למבינים באסמבלר...

AcidBrain

New member
למבינים באסמבלר...

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי תוכנית שממינת את תכן הכתובות 15,16,17 מהגדול לקטן... *יש 2 דרכים: אם לולאות בלי לולאות ................... אני צריך את שתיהן אבל מי שיכול לכתוב לפחות 1 מהן יעזור מאד.... תודה לכל מי שיעזור!

galh

New member
גם לי בקשה...

תוכל לבוא לנקות לי את הבית בבקשה, זה מאוד יעזור לי ואני גם אודה לך מאוד.

AcidBrain

New member
זה לא כל כך קשה

זה 5 דקות עבודה למי שמבין.. אבל אם זה כל כך קשה לך אז כנראה שבמקצוע שלך לעתיד אתה תוכל לנקות לי את הבית... או להביא לי את הכפכפים. :/

galh

New member
כל הרבה זמן?

אם זה לוקח רק חמש דקות אז למה אתה לא מסוגל לעשות את בעצמך? והמקצוע היחיד שתוכל אתה להשיג אם תמשיך לבקש שאחרים יכתבו לך את העבודה הוא מזכ"ל ההסתדרות.

AcidBrain

New member
!

על תדאג למקצוע שלי... אני כבר מסודר לעתיד... אם אתה נמצא בפורום הזהז סימן שאתה מתעניין בזה, ואני לא ממש.. למה אני לא יכול לעשות את זה? ניסיתי ולא יצא לי! בגלל זה אני מבקש עזרה פה

AcidBrain

New member
אמ.....

איך אני יכול לבקש עזרה בדבר כזה? עדיף לפרסם את מה שאני כתבתי? יש שם איזה 10 טעויות... אני יודע שעם לולאות זה אמור להיות ממש קצר (כך שזה לא בעיה לכתוב את זה) ובלי לולאות... טוב זה מה שאני חירבשתי--->

Godfather

New member
signed או unsigned

נתונים אלו משנים את סוג פקודות הקפיצה signed jg jl unsigned ja jb

AcidBrain

New member
לא יודע..

אין לי מושג למה הכוונה. סתם מספרים לדוגמא: 34,17,01

Godfather

New member
מצורף קובץ

מצורף קובץ שממין לפי signed data בכל מקרה תחזור על החומר ואם אתה עדין מתקשה יש ספר טוב לאסמבלר(בעיברית)של אלי כהן בהצלחה

Godfather

New member
jg---inc

inc מגדיל קבוע ב 1 לדוגמא : mov bx,15h מציב 15h ב bx inc bx מגדיל את bx ב1 bx מקבל את הכתובת 16h jg פקודת קפיצה לsigned data קפוץ אם גדול מ..כמו פקודת ja לunsigned data

AcidBrain

New member
GODFATHER כנס רגע

ערכתי את התכנית שלך טיפה למשהו שאני מבין... אתה יכול להגיד לי למה זה לא עובד?

Godfather

New member
רק 65 שגיאות

אין לי יותר מדי זמן פנוי לעבור כרגע על התוכנית הרצתי אותה וקיבלתי רק 65 שגיאות !!! תנסה להבין את מה שכתבתי לך ובכל זאת אם אתה רוצה לשנות את התוכנית שטטפל בunsigned data שנה את פקודות הקפיצה מ jg ל ja בהצלחה..

AcidBrain

New member
טעות שלך...

תיקנתי הטעות היחידה היתה ":" שחכתי לשים את הסימן הזה!! איך הגעת ל-65 שגיעות... סתם אם זה מעניין אותך הקובץ המצורף זה התכנית שפועלת...

AcidBrain

New member
אה ו..

במקום סיומת X זה סיומת L 8סיביות במקום 16 בחלק מהאוגרים...

Godfather

New member
טעות בהשוואה

הצבת ערך של תא זיכרון באוגר שלם ואתה משווה חצי אוגר ושכחת להוסיף פקודות יציאה לדוס mov ah,4ch int 21h התוכנית אולי תרוץ אבל נכונה היא בטוח לא תהיה!!!! בדקת שלא קיבלת אזהרות? ובאיזה קומפילר אתה משתמש???

למעלה