למבינים שביננו.....

לשד

New member
למבינים שביננו.....

למה צריך DEFLECTORS ? שמעתי כל מיני גרסאות: להטות את עודפי הפליטה מהאגזוז, משמש כמו מיני טיון פייפ, משקיט רעש, מוסיף לדחף של המנוע, עוזר בקיזוז לזוית מסויימת ועוד. האם יש מאמר בנושא? האם נעשה מבחן השוואת DELECTORS כפי שנעשה לדלק? בברכה עמרם

jeb

New member
אני חשבתי על שני שימושים

1. לזרוק את הג´יפה שיוצא מהאגזוז הרחק מהמסוק/טיסן - שלא יתלכלך. 2. מתאם גמיש לאגזוז חיצוני

t i s a n

New member
איזה כיף שיש ווברה ! ../images/Emo24.gif

הוא לא עושה צ´יפה בכלל ! צריך רק לקחת מטלית רטובה ולעבור קצת על ההגה כיוון ! ווברה=

maayan i

New member
ה"ברך" משמש להטיית גזי הפליטה

מכוון שזהו צינור נוסף שמתחבר על האגזוז- הוא חונק במעט את המנוע ומוריד במקצת את ההספק. למנועים חלשים יותר כמו הLA שלי זה באמת מוריד את ההספק, אני משאיר אותו למרות זאת, בגלל שאני לא מעוניין לשבת חצי שעה להוריד את השמן- אלא דקה גג עם הצינור. אם אתה שם אחד- תקנה אחד שהוא בקוטר הנכון כדי למנוע כמה שאפשר את הורדת הכוח. תאבטח בחוזקה את ה"ברך" בעזרת שני אזיקונים לפחות. כבר קרה לי שישר אחרי התנעה זה ברח החוצה- מזלי על הריצפה ולא באוויר- אחרת הייתי יושב יומיים לנקות
מעבר להטטית גזי הפליטה- ואולי באמת חיבור לאגזוז נוסף (?) אין לזה ממש מטרה נוספת שידועה לי. *במכונית אגב, לקחתי צינור ניקוז של מזגן וחיברתי עד לחלקה האחורי של המכונית. זה עובד מצויין- אבל מוריד כמובן מעט מההספק הסופי.

blaumark

New member
מעיין צודק מאוד

אני עוד לא נתקלתי במתאם לאזוז אבל לגבי הטיית הליכלוך רחוק מהטיסן והודת הספק ואפילו לגבי איבטוח עם אזיקון הכל 100 אחוז נכון כל הכבוד מעיין אם זה היה טיסן הייתה זוכה בפרס

leef

New member
כמה נסיונות להורדת פליטה

חברים נסו את הדלק של ביו-לאב תראו את ההבדלים בעינים פליטה נקיה ולא דביקה מנקים את הטיסן במטלית בלבד אין צורך בחומרי ניקוי מנוע נשאר נקי תמיד - מאריך חיים . הספק גבוהה סרק נמוך - הביטו שוב בניסוי של אמיר סוויסה .14040סל"ד מתאים ונבדק על מכוניות נבדק על מנועי נוברוסי 2.5 ליטר הרצה והמנוע עובד מעולה . במנועי טיסנים ההרצה מתבצעת בזמן עבודה ארוך יותר מהנהוג כתוצאה משחיקה איתית יותר . הדלק היחידי עם סימון פג תוקף ל 5 שנים מיום הייצור .רמת ספיחת לחות נמוכה ביותר . הדלק מגיע עם מיכל איכותי המאובטח בפני זיופים (פלומבה) בכמות של 5 ליטר . עלות הדלק לגלון 90.75 ש"ח בלבד משווק תחביב צפוני כרמיאל 04,9887377 משלוח של 3X5 ליטר עלות משלוח 9 ש"ח בלבד . והכי חשוב הדלק כחול לבן מיוצר בקפידה במערכות ממוחשבות תחת תקן איזו 9002 .

למעלה