למדו מהטעות שלי!

kfirshap

New member
למדו מהטעות שלי!

היום הלכתי למורה שלי להתלהב, במקלות 8a באמת פצצה של מקלות נוחות ואיכותיות אבל.. הוא שמח בשבילי והכל לקח אותם נתן עם כל אחד מכה על המצילה והסאונד שונה! תבדקו תמיד תמיד תמיד על איזו מצילה בחנות שהסאונד אותו הדבר, זה עניין של ריכוז העץ משו כזה... אם אני חוזר למרום יחליפו לי אותה? היא עברה כמה חכות שרואים עליה אבל לא נשחטה

Envenom

New member
ברור שהסאונד שונה..

כמו שתחליף עורות ותגיד שהתוף לא נשמע אותו דבר. זה לא רק עניין של הדחיסות של העץ, זה עניין של משקל, עובי, הראש של המקל.. אם תשים לב באתרים של החברות תמיד כתוב לך בתאור של המקל איזה סאונד הוא נותן על תופים ואיזה סאונד הוא נותן על מצילות. לדעתי מרום יחליפו לך אותה אם היא באמת לא שחוטה מדי, וכמובן אם לא עברו שבועיים בלה בלה בלה אבל איך קרה שהשינוי בסאונד כ"כ דראסטי שממצילה שאהבת נהייתה מצילה שאתה לא סובל?

megahertz

New member
הוא התכוון לסאונד בין המקלות..מאותו הזוג..

לא למצילה.

ארתור ב

New member
מקלות צריך לבדוק טוב טוב לפני הקניה.

את הבדיקה עושים קודם כל ע"י גילגול המקלות על משטח ישר כמו שולחן זכוכית בשביל לבדוק שהם ישרים בכלל. יצא לי לראות המון המון מקלות עקומים ופגומים. דבר שני צריך לבדוק שיש למקלות משקל, דחיסות, ובאלנס שווים. את זה עושים ע"י הקשה של מקל אחד על גבי השני ואחר כך מחליפים ידיים ומקישים אם המקל השני באותו המיקום. הסאונד אמור להיות זהה. אם יש הבדל בסאונד אז הדחיסות והמשקל שונה. בהצלחה בפעם הבאה.

Mother Man

New member
הגלגול הוא חלק מהבדיקה אבל לא נחשב ככלל הבדיק

אחרי שבחרת זוג שמתאים לך, תן עם כל אחד מכה על שולחן ונסה להבחין בפיץ' של המקלות והם הוא זהה, במידה ולא, החלף את אחד המקלות במקל אחר עד שתמצא את הזוג המושלם שתואם גם למשקל וגם לפיץ'.

למעלה