אז ככה
לפני הכל, אני מסכים במאה אחוז עם לימבו על כל מילה שלו על האלבום ורק אוסיף שצריך לשים לב לכל שיר ושיר באלבום כל כל השירים כל כך שונים אבל עדיין מרכיבים אלבום אחד מעולה! אוקיי, לגבי השאלות שלך.. 1. הגירסה התלת מימדית של אימפוסיבל פרינסס היא האלבום הרגיל+כרטיס נשלף מגניב לאללה של תמונה תלת מימדית של קיילי (תמונה בצד)+חוברת תמונות נוספת קטנה שנמצאת בחלק מההוצאות (נראה לי רק בהוצאה היפנית שהיא שווה כי היא כוללת גם את השיר Tears כשיר בונוס). 2. לא ידעתי שאפשר למצוא את נסיכה בארץ אבל יש כמה גירסאות לאלבום הזה : א. בריטית - 12 שירים וכתוב רק Kylie Minogue ולא Impossible Princess ב. אוסטרלית - 12 שירים וכן כתוב Impossible Princess ג. גירסה יפנית - 12 שירים ועוד שיר בונוס Tears. ד. גירסה תאיוונית או תאילנדית (לא זוכר) עם עטיפה שונה לגמרי! אבל אותם 12 שירים. ה. לסעיפים א´,ב´ ו-ג´ התווספה חבילת התלת מימד של נסיכה שכוללת את הפריטים שהסברתי עליהם קודם לכן.. הסבר דיי ממצא. בכל אופן, אני מציע לך לקנות את נסיכה היפני התלת מימדי או את נסיכה התאילנדי\תאיווני עם האריזה האלטרנטיבית - היא ממש ממש יפה! 3. אין לי עוד פרטים על הוצאות בסיגנון היטס+ חוץ ממש שכבר אמרתי קודם. ואם מדברים על היטס+, אני ממליץ לכם לקנות את הגירסה התאילנדית כי יש לה עטיפה מזה מגניבה!! ולגבי Kylie Minogue 94 - לאלבום הזה יש את הגירסאות הבאות: א. בריטית - יצאה ברב העולם ומוכרת לכולנו. ב. קנדית - עטיפה שונה וכוללת קונפייד אין מי בצרפתית. ג. גירסה יפנית - אלבום רגיל + 2 שירי בונוס מעולים, Love Is Waiting וגם Nothing Can Stop Us.. אני ממליץ לקנות איזה שבא לך כל עוד זה לא נעשה באוסטרליה וזה כלל לכולם פה! FMR (החברה האוסטרלית של קיילי) בעלת דיסקים מתחת לכל ביקורת בכל מה שנוגע להוצאות לפני 97-96!! אל תקינו שום דבר מהם שיצא לפני השנים האלה כי אתם תקבלו סאונד גרוע ועטיפה גרועה!! יום טוב ותתחדש על הדיסק החדש שאתה עומד לקבל.. רן