למגי דחוף.!

טרה10

New member
למגי דחוף.!

אנחנו הרי מחפשים הרמות..אז בשיר הוא פשוט שריונר..יש:" ..הוא הרים אותי לגובה"..ואח"כ "איך אני מתגעגעת..שוב לרדת לסיני..! ויחלום יעקב על סולם..שמלאכים עולים ויורדים בו.! הישר למצעד הגאווה השנתי..של גל"צ.!

magy

New member
כל מה שאתה אומר, נכון....

ואני באמת בדרך לשער העליה...... מקום ששינה את שמו.....לשם אחר....יפה יותר.....

magy

New member
גשם

את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן לה להיות שנית איתו יותר מזה אנחנו לא צריכים.....

magy

New member
בגן העדן

בגן העדן של ילדות אשר היה פורח הייתי חלק מהנוף היום אני אורח

טרה10

New member
על יד שער העליה היה[יש?]בית הבראה

צבאי-מס´ 3..שם הבריאה- לא יודע ממה..חברתי מנוער הנמצאת בצפון הוליבוד.. כבר המון שנים..!

טרה10

New member
חוה לא מגישה..זה הכל כאן מצנע.מכבי

חיפה אלופים.! ומחר יום מכריע בדרך לליגה הלאומית..ולליגה הארצית.. אולי גם הפועל רמת גן ובית שאן שלהם מגיע.. ומסכנים האוהדים.!

magy

New member
יש לנו את אותו רדיו ואותה תחנה

לא? אני שומעת.....בדיוק כמוך יאללללללללה מלכות החרמון לסיום..........

magy

New member
חרמון

לו היית לידי לו את כאן, לו את כאן הייתי נושאך על כפיים ועל ערפילים ערפילים בענן לקטוף כוכבים בשמיים......

magy

New member
קנה

פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון........ יהודית שוורץ - חייפאית

magy

New member
גם באותה מפלגה , כנראה......

בעוונותיי כי רבו..... את מי מריצים הפעם??????????? לא. לא בא עליו...... מי????? כן עליו לא בא לי..... יש איזה מועמד פוטנציאלי שפוי ??????????? אחד שלא מכיר את המילה ......כסא????????? שטובת העם לנגד עיניו?????. אין?????????? אז לא צריך........שיחפשו מי ינענע אותם.............

טרה10

New member
יש כמה מועמדים-מתן,מצנע,רק ששוב

אלה גנרלים. בסוף נקבל את פואד..כמו עכשיו.! פעם היו גם אחרים...כמו ספ...ייייר. אשכול המגמגם. היד רושמת.. גולדה..שלא הרגישה כלום....הם לא נחמדים.... לבון השתיין. תאמיני לי..מי נתן את ההוראה..והתכחש.. וברל שהיו לו שתי אהובות.... ו"מי רצח את ארלוזורוב" נו שוין..שוב ועדת חקירה..ועוד אומרים שבגין היה ראש הממשלה הכי טוב..רק בגלל שהקים לתחיה את ארלוזורוב..היה עף מהכסא.! אז לא פלא ששרון ורפול..שהוא בכלל בן של סובוטניקים..עקפו אותו בדרך לביירות. רק מזל שסאדאת הגיע לירושלים..! ["...ואת קרתגו צריך להרוס"..את זה בגין לא אמר אבל בטח חשב.!] ...נכון שממש הצלחתי לכתוב קטע על טהרת הנוסטלגיה..!

למעלה