למבינים בלבד

למבינים בלבד

יש לנו בתחנה מזענק שהפעלנו אותו בחיבור ישיר ל"3 בלחץ של 14 אטמוספרה במסגרת אימון והוא עדיין לא עשה סריקה אלא עבד למקום מסוים בלי לזוז כאשר הסטופרים פתוחים(שניהם)והברז צידוד פתוח מישהו נתקל פעם בבעיה כזו?

fireman

New member
אם אתה מתכוון

לדעתי הבעיה נעוצה בלחץ, אני משער שהוא נע לצד אחד ונתקע שם.

homer jay

New member
רע מאוד!!!! מאוד רע!!!!!!!!

יש גם להאווזי וגם למזענקים הישנים הגבלה של אטמ'! יש דגם ישן של האווזי שהוא עד 8 אטמ' והחדש יותר עד 10! 14 אטמ' פשוט הרסו את המזנק ...... תגיד לח'ברה שלך בתחנה להתחיל לחסוך כסף תיקון של הדבר הזה זה לפחות 1000 ש"ח.... פעם הבאה תראה יש מעין חלק שחור על המזנק שכתוב עליו כל המידע אני מאמין שיש לכם גם חוברת לגבי המזנק.... שיהיה לכם יום טוב :) תנסו להפעיל אותו בלחץ של 6 אטמ' יכול להיות שהוא נתקע כתוצאה מהלחץ הגבוה ויכול להיות שפשוט הלך לעולמו המנגנון.... יום טוב :)

לא קרה כלום

תותח העוזי עובד בטווח הלחצים בין 4 אטמוספרות ועד 10 (אני חושב אני אחזיר תשובה ) מתחת ל 4 אטמ' אני יודע בבטחון שהוא לא מצודד. מעל לא בדקתי אף פעם אבל אחרי מה שאתה אומר כנראה שלא עובד גם כן בתקציר רשום טווח העבודה שלו.

fireman

New member
לא ייגרם לו שום נזק

במקרה של לחץ מעבר לתחום הפעולה שלו הוא פשוט לא מתפקד כראוי. תחום הפעולה בתותח האוזי הוא בין 4 ל 10 אטמ'. לא אמור להגרם לו שום נזק בעבודה עם לחץ מעבר ל10 אטמ', אחרי הכל הוא לא עשוי מקרטון. נשמח אם תבדוק אותו בטווח הלחצים הנ"ל ותחזור עם הממצאים.

למה להסיק מסקנות שוא?

אז ככה התחלנו לעבוד בלחץ של 4 אטמוספרה ב-"2 ולא היה צידוד עלינו לאט לאט באטמוספרות ואח"כ ל-"3 וזה לא עזר אז לא נראה לי שזו בעיה של לחץ גבוה מדי וד"א בדקנו 2 מזנקים!

fireman

New member
תנסה דבר אחר.....

האוזי עובד הכי טוב עם 3 צול ולא עם 2 צול נסה הפעלה עם 3 צול ב6 אטמ' תתחיל עם ברז צידוד וסטופרים נעולים ואז תתחיל לפתוח אותם וקבע גזרה, אל תתחיל פעולה כשהכל משוחרר...

cohen40

New member
14 בר

אני בספק גדול שהגעתם ללחץ כזה של 14 בר במזענק גיזרה מדגם עוזי מהיכן לקחתם את אספקת המים למזענק ואיך אני לא יודע שהמזענק בתחנה לא תקין

מזענק שמשפריץ רק לכוון אחד .......

עד כמה שאני מבין , יש משני צידי המזענק - מימין ומשמאל - שני בירזי כיוון כמעין כיוון גיזרה . פשוט צריך לכוונן אותם מחדש ולנעול אותם על ידי סגירת ברז שמאל ואחר כך את הברז הימני , הסדר לא משנה .ואז התותח יפעל כשורה . לגבי הלחץ , שוב עד כמה שידוע לי , עצם הגברת הלחץ מעל למותר , גרם רק לעצירת תזוזת המזנק אך לא לנזק חמור יותר . כאמור הגרת הגיזרה מחדש , תפתור את הבעיה .

למעלה