למבינים...

Siren

New member
למבינים...

עוד אין לי את הדיסק Impossible Princess שווה להשקיע?

MrMinogue

New member
אה..

כן! אבל - אם משקיעים אז לקנות את הגירסה היפנית שכוללת את Tears. אם ממש ממש משקיעים אז לקנות את הגירסה היפנית התלת מימדית שזה משהו שאני מת להשיג אבל כרגע יש לי דברים קצת יותר חשובים מזה.. אם לא ממש משקיעים אז לקנות את הגירסה הבריטית או האוסטרלית (לי יש את האוסטרלית, סתם יותר נחמד לראות את השם Impossible Princess מאשר עוד Kylie Minogue.. צריך לגוון קצת..חחח)

Siren

New member
קצת פרטים

1. תלת מימדית? זה דורש הסבר 2. מה ההבדל מהגירסה שאפשר למצוא בארץ מהגירסה הבריטית? 3. ומה עם HITS+? 4. אין לי גם את "KYLIE MINOGUE". גם לו יש גירסאות שונות?

MrMinogue

New member
אז ככה

לפני הכל, אני מסכים במאה אחוז עם לימבו על כל מילה שלו על האלבום ורק אוסיף שצריך לשים לב לכל שיר ושיר באלבום כל כל השירים כל כך שונים אבל עדיין מרכיבים אלבום אחד מעולה! אוקיי, לגבי השאלות שלך.. 1. הגירסה התלת מימדית של אימפוסיבל פרינסס היא האלבום הרגיל+כרטיס נשלף מגניב לאללה של תמונה תלת מימדית של קיילי (תמונה בצד)+חוברת תמונות נוספת קטנה שנמצאת בחלק מההוצאות (נראה לי רק בהוצאה היפנית שהיא שווה כי היא כוללת גם את השיר Tears כשיר בונוס). 2. לא ידעתי שאפשר למצוא את נסיכה בארץ אבל יש כמה גירסאות לאלבום הזה : א. בריטית - 12 שירים וכתוב רק Kylie Minogue ולא Impossible Princess ב. אוסטרלית - 12 שירים וכן כתוב Impossible Princess ג. גירסה יפנית - 12 שירים ועוד שיר בונוס Tears. ד. גירסה תאיוונית או תאילנדית (לא זוכר) עם עטיפה שונה לגמרי! אבל אותם 12 שירים. ה. לסעיפים א´,ב´ ו-ג´ התווספה חבילת התלת מימד של נסיכה שכוללת את הפריטים שהסברתי עליהם קודם לכן.. הסבר דיי ממצא. בכל אופן, אני מציע לך לקנות את נסיכה היפני התלת מימדי או את נסיכה התאילנדי\תאיווני עם האריזה האלטרנטיבית - היא ממש ממש יפה! 3. אין לי עוד פרטים על הוצאות בסיגנון היטס+ חוץ ממש שכבר אמרתי קודם. ואם מדברים על היטס+, אני ממליץ לכם לקנות את הגירסה התאילנדית כי יש לה עטיפה מזה מגניבה!! ולגבי Kylie Minogue 94 - לאלבום הזה יש את הגירסאות הבאות: א. בריטית - יצאה ברב העולם ומוכרת לכולנו. ב. קנדית - עטיפה שונה וכוללת קונפייד אין מי בצרפתית. ג. גירסה יפנית - אלבום רגיל + 2 שירי בונוס מעולים, Love Is Waiting וגם Nothing Can Stop Us.. אני ממליץ לקנות איזה שבא לך כל עוד זה לא נעשה באוסטרליה וזה כלל לכולם פה! FMR (החברה האוסטרלית של קיילי) בעלת דיסקים מתחת לכל ביקורת בכל מה שנוגע להוצאות לפני 97-96!! אל תקינו שום דבר מהם שיצא לפני השנים האלה כי אתם תקבלו סאונד גרוע ועטיפה גרועה!! יום טוב ותתחדש על הדיסק החדש שאתה עומד לקבל.. רן

Siren

New member
איזה ידע...

יופי, תודה. נראה לי שאני אקנה את הדיסקים בארץ ולכל היותר אדאג להוריד את שאר השירים שהזכרת. תודה

MrMinogue

New member
אני לא מאמין ש..

תמצא איזושהי גירסה של משהו העונה לשם דיסק של קיילי שיצא לפני לייט יירז.. מעצבן אבל נכון..

MrMinogue

New member
דרך אגב

כשאמרתי שלא תמצא הכוונה לזה שאי אפשר למצוא אותם בארץ.. אבל הנה כמה אתרים זולים לאללה www.whammo.com.au www.sainity.com.au www.101cd.com מאווווווד זולים!

Siren

New member
מעולם לא מתקלתי בבעיה

למצוא דיסקים בטח לא של קיילי. אני אפילו די בטוח שראיתי את הדיסק בסופרזאוס ודומיו. תודה בכל מקרה

אפרת ר

New member
רק טעות קטנה

לא כל הדיסקים שיצאו באוסטרליה נקראו impossible princess רק המהדורה הראשונה יצאה ככה, ואח"כ שינו את ההדפסה. עדיין משום מה זה מקוטלג תחת IP אבל על הדיסק לא רשום...

Human Nature

New member
מממ... דיסק זה נקרא השקעה?

השקעה זה קרקע, השקעה זה חנות חדשה, השקעה זה עיתון. דיסק זה לא השקעה, הוא לא יכניס לך כסף. דיסק זה בשביל הנשמה. ותחשוב על זה. וכן, אני ברגע די רוחני.

לימבו

New member
תשובה של מבין

אימפוסיבל פרינסס הוא האלבום הכי טוב של קיילי מאז ומעולם! מי שלא האזין בקשב רב והבין טוב טוב את כל המילים לעולם לא יבין באמת את קיילי!! אין ספק שזה אלבום קשה מאד לעיכול, כי הוא שונה מאד (וכבד) יחסית לכל האלבומים האחרים. הוא גם קצת דיכאוני, אבל הוא מדהים. מבחינת מילים ומבחינה מוסיקלית. פתאום אתה מגלה שאת כל השורות הכי דכאוניות- קיילי כתבה בעצמה. הייתי ממליץ ל"הכנס" לאלבום הזה דרך Intimate & Live שיצא גם על גבי דיסק כפול, ולאחרונה גם בדי וי די. זוהי הופעה משובחת (לדעתי- הכי טובה של קיילי עד היום) שבה היא שרה את רוב השירים באלבום. השירים שיש לשים לב אלהם לדעתי הם: Too Far Jump Limbo (שהיא שרה גם בסיבוב ההופעות האחרון) Dreams (הפקה מדהימה, מילים מדהימות)

Siren

New member
טוב השתכנעתי

אחרי שאסיים לחרוש על החדש של אחינועם אני אלך לקנות את אחד משניהם. תודה

למעלה