למבינים\ות

Miss פטל

New member
ופחות יודעים

להסתיר את זה

maybesure

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif....

....ויותר צופים בזה מאשר תכל'ס עושים את זה

S i r i u s

New member
שטוית, הסקס ביננו בהחלט מספק

ואפילו יותר מזה זה לא אומר שאנחנו לא נהנים מפורנו או צופים כי אנחנו לא מסופקים

S i r i u s

New member
לפעמים ביחד, לפעמים לחוד, אחרי

הכל הוא לא תמיד נמצא בבית ויש לנו זמן לצפות ביחד. אני לא רואה בזה שום דבר רע.

alophind

New member
המממ... אם את נראית כמו ...

ג'ינה ג'יימס ,דבון , קסידי ריי... אז תזרקי אותו !!! אחרת , אין מה לעשות , ככה זה גברים

DWBH

New member
אוי אני כל כך מבינה אתכם נשים!!!

בת 28 נשואה שנתיים. כן גם בעלי כזה מאד אוהב כל הזמן לזפזפ בין אתרי סקס וכן לראות סרטים כחולים ואני מניחה שהוא גם מביא ביד וכו. אבל לא!!!! בשום פנים ואופן הוא לא עושה את זה כי חסר לו משהו. אלא כי הם אוהבים את זה את כל הבלונדיניות המהממות שהאישה שלהן לא נראית כמו כוכבת פורנו וזהו. אבל זה לא אומר שהוא לא נמשך אליכן זה רק אומר שהם יותר חרמנים מאיתנו אין מה לעשות כל זבוב ממין נקבה מעמיד להם?!!!(חחחחחח) אז אני מנסה להבין כי גם ממני הוא מחביא כשאני מתקרבת אליו הוא קופץ כמו ילד קטן שעשה משהו אסור וסוגר את המחשב!!! נכון זה מעליב פוגע והורס לנו את הדימוי העצמי אך זה מה שיש אפשר לדבר (אך זה לא עוזר) ואפשר לעזוב אותו לנפשו וכך הזוגיות תיהיה חופשיה בלי הרבה מתחים ואולי לחלוק איתו. כמו לקרוא ביחד סיפורי סקס זה כייף לחלוק. ואל תשכחו הרבה אהבה!!!!!

michalul

New member
לי זה ממש לא מפריע

אני יודעת שהוא צופה פה ושם בסרטים כחולים. תמיד זה שאני לא נמצאת בבית. בדר"כ הוא צופה בזה שאין לנו כ"כ זמן אחד לשני... אני צפיתי כמה פעמים וזה ממש לא עושה לי את זה. אם זה מה שעושה לו טוב - אז בבקשה....

ShirShir

New member
אממ..מה לעשות?

קודם כל, לא להתעצבן כ"כ הרבה ואולי אפילו לראות איתו פעם, זה יכול להיות נחמד...
ואז הוא יבין שזה לא כ"כ נוראי ולא צריך להסתיר ממך, בתקווה שאת לא נגד זה.

למעלה