למביני ארגנטינה

juanes

New member
למביני ארגנטינה

חשוב לי לשמוע מנסיונכם: אני בת 27. יש לי אפשרות לנסוע לשבועיים-שבועיים וחצי לחו"ל (שיקולי עבודה וחתונות) במהלך יולי-ספטמבר, לבד. תמיד רציתי לנסוע לארגנטינה, ובמיוחד לבואנוס איירס. השאלה היא האם, לדעתכם, כדאי לעשות טיול לארגנטינה לתקופה קצרה כזו, גם אם אני מתמקדת רק בבואנוס איירס? האם כדאי לנסוע לבד? אני אשמח לתשובות, תושה, נועית.

mipi

New member
תלוי מה את רוצה לעשות

אני הייתי רק בבואנוס איירס חודש, אבל בשביל באמת לקלוט את האוירה הארגנטינאית ולהנות נראה לי שארגנטינה לשבועיים יעשה לה עוול. בואנוס איירס, לאנשים שמגיעים ישר מהארץ נראית כ"עוד עיר מודרנית סטייל אירופה" והרבה אנשים דווקא לא מתחברים אליה בגלל זה. אני אישית התאהבתי בעיר ובארץ אבל זה היה אחרי 6 חודשים כבר בדרום אמריקה. לא זוכרת מה מזג האויר בתקופה הזו בבואנוס איירס אבל לדרום (אם בכל זאת תטוסי, לא ממש ממולץ להגיע). ולכן, הייתי ממליצה לך לשמור את ארגנטינה לפעם אחרת, להגיע לפחות לחודש וחצי וכך להנות ממנה כמו שצריך. הפעם תסעי לאירופה :)

maz

New member
ארגנטינה מדהימה ומאד אהבתי אותה

ולהגיע לבואנוס איירס אחרי כמה חודשים של טיול היה כיף לא רגיל - המסעדות, היין, החנויות, בתי הקפה, הסטייל - אין עליה. אפשר להתרשם מבואנוס איירס ומאד מקומות במדינה בשבועיים וחצי. השאלה היא אם שווה לך להוציא כל כך הרבה כסף על טיסה רחוקה בשביל שבועיים. בעיני זה לא משתלם. אם תצליחי לפנות לפחות חודש - זה כבר נשמע יותר סביר.

למעלה