למביני הפסקול - בלבד!

Sunafukin

New member
למביני הפסקול - בלבד!

פרשת המלחין\הרכב טושירו מאסודה\טושיו מאסודה השאלה הזאת מטרידה אותי מזה זמן, שכשאני מחפש בגוגל ומוצא אותם את אותן התשובות... כן, השאלה שלי היא. המלחין הראשי הוא לא אחר מאשר טושירו מאסודה (Toshiro Masuda- שרשום ברוב אתרי הנארוטו למינהם), אילו באתרי מידע כגון ANN רשום כשמו טושיו מאסודה (Toshio Masuda- ?!). בויקיפדיה לעומת זאת, רשום שטושירו מאסודה זה שם של הרכב מוזיקלי של 3 אנשים, והם בעצם הרכיבו את הפסקול לנארוטו ולעוד אנימות (הרשומות במידע של ANN). אבל להרכב קוראים בכלל Musashi Project כפי שרשום בסקירה על הפסקול הראשון מ- CDJapan (ההרכב ידוע גם בעוד שם: Project 634). ואחרי שסיבכתי לכם ת'מוח... ורק למבינים שבניכם, אני שואל... WTF קורה כאן?! מי הטועה ומי הצודק?! טושירו מאסודה הוא המלחין או זה השם האמיתי של ההרכב שלהם? טושיו מאסודה או שזה השם האמיתי של המלחין\הרכב? אז מה היה לנו במילים אחרות?: טושירו מאסודה (מלחין\הרכב?) טושיו מאסודה (מלחין\הרכב?) Musashi Project (שם ההרכב 100%) Project 634 (שם נוסף\משנה להרכב 100%) לא קל, אבל תנסו לסדר ת'עניינים... :\

Riku FanBoy

New member
אין לי יותר מדי מושג אבל...

טושירו מאסודה, עד כמה שאני יודע, היא אישה ולא גבר... ונראה לי שהשם שמוזכר בכ"כ הרבה סקירות של הפסקול, טושירו מאסודה, מתכוון לכך שהיא המחברת של המנגינות והיא, עד כמה שנאי יודע, גם מנגנת בחליל ברובן. הידע שלי עדיין מוגבל בנושא "^^

Sunafukin

New member
לא נראה לי...

קודם כל טושירו\טושיו זה שם של גבר, ואפשר לראות את זה ע"י חיפוש פשוט...
שחיפשתי את השם של המלחין, תמיד רשמו "He"- זה היה בעיקר בפורומים וקהילות... בכל מקרה, עדיין מציק לי איך רושמים את שמו נכון, טושירו או טושיו... אגב, חיבור מנגינות - פסקול, ממש אותו דבר :S למעוניינים בסדר של המלחינים\מבצעים לפסקול הראשון לכל רצועה, הנה רשימת הרצועות (אם אתם מהאלה שדואגים ומסדרים): 01. ROCKS - Hound Dog 02. I Said I'm Naruto - Toshiro Masuda 03. Nine Tail Demon Fox - Toshiro Masuda 04. Morning - Masaaki Iizuka 05. Naruto's Daily Life - Toshiro Masuda 06. Nervous - Toshiro Masuda 07. The Raising Fighting Spirit - Toshiro Masuda 08. Sadness And Sorrow - Yasuharu Takanashi 09. Loneliness - Toshiro Masuda 10. Sakura's Theme - Toshiro Masuda 11. Kakashi's Theme - Toshiro Masuda 12. Sexiness - Toshiro Masuda 13. Go Go Naruto! - Toshiro Masuda 14. Evening - Toshiro Masuda 15. Glued State - Masaaki Iizuka 16. Need To Be Strong - Isamu Takita 17. Bad Situation - Toshiro Masuda 18. Strong And Strike - Masaaki Iizuka 19. Turn Over - Toshiro Masuda 20. Victory - Masaaki Iizuka 21. Naruto Main Theme - Katsunosuke Kobari 22. Wind - Akeboshi כמובן בגלל שרוב האתרים מצביעים על Toshiro אז החלטתי להשאיר עד שאני אמצע איך לרשום את השם שלו באמת...

lgmtk

New member
בהתחלה חשבתי שטושירו מאסודה, והוא

גבר, יחיד, מלחין. אבל אחרי כללללללללללל זה, אין לי מושג O_O

renegader

New member
אני נוטה יותר לסמוך של ANN

את וויקפדיה כל אחד יכול לערוך ככה תמיד יש מקום לטעויות והמידע לא תמיד בדוק ומאושר בANN העיניין שונה יש להם את האתר שלו שם ושם מישפחה סוג דם(!!!) וכל העבודות שלו בשאר הסדרות סרטים וכולי אני חושב שהם עשו עבודה יותר טובה בלאסוף מידע עליו ככה שזה TOSHIO ולא TOSHIRO זו דעתי בכל אופן

למעלה