למבינים במצלמות

kbncba

New member
למבינים במצלמות

יש לי איזה 2000 שקל ככה להשקיע במצלמה ופיש ואין לי מושג בשיט אז יעני תנו בראש הצעות חנויות או משהו כזה

yarinigaaa

New member
לא לא אבל אני לא מבין במצלמות

כאילו אם תרוצה סתם להתקשר להגיד מה המצב אז סבבה אבל במצלמות אני לא מבין.

yarinigaaa

New member
איזה ירין בראש שלך

מצחיק שרציתי לשאול פה אותה שאלה כי גם אני מתכנן לקנות מצלמה חדשה ואני לא מבין בזה כלום אז באמת יש למישהו עצות?

Javner

New member
אחי אני מוכר פיש במצב בן זונה

פיש קנקו בלי סריטות בלי סדקים 150 ש"ח אם אתה מעוניין שלח הודעה.. תגיד אם אתה רוצה שאני יעלה איזה תמונה או שתיים

Skater4Ever

New member
דיי נו פעם היו פעם ילדים חכמים וזה

היום כולם פה סמי בקה כזה איפה ערן השנון

Asaf055

New member
מצלמה+פיש ב2000 זה קשה

אתה צריך להיתפשר על מצלמה וידאו דיגיטלית ישנה מלפני איזה 3-4 שנים או ליקנות יד שניה כי פיש טובה לא הכנה ביתית אני מעריך שאתה תימצצא בחנות קנון בת"א במשהו כמו 400-500 שקל ואז נישאר לך למצלמה 1500 שזה קצת בעיתי...

TruGanjaman

New member
עזוב אחי במצב כמו שלו

לא חובה פיש טובה אפשר להתפשר על קומבינה. בקשר למצלמות אני לא בטוח כי מצלמה חדשה ברמה מספקת בטוח תעבור את ה-2,000. תמיד אפשר לאסוף מכל החברים קצת כסף ולקנות ביחד מצלמה לסשנים. בהצלחה.

Javner

New member
קבנקה

פיש במצב באמת טוב שמתאימה למצלמות ביתיות,ירדתי ל-100 שקל וכן אפשר למצוא מצלמות חדשות סבבה לגמרי ב-2000 שקל

itairom

New member
...

בעיקרון בתקציב שלך אני ממליץ לך על מצלמה של סוני מסדרת DCR-HCxxE הם הכי מתאימות לתקציב שלך והם נותנות יחסית איכות טובה, לגבי פיש אני לא ממש מבין בזה אז תקרא מה שרשמו מעליי

CKYbeer7

New member
לי היה אותו תקציב והסתדרתי רצח

כמו שהבחור לפני אמר SONY טובה בסיבות ה1600 שקל. לאחר מכן לך לבקר בבן יהודה 5 לחנות בשם האחים יו גאן ותרכוש פיש + מתאמים ב180 ש"ח +-.

itairom

New member
תחדש, אחלה מצלמה

אגב כמה דברים לפניי שאתה מתחיל, 1. בשביל להעביר תצילומים למחשב צריך לחבר תמצלמה דרך firewire ולא usb , תקנה כרטיס פיירויר וכבל , זה לא עולה הרבה, בסביבות ה50-60 2. תקנה קלטת ניקוי (או שכבר יש לך) ופעם בשבוע תשתמש בה 3. על תצלם על אותה קלטת יותר מפעמיים שלוש, זה דופק את המצלמה עם הזמן 4. צא לסוע ותצלם ותהנה מהמצלמה ושמור עליה היטב!

למעלה