למבינים??

למבינים??

לאחר חודשים ארוכים שהאקס לא שילם פרוטה שחוקה לילדיו( מזונות) בוצע צו מעצר והוא הובא בפני שופט וזה שיחרר בתנאי שישלם תוך כך וכך ימים ואם לא ישב בכלא 1. מי יבצע את המעצר שוב אני הגרושה עם צו חדש או המשטרה שאינה מסוגלתלעסוק בזה לפני החגים? 2. ישיבה במעצר מבטלת חובו 3. תוך כמה זמן ניתןלקבל שוב צו מעצר 4 האם ישיבה במעצר ואי תשלום עוזרת לגרושה לקבל מזונות הילדים דרך ביטוח לאומי או בכל מקרה תלוי בסך משכורתה? קושיות של פסח

רק שיר

New member
אין לי מושג

מקפיצה אולי אחרים ידעו לענות. רק שאלה- האם אין לך עו"ד שייצגה אותך טרם גירושיך??

רות 2

New member
לא אין צורך

ברגע שפותחים תיק בהוצל"פ מקבלים שם כל המידע הרלבנטי להגנת זכויות ילדייך פשוט חוסך בהוצאה גדולה מבלי לזלזל בעורכי דין

רות 2

New member
ברגע שהתיק

הגיע לבית משפט הם ממשיכים במעצר את לא מקבלת פקוגה מחדש אלה לאחר תקופה של 3 חודשים אם אני לא טועה ולא החוב לא נימחק אםהחוב היה נמחק הרבה גרושים היו מעדים לשחק שש בש בכלא ולאכול ולישוןעלחשבון משלם המיסים

קפצתי לבקשתה של מיצה מנשואים טריים

1. המשטרה מבצעת את המעצר, זה יכול לקחת זמן 2. לא, הישיבה במעצר לא מבטלת את החוב הישיבה במעצר לא עוזרת לגרושה, ייתכן וזה יזרז רת התשלום הספציפי, אבל לא מעבר לזה. ושאלה פרקטית - האם הגרוש עובד? אם כן, זה הזמן לעקל לו משכורת.

ועוד משהו

ממליצה לפנות לנעמ"ת או לשכת הסיוע המשפטי הקרובה לביתך. הם יסייעו לך ויתנו לך את היעוץש את צריכה כדי לקדם את תשלום המזונות באופן שוטף

למעלה