למבינים במיוחד

Mactrix

New member
למבינים במיוחד

זה נכון שג'ורג' לוקאס כתב במקור את התסריטים מ-1 עד ל-9 ????? מישהו רמז לי שיש איזה שם מטומטם לפרק 7 "כפפתו של ד'ראת ווידר" או משהו כזה. מישהו יודע כמה תסריטים במקור כתב לוקאס ואם יש 7 8 9 מה השמות שלהם??? תודה

Mactrix

New member
הייתי חייב להוסיף.....

פרק 3 ענק !!!!!!!! משנה את כל הטרילוגיה המקורית לחלוטין ובונה לד'ראת ווידר כבוד מסויים על זה שהוא עשה את זה מאהבה (וחוסר התמיכה של הג'דיי) ושהוא חוזר לדרך הטוב בפרק 6. ענק לוקאס ענק !!!!!

KingpinEX

New member
הוא כתב 1 במקורי...

הוא כותב את התסריט לפני כל סרט...

AceMagician

New member
תשובה

ואנשים - תפסיקו את העניין של "למבינים במיוחד"! זה כבר עולה על העצבים! בלי כוונה להעליב
ג'ורג' לוקאס כתב במקור (1974 אני חושב) את התסריט הראשון לסרט בשם 'מלחמת הכוכבים', הבעיה היא שהתסריט היה כל כך ארוך כך שלא היה יכול להדחס כולו לסרט יחיד. לכן ג'ורג' חתם על חוזה עם פוקס המאה ה20 על הפקת החלק הראשון מהתסריט, ששמו בתחילה היה רק 'מלחמת הכוכבים', הוא גם שמר לעצמו את הזכויות על סרטי ההמשך (AKA, שני השלישים האחרים מהתסריט: פרקים 5 ו6). לאחר הצלחת הסרט הראשון, יכל ג'ורג' לממן את הפקת הסרטים בעצמו והחל ביצירת פרקים 5 ו-6, כשהוא שינה את שמו של הסרט הראשון שנעשה אי-פעם בסאגת מלחמת הכוכבים, מ'מלחמת הכוכבים' ל'מלחמת הכוכבים-פרק IV: תקווה חדשה'. לסיכום, ג'ורג' לוקאס כתב במקור תסריט יחיד תחת השם 'מלחמת הכוכבים', אשר אותו ניתן לחלק לבסוף לשלושה חלקים: חלק א'- 'מלחמת הכוכבים-פרק IV: תקווה חדשה' חלק ב'- 'מלחמת הכוכבים-פרק V: האימפריה מכה-שנית' וחלק ג'- 'מלחמת הכוכבים-פרק VI: שובו(/נקמת
) של הג'דיי' מקווה שעזרתי
--גיא

AceMagician

New member
חלק-ב'

שכחתי להוסיף...
בטרילוגיה החדשה הוא החל (עוד בשנת 1994) לכתוב את התסריט של 'מלחמת הכוכבים-פרק I: אימת הפאנטום' כשהוא כבר בידיעה שהוא עומד להכין טרילוגיה שלמה (בניגוד למה שעשה בשנות ה70'-80', כשחשב שהוא הולך לעשות רק סרט יחיד). לאחר יציאת פרק 1 לאקרנים, החל ג'ורג' בכתיבת התסריט ל'מלחמת הכוכבים-פרק II: מתקפת המשובטים', וכשזה יצא לאקרנים, הוא החל בכתיבת החלק האחרון בהחלט (האומנם???) בסאגת מלחמת הכוכבים: 'מלחמת הכוכבים-פרק III: נקמת הסית''. הוא אף פעם לא כתב שום המשך לפרק 6, וכפי הנראה הוא אינו מתכוון להמשיך את הסאגה מעבר לסדרות טלויזיה וכד'. כל המשך לפרק 6 נמצא כעת תחת חזקת הEU-היקום המורחב של מלחמת הכוכבים. שוב, שמח אם עזרתי
--גיא

למעלה