למדתי שיעור כואב

snoopytush

New member
למדתי שיעור כואב

יש לי נטייה לספר על עצמי הכל בלי לסנן כמעט ולא תמיד האנשים\ במצב שהם יכולים לבלוע בקלות. אם אני מדברת על דברים על טבעיים רק מי שחווה את זה בדרך כלל יכול להיות פתוח לאפשרות. קיצר סיפרתי יותר מידי במכה ואז הרגשתי ביקורתיות ופקפוק והתחלתי להרגיש בושה שסיפרתי. לא קל להיות אימפולסיבית אבל אני למדתי בדרך הקשה שלא כדאי לספר הכל וצריך לסנן למי לספר. לא שלא ידעתי את זה אבל אני נוטה להסחף בהתלהבות שלא אותו רגע ואז זה לא מצטייר טוב.

darkelf19

New member
רב האנשים

לא ליברליים ופתוחים כמו שנדמה, וברגע שהם שומעים על משהו שלא מוכר להם והם לא מבינים הם נוטים לזלזל ולהיות ביקורתיים כלפי זה. אני דווקא ההפך ממך בלספר על עצמי,אני בוחר בקפידה למי ומה לספר, ומספר רק לאנשים שאני יודע שהם פתוחים לכל מיני רעיונות ונושאים. ואני מכיר את זה שזה נושא מאוד מלהיב ושיש הרבה מה לדבר עליו וגם אני מוצא את עצמי הרבה פעמים רוצה לספר ויודע שזה לא משהו שאנשים יכולים ורוצים להתמודד איתו או לחשוב עליו, ושזה לא יביא לשומקום. הרי אני יודע מה האמת שלי, מה אני מכיר ויודע שקיים ואם אני אלך ואספר אני לא אשיג בזה אף מטרה, רק שאנשים יחשבו שאני איזה מטורלל. את יכולה להגיד שזה לשם העלאת מודעות,בדיוק כמו לספר על א-מיניות, אבל אני חושב שיותר קל לאנשים לקבל נטיות מיניות שונות, אולי אפילו מגדריות, והרבה יותר קשה לקבל ולשמוע על דברים על טבעיים כי זה יותר לא מוכר, יותר מפחיד עבורם. בכל מקרה את לא צריכה להרגיש בושה שסיפרת וגם לא לתת לאף אחד לתת לך להרגיש ככה. אני עם האנשים המעטים שסיפרתי להם ואחד מהם לא הגיב טוב, פשוט הפסקתי לדבר על זה, כי לא הייתי מוכן שהוא ייתן לי להרגיש ככה, שהוא מזלזל בכל דבר שאני אומר בנושא

snoopytush

New member
האמת שגם בנושא העל טבעי יש דברים

שנראים לי מופרכים. תלוי מה.

snoopytush

New member
אני מעדיפה לא בפורום:) מוזמן להחליף חוות דעת

בפרטי או בפלאפון:)

snoopytush

New member
חזרתי רק עכשיו הביתה אז לכן התשובה המאוחרת../images/Emo9.gif

Larik

New member
ברצינות

בפורום אולי את לא מדברת הרבה, אבל במקרים אחרים (טלפון למשל) זה כנראה שונה. לפעמים אנשים מתקשים לעקוב כשאומרים להם הרבה מאוד דברים (ולא כי יש להם הפרעת קשב). אז כן, בהחלט מומלץ קודם כל לזרוק פיסות מידע - לראות איך הבן אדם יגיב ואז לפתח את השיחה בהתאם. זה מה שאני עושה, בכלמקרה.

Berethor

New member
../images/Emo207.gif חזרתי מים המלח

ולא לא נשרפתי שם, נשמרתי ...

יצאת בשמש החוצה? ../images/Emo12.gif

ועוד בים המלח? מה עושה אדם שונא חום כמוך בים המלח? חופשה משפחתית?

Berethor

New member
אל תדאגי

מה את חושבת שבאמת יהיה שעות תחת השמש הקופחת. היו לי דרכים יצרתיות ובטוחות איך לבלות בחופשה בדרכי שלי וכן זה חופשה משפחתית.

Berethor

New member
אימפולסיבית היא לא תכונה טובה

לפעמיים צריך ללמוד בדרך הקשה, אבל זה טוב שזה היה מהצד הנפגע ולא הפוגע. מהצלחה עם השליטה והזהירות..

למעלה