למביני הספרדית:

האאאאאאאאאאאאא../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gifאההההה

יואווווו יאללה בואי כפרע כולם מקבלים אותך כאן יפה מאוד... תזמינו אמבולנס אני מתעלפתתתתתתתתתתת
יואוו היא רוצה לבוא אז שתבוא@!!!!!! שתבוא כבררר ושתביא בדרך את פונצ'ו.. וכריסטיאן וכריסטופר ודולסה ומאיטה וכולםםםם יאללה התנחלות מקסיקו בישראל

Hadas 87

New member
איזו חמודהההה!

שתבוא בכיף.. חח לא נראה לי למישהו פה יש התנגדות חח אני מזה בשוק מזה! חח

סוכריה16

New member
אז שתתבוא המג'נופה הזו

אבל בראיון בויוה היא הבטיחה, פשוט הבטיחה לבוא... אגב.. זה גם החלום של פון..

TuTyBoP15

New member
גמני חולמת לטוב לישראל../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

עכשיו עם הקטע של הקבלה ומדונה כולם חולמים לבוא לפההה חחחחח שיבואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לאדמתנו הקדושההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לארץ הכי קדושה בעולםםםםםםםםםםםםםם

bigmomentom

New member
היא תגיע! תודה קרינה ../images/Emo24.gif

מה שאנהי רוצה, אנהי מקבלת מלכה
כבר אמרתי?

TuTyBoP15

New member
יאא נכון כתוב../images/Emo70.gif

נווו אז מה היא מחכה
מה היא לא יודעת שחלומות צריך להגשים
לפעמיםםםם חלומות מתגשמיםםםםםם

soy rebelde

New member
מתה ../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif../images/Emo153.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif חח

איזה יופי!!
שתבוא כבר
ואז גם לנו יתגשם החלום!!
תודה על הכתבה קרינה

osh360

New member
יאאאאא

איזה בובההההההה אז אם בא לה כ"כ שבאמת תבוא{חח,הרגת אותי,מג'נופה}>סוכריה 16 אוף היא מושלמת ממש אבל שתבוא היא וכולם בימיוחד כריס דולסה ופונצ'ווווו

חניניתה

New member
יאאאאאאאא כןןןןןןןןןןןןן

איזה חמודה החלום שלה לבוא לישראל!!! נו שתבואאאאאא

Pollitaaaaaaa

New member
אלוהים!

אני מתעלפתתתתתתת יאללה שתבוא השלמות! ושתחטוף את כריסססססס השלמות השנייה איתההההההה..שתשים אותו בכיס! וגם את כל RBD בדרךךך הם חייבים לבוא - כריסססססס ואנהי-החלום ש-ל-י זה שתהיו פה! - אז תגשימו לי אותווווווווווו עם הם באים כולנו עושים התנחלותתתתת בשדה תעופה ושרים את השירים שלהם ברור!?!?!?! כול הדיסקים!!!

LemonLimeLilach

New member
נו יאללה שתזיז את התחת

ותתפוס מטוס לפה.. מצידי שתעשה הופעה לבד. רק היא, שעתיים של Salvame ככה פעם אחרי פעם... אני אהיה שם.

eveligne406

New member
גם החלום שלי זה שהיא תבקר בישראלל!!

למרות שזה לא כזה קריטי רק יחסוך לי מאמץ וכסף, כי ככה או ככה אני אפגוש אותה מתישהו, בין אם היא תבוא לישראל ובין אם לא...

למעלה