למביני דבר בלבד...

ט ר ז ן

New member
למביני דבר בלבד...

זוגתי ואני נהגנו מדי פעם לשבת בשעות הערב בשיחה טובה ובקבוק יין לא פחות טוב, לאחרונה החלה הגברת לפתח אלרגיה ליין מכל סוג שהוא, פריחה איומה. אנחנו מחפשים משקה אלכוהולי אחר שיסב איתנו לשולחן, אולם יש בעיה, אסור משקאות המכילים סוכר. ניסינו בירה אבל זה ממש לא לטעמה (אז אני קונה לשנינו ושותה הכל לבד
) יש למישהו רעיונות למשקה מתאים או לחילופין הסבר לאלרגיה?

Jack Daniel

New member
../images/Emo101.gif תראה........

יש הרבה אנשים אלרגיים ל ביסולפט הנתרן, גפרית דו חמצנית וכו. ודומיו שמשמשים לשימור יינות רבים, אבל זו יכולה להיות אלרגיה גם לשמרים או ואינסוף חומרים. הדרך הקלה היא להימנע מיין ולעבור אבחון לגורמי האלרגיה. מעניין האם תזקיק ענבים (ברנדי) יגרום גם לאותו אפקט? אחותתתתתתתתתתת איפה את? לסיכום: וויסקי, סמירנוף תפוח עם מיץ אשכולית אדומה (מיץ טבעי ללא סוכר) ובכלל מיצים טבעיים כתוספת לוודקה. בלאדי מרי-הפייבוריט שלי עם ארוחה בשרית. למרות ששללת איזה חצי מהמשקאות אתה לא תתייבש.

ט ר ז ן

New member
יש לך מתכון קצר

לבלאדי מרי? (אני יודע שכל יומיים זה מופיע...) וככה סתם ללא בשר, עם סיגר טוב?

MidNight Flame

New member
קח :

בלאדי מרי (המתכון הקלאסי) - בהיי-בול : מנה וודקה קורט מלח קורט פלפל שחור דש מיץ לימון זילוף טבסקו זילוף אנגוסטורה ביטר (לדעתי לא חובה) סגירה עד הסוף במיץ עגבניות לערבב עם מקל סלרי אם יש

Oleg Silver

New member
אפשר לשאול 2 שאלות בקשר למתכון

1. איך נראת כוס היי בול? 2. מנה הכוונה ל30 CC?

Oleg Silver

New member
תודה רבה, עוד שאלה קטנה

אם מה אפשר להחליף את הטבסקו ואת האנגוסטורה ביטר?? משהו שיש בבית. שוב תודה!

MidNight Flame

New member
טבסקו...

אתה יכול לנסות להחליף בממש מעט צ'ילי חריף-מתוק נוזלי ואנגוסטורה ביטרס אפשר פשוט לא לשים.

night mistress

New member
../images/Emo181.gifקראת לי?../images/Emo181.gif

אלוהים..כמה אני אוהבת את האייקון הזה
האחות הלכה לברר..

adamfbs

New member
וודקה אינה מכילה סוכר

בהגדרתה. אני ממליץ על שילובים שונים של קוקטלים המבוססים על וודקה (אלא אם כן בכלליות אסור לה סוכר). כל הליקרים והשנאפסים מחוץ לשאלה. בקשר לשאר, אני לא בטוח. לא ממליץ לחפש הסבר לאלרגיה כאן, עדיף כבר ללכת לרופא ולבדוק את זה, אולי זה יתברר כתוצאה מדבר לחלוטין אחר. לך תדע.

ט ר ז ן

New member
אסור סוכר בכלליות ובספיציפיות!

טעות שלי שלא הוספתי היא לא משתגעת על וודקה, אבל כשהטעם שלה הוא קללי אזי היא סובלת בשקט

Jack Daniel

New member
במקום אנגוסטורה:

כמה טיפות רוטב וורצ'סטר לבשר. (מיץ הלימון הוא אופציה נחמדה).

MidNight Flame

New member
בתרגום פשוט :

במקום אנגוסטורה ביטר (מעין נוזל מריר שהוא חלק מהמתכון המקורי) ניתן לשים רוטב ווצ'סטר הלא הוא רוטב לבשר ובכך לשנות את הטעם.

MidNight Flame

New member
יש לציין אגב,

שבלאדי מרי טעים אפילו כוורג'ין (בלי אלכוהול - בלי וודקה).

MidNight Flame

New member
In That Case,

קח את המתכון שנתתי לבלאדי מרי ותהנה
קח בחשבון שהוא עלול לצאת לך לא כל כך טעים בפעם פעמיים הראשונות, שחק עם המרכיבים קצת - אני למשל אוהב יותר מלח ויותר טבסקו. בהצלחה, מייק.

Jack Daniel

New member
טרזן היקר:../images/Emo6.gif

1)אלכוהול הוא מצרך מותרות ואם בת זוגתך רגישה אליו +סוכרת, אזי יותר קל להימנע מאלכוהול, ולא חשבור ראש ולהפוך מחשבים.
אני הייתי נמנע בכלל, (למרות הכינוי). עוד מתכון למרי: 2)ראשן בלאדי מרי: מוזגים מיץ עגבניות 2/3 או 3/4 הכוס (לפי הטעם) וסוגרים עם וודקה לאט לאט על קצה סכין, כפית הפוכה, כפית קוקטייל... שהוודקה תצוף מעליו, ואז שותים את שכבת הוודקה ולאחריה את המיץ עגבניות הקר (רק קר) וזה חתיכת תענוג, בזמן צפייה בסטייק המדמם על הגריל... הדברים הטובים בחיים הם פשוטים.

למעלה