"למדתי את הלקח שלי".

articulate

New member
"למדתי את הלקח שלי".

פספסתי את שרשור "רק אצלנו", אז הנה חוויה טרייה כפיצוי. נכנסת גברת לחנות, מספרת שקנתה שני ספרים והם פשוט בלתי קריאים, לא מעניינים והיא לא מתחברת אליהם, שואלת אם תוכל להחליף אותם. אנחנו אומרים שבאופן עקרוני כן, ורצוי שתביא את הקבלה אם יש לה אותה. הגברת הולכת, וחוזרת רבע שעה לאחר מכן עם שני ספרים, בלי קבלה. באחד הספרים יש באמצע דף מקופל לחלוטין, והשני נראה כאילו הוא שחה באמזונס והתייבש לו בכייף בשמש. כל הדפים מרוטים ונוקשים. אני מראה לה את הדף המקופל והיא אומרת "נו, כי עד לכאן הגעתי!" (הגיוני מאוד, אין ספק.) ואז אני מעירה על הדפים הרטובים והיא מכחישה בתוקף שהספר נרטב אי פעם, ושום עדות מרשיעה לא משכנעת אותה. אחרי שאמרתי לה שצר לי, אבל בהחלט לא נוכל לקבל את הספרים, היא ביקשה מנהלת. המנהלת כמובן אמרה בדיוק מה שאני אמרתי, שאין לנו אפשרות לקבל את הספרים כי הם משומשים לחלוטין. אנחנו לא יכולים למכור ספרים במצב כזה, ואין לנו מה לעשות איתם עכשיו. שום ספק לא יקבל בחזרה ספרים במצב כזה. הגברת אמרה "אבל אמרתם שאפשר להחליף!" כן, ואת שכחת לציין שהם יצאו לשחייה לילית בכנרת... וכל מה שנותר לגברת להגיד זה "נו! אני את הלקח שלי למדתי. לא תראו אותי כאן יותר." (ברוך שפטרנו...
).

כל הכבוד על האסרטיביות

ושלא תחזור... *תאכלס אני מגיב כי בין היתר זה לא נחמד לראות הודעה ולא להגיב לה...אבל עכשיו את חייבת להגיב גם לי...אז מה עושים? אני רוצה במבה, יש למישהו במבה?

RReuTT

New member
גם אם כן היה לה קבלה

זו חוצפה לחשוב אפילו על להחזיר ספרים במצב כזה

איך אני מתה על ה"מאיימים" האלה...

"אני לא אקנה אצלכם יותר"-אוי לא, רק אל תעשו את זה, החברה תפשוט רגל בגלל זה... איזה אנשים דפוקים

dominogrose

New member
הכי מצחיק זה הלקוחות ש"מאיימים"

לא לבוא לקנות פה יותר ואז אני רואה אותם כבר יום למחרת... ויום שאחרי... והיום שאחרי....

למעלה