למבינים\ות

למבינים\ות

היי די חדשה פה,אז ככה אנחנו נשואים3 חודשים ויוצאים 3 שנים הבעייה שלי שאני מתעצבנת בכל פעם מחדש לגלות שבעלי צופה בסרטים כחולים בהחבא אם במחשב ואם בDVD .בפעם האחרונה שניסתי לדבר איתו על זה הוא החליף נושא ואף התעצבן .מה לעשות?|

maybesure

New member
../images/Emo132.gif לצאת מהקבעונות

שלום לך, אני כמו קודמי לתשובות לא רואה שום רע בצפיה בסרטים כחולים או אתרי סקס אף שגם אותי הם לא מעניינים. הניחי את החינוך מהבית קצת הצידה, לא כל דבר חייבים להביא לזוגיות! וגם אני חושבת שאם תרפי לחץ יהיו ביניכם פחות מתחים, הוא לא ייאלץ לעשות זאת בהחבא, וירגיש אולי פחות צורך. וזה עובד על עקרון: "כשהקהל הולך הביתה - השחקנים יורדים מהבמה" בתרגום חופשי: אם לא תתעצבני-הוא לא יחפש לעצבן. זה נכון גם לגבי חינוך ילדים, ובהחלט טוב לאילוף הבעל, וגם בין חברות שמחפשות להציק לפעמים, או בכל מערכת יחסים בין אישית. שווה לנסות ולראות אחרי כמה חודשים.

lilaaa1

New member
אני מבינה אותך

ב 100%!! עצם העובדה שהוא מחביא היא זו שפוגעת כי אחרת
לגיטימי!! אולי הוא מרגיש לא בנוח... לא יודעת... לי יש את אותה הבעיה...

Miss פטל

New member
aval hu mahbi biglal she

hu yudea she hi tih'as!
ve ha emet, im aten lo rotzot lehit'atzben al ze- az al tehapsu aharav. ze lo masheu nora..pashut etzem ha yedia shelahen ose lahen ra..az adif lo ladaat. rahok me ha ain, rahok me ha lev.

t o t a l

New member
אולי תשאלי את עצמך...

למה יש לו צורך לקבל גירויים מיניים במקום אחר? אולי את יכולה לתרום משהו לשיפור המיניות שלכם?

lilaaa1

New member
אני לא חושבת שבזה מדובר

הרי הוא לא הגבר הראשון ולא האחרון שיתעניין בפורנו גם אם יש לו מיניות טובה עם זוגתו. מה שבטוח, ממנו היא לא תשמע למה מגיע הצורך לקבל גירויים מיניים במקום אחר... איייי.... גברים... גברים... can't live with u, can't shoot u.....

t o t a l

New member
חושב שאת טועה

ההתעניינות בפורנו לדעתי נובעת ממחסור. אבל שוב. זאת רק דעתי

lilaaa1

New member
אתה רוצה להגיד

שיש גברים שזה לא מעניין אותם אם לא חסר כלום? אז רוב הגברים לא מסופקים מהקשר? וחלק קטן מאוד מסופק? כי רובם עושים את זה. אני דווקא שמעתי המון גברים שטוענים שזה שני דברים שונים וזה סתם לעוד קצת גיוון, ולא כי משהו חסר... לא יודעת כבר מה לחשוב....

t o t a l

New member
חושב שאכן כך

כן יקירתי. רוב מערכות היחסים הארוכות אינן מספקות מבחינה מינית. והגברים שטוענים. הם סתם מתרצים ולא רוצים לומר אמת ואולי אולי אני טועה

lilaaa1

New member
אם כך, עוד שאלה לי אלייך...

מה עם מערכות יחסים שהם רק בהתחלה והמצב הזה קיים? מה זה אומר על בן הזוג בעיינך?

t o t a l

New member
בגדול זה אומר ש

צריך להעבוד על הקשר על החברות על התקשורת בין שני בני הזוג על הכנות הקשר המיני הוא בבועה של כל מערכת היחסים. חושב שגבר (או אישה) שצריכים סטימיולציות מיניות נוספות על פני אלו שקיימים ביחסים, חסר להם משהו בקשר עצמו. אבל יקירתי, אל תיבהלי. זה משהו כל כך נורא. חושב שכמעט תמיד זה כך. מעטים הזוגות שבאמת מספקים אחד את השני באופן מוחלט (ולא רק בהקשר לסקס) יודעת מה? אני אפילו חושב שזה נורמלי.

t o t a l

New member
עכשיו רק שמתי לב לגילך

לא רוצה להישמע מתנשא אבל כאילו...עוד לא יצא לך להיות נשואה כמה שנים, נכון?

lilaaa1

New member
לא לא יצא לי

אבל כן יצא לי להיות בקשר של 3 שנים עם חבר בן 25 שגם עושה את הדברים האלה... אם זה עוזר לך אנחנו גם גרים יחד וחיים בחו"ל. אז אני קצת מודעת למה שאני אומרת... בכל אופן שמחתי לשמוע את דעתך...

maybesure

New member
שבת שלום

גם אני לא רוצה להשמע מתנשאת, והגיל שלי טיפה מקדים את גילך ומן הסתם אולי אני נשואה קצת יותר שנים ממך, ואין לי צורך להתבייש כי אני נראית לא רחוק מהתמונה שצירף פה אלופינד
ובעיקר אני לא חושבת שיש פה קשר לגיל או לוותק או לנסיון! יחד עם זאת-סקס הוא גם עניין של התנהגות, ואם אצלך צפיה מתקשרת לחסר, אז בעיני היא מתקשרת לסתם מציצנות. כי חסר הולכים להשלים בעשיה, ומציצנות בראיה.. כמו רוב הנשים פה-נראה שזו פשוט תופעה גברית. אין מה לעשות הסקס תופס אצלכם 90% מהמחשבות, בעוד לנו יש קצת יותר רגש אחריות ועניינים אחרים לטפל בהם במהלך היום ובכלל, וכנראה גם אנחנו נהנות לעשות סקס יותר מאשר לצפות בו. לילה סוער. מייבי.

ShirShir

New member
תגידו,

מאיפה מגיעה הקביעה הזו שגברים מתעסקים/מתעניינים בסקס יותר מנשים?? אולי הם פשוט יותר מדברים על זה??

למעלה