למדתי לקח

למדתי לקח

לי זה מובן מאליו שחייב להיות דו-קיום ושיתוף פעולה. לכמה אנשים פה זה בכלל לא ברור. יוצא שבמקום לעסוק במה שמעניין אותי אני מוצא תעצמי משחית זמן יקר בויכוחי סרק. זו היא הודעתי האחרונה כאן. מי שירצה לדון אתי בדו-קיום ושיתוף פעולה מוזמן לבקר בקומונה שלי. שיערב לכם

מסלינה

New member
לפני שאתה עוזב - שאלה:

נניח שמחליטים ללכת בדרכך, איזה שינויים יעשו במדינה? 1. מה יהיו גבולותיה? 2. מה תהיה המדיניות לגבי מתן אזרחות לאנשים נוספים? 3. מה יהיה שמה? מה יהיו הימנונה? 4. מה יהיו החגים וימי האבל הרישמים? 5. איזה שינויים נוספים (הקשורים לדו קיום) יעשו? 6. איזה צבא יהיה, אם בכלל? מי יתגייס אליו (חובה או התנדבות, מי פתור כחוק וכ')? מה יהיו משימותיו? 7. איזה צורת שילטון תהיה? מי יקבע? האם תהיה חוקה? 8. איזה עוד שינויים יהיו שאינם כלולים בסעיפים הקודמים?

התשובות פשוטות...../images/Emo6.gif

בהתאם לחזון המשיחי של ידידנו: גבולותיה - פלסטין מהים ועד לירדן (ורצוי הרבה מזרחה לירדן) + לבנון שמה - פלסטין המורחבת הימנונה (אום כולתום בערבית) - היאח - סילקנו (או טבחנו) בכל הכופרים צבא - חיזבואללה המורחב חוקה - איסלם חומניסטי אם משיחנו מסקוטלנד היה מסכים להיות ראש הממשלה אצלנו השלום היה מגיע מהר מאוד אני מקבל את מנת הבידור היומית כאן מכמה חברים משעשעים

ערב רב

New member
אתה מודע לכך שאתה אדם מאוד קיצוני

ובכל זאת אתה מותפע כשרבים לא מסכימים איתך?

אני דווקא מסכים שמדובר במשיח

חברים, הפסדנו את הזכות להתדיין עם משיח, שכל אחד יתחיל לעשות חשבון נפש, איך הגענו למצב כזה.

מה שנקרא משיח שקר...

בהרצאה ששמעתי בנושא קבלה (אני לא דתי אבל מתעניין) דיבר המרצה על חלומות. מאחר שהאדם מורכב מגוף ונשמה המסרים שהעביר אלוהים לנביאי ישראל היו בחלומותיהם (אז הגוף במנוחה והנשמה שולטת ולכן האדם ברמת ההיטהרות המושלמת ביותר). הוא הדגיש כי מאז נביאי התנ"ך לא מעביר אלוהים יותר מסרים באמצעות בני אדם (למה? תרימו אליו טלפון ותשאלו). לפיכך כל מי שמתעורר מאיזשהו חלום מרתק (כמו ידידנו הנמרץ בארץ הרחוקה) ובטוח כי הוא ישו החדש שיביא את הישועה לאזורנו כדאי להרגיע אותו ולהסביר לו כי כל לילה יחלום על משהו שטותי אחר.

למעלה