיד על מצב רוחי הנפשי???

איזה כיף לדון על כתב בלי לראות.

על פי תיאורך והסיום השיפודי ניתן לשלול כוון של דוגמטיות, סטראוטיפים ו "החיים על פי אגפא" סליחה "העבר". משיכת קולמוס תקיפה בעיצוב הנ"ל כנראה מתייחסת לישרות ולזוית שעשויים להעיד על תקיפות, נחישות, ניווט ברור ועמידה על השקפות, ולפעמים גם הצד הפחות מרנין שבזוית כגון: עקשנות, חוסר סובלנות, בטחון יתר דומיננטי בצידקת הקו באופן שמתעלם מדעה שונה ובקורת, לא זקוק לעיצות. אגב, זה לא כזה פשטני וברור לקבוע שהתנועה ימינה, סטייל גולדה מאיר, זו פניה וקיבוע לעבר, הפניה החזקה ימינה משולה למאמץ ההיתנתקות הכמעט נואש מן העבר ששב וצף לנגד עיניה בסטואציות אקטואליות. אי לכך היא עצמה ממש לא רואה את עצמה כמי ששבויה ב 'מה שהיה', אלא רציונלית ומפוכחת, אך בפועל עולם הדימויים והפרשנות לגבי מה שהווה משום מה תואמים לגמרי את מה שהיה. כלומר, היא חיה את ההוה והמציאות, אלא שסימנים ואירועים באותה מציאות מבשרים ומוכיחים לה שהרצון לחסל אותנו נותר כשהיה, רק בשינויי שם קלים, אז זה נקרא פרעות והיום ערפאת. ארוך וצר אצלך, ובלי כתב, זה מעבר ליכולתי, אם כי בכללי סוג של קונפליקט, התלבטות, שינוי, תהליך הבשלה ובגרות ו עיכול הדרגתי של העובדה שיש לך אוזניים בולטות.

למד עצבנית

אודי, תודה לך הייתי סורקת את הכתב הסורר שלי אבל אני לא ליד סורק. האם זה המקום לשאול לגבי ייעוץ גרפולוגי אישי? והאם אתה באמת יושב בתחנה המרכזית הישנה או שמא זו בדיחה שלא הבנתי?

גימי1

New member
אבא ל'

שלום לכם הדנים באות ל'. סליחה אם אני שואל שלא במקום, אבל....לדעתי יש קשר בין ל' לאבא של הכותב. הכצעקתה ?? הזוית החדה בל' מראה על יחס ריגשי טעון כלפי האב, בעיקר בילדות. הכך הוא הדבר אצל היועצת ?

למד- יחס לאבא ואמא...

כן, גם אני שמעתי שיש קשר אבל העניין הוא שעם אבא שלי הקשר היה תמיד ועודנו מצויין וללא בעיות. עם האמא זה כבר נושא אחר... ומאוד טעון...

תראי, הסניף שלי בתחנה המרכזית משרת

בעיקר את אוכלוסית העובדים הזרים שזקוקים מדי פעם להכוונה והרפיה, אבל אם את מתעקשת להיפגש אתי דוקא שם אפשר לתאם משהו. כדי למנוע אי הבנות - עד כאן הבדיחה. וברצינות, אם את מעונינת ביעוץ אישי תוכלי לשלוח לי אימייל או מסר אישי ובו מס' טלפון, ואצור אתך קשר.

למעלה