למבינים באמת

Crazy Rc

New member
למבינים באמת

מעניין אותי לדעת אם הסיטרואן GT AX שווה אם זהו אוטו טוב שסוחב טוב, ואם יש איזה בעיות אופייניות לרכב הזה.

עתיד18

New member
זה אוטו של עזים - כנס....

אוטו טוב למיטב הבנתי, מאוד ספורטיבי, לא נוח וקשיח ביום יום, אבל מושלם לנהיגה ספורטיבית אנ בטוח שBMF יוכל לתת לך חוות דעת מלאה ואמינה יותר

Crazy Rc

New member
אה הא...

למה אוטו של עיזים? מה שאני באמת מחפש זה רכב שיהיה ספורטיבי ומהנה ובעיקר זול ככה שיהיה לי אוטו כיפי אחרי שאני אקבל את הרישיון... ולמה הוא לא נוח? מה לא נוח בו?

עתיד18

New member
בדיחה פרטית הקטע של העזים

הוא לא נוח, כי הרמת גימור הפנימית שלי היא ברמה של נגמ"ש אין פלסטיק שלא מתפרק שם, והמתלים שלו מאוד מאוד קשיחים ככה שכל גבשושית בכביש מורגשת הייטב אבל כאוטו נהיגה נטו הוא מעולה

Crazy Rc

New member
וואלה

לא אכפת לי :) אני גם מחפש אותו שאני ארגיש שאני נוסע בו לא כמו המכוניות החדשות שאתה יכול לסוע 120 בלי לשים לב נשמור את זה למתי שאני אהייה זקן :) גם אפשר להחליף מתלים ולעשות הנמכה באותה הזדמנות... לעשות אותו יותר חביב

Crazy Rc

New member
למה התסבכתי? בסה"כ אני שואל מי זה..

שכולם פה אומרים לי לחכות לתגובה שלו

B.M.F

New member
איש, צור קשר באי-מייל המצורף.

[email protected] אני אשמח לענות לכל שאלה בקשר ל-AX GT. למען הפרוטוקול, לא כמו שכמה ברנשים וחתיכות אמרו לך כאן - ה-AX GT ממש לא רכב מסוכן. כל עוד הוא תקין ואין למשל .. חור בסעפת פליטה או בולמים גמורים .. למשל..

be_roo

New member
זו לא בחירה לאוטו ראשון

אלא אם אתה רוצה שהוא יסיים את חייב בתעלה (שלא לדבר על חייך). מדובר ברכב חזק, זריז ופראי, ולכן אינו מתאים לנהג לא מנוסה, בעיקר כזה שמחפש ריגושים. אם אתה יושב על קוצים ומחכה לרשיון, "מת" לקרוע סופסוף את הכביש ורואה בנהיגה את כל עולמך, עשה לעצמך טובה, ותתחיל ממשהו קטן יותר, אם תקח מכונית ש"גדולה" עליך כשאתה לא מנוסה, היא תגרה אותך לנסוע מעבר למגבלות שלך, וזה מתכון לא טוב. SI
שיר, מס´ 1 היתה רנו טווינגו

Crazy Rc

New member
הבנתי אותך....

אבל אני לא דפוק אני לא מתכנן לעשות מרוצים על הכביש הראשי אני בנאדם זהיר.... ולאיזה רכב אתה מתכוון ב"להתחיל בקטן" ואני מתכוון בטווח של ה10 אלף

red cars

New member
למה את מתכוונת (אל תטעה ) זאת

הנהגת בה-הידיעה של הפורום.

ממתי

New member
10K ? קנה חיפושית

אם תמצא אחת טובה. אל תשכח להביא בחשבון גם: רישוי (בעברית טסט) ביטוח חובה ביטוח צד ג´ טיפולים הוצאות שוטפות (דלק) ואולי עוד כמה הוצאות ששכחתי. העזמוביל היא לא בדיוק אוטו חסכני. אם יש לך הכנסה קבועה, (למשל עבודה) תחסוך קצת יותר וקנה משהו יותר נורמאלי. אם אין לך הכנסה קבועה, סע באוטובוס או במונית.

Crazy Rc

New member
או קייייייי

אמרתי שאני רוצה רכב לא חיפושית :) וכן, אני לא מפגר, אני יודע שיש עוד הוצאות חוץ מהרכב עצמו ואני יודע לבד לראות כמה כסף יש לי ולמה וכו אבל למה אתה מציע חיפושית, רכב שאני לא ממש אוהב, מול רכב שדווקא שמעתי עליו יותר מפעם אחת דברים טובים ושהוא יותר זול, יותר חדש בהרבה.

be_roo

New member
לא ענין של דפוק או לא

אני לא מכירה אותך אישית, אבל מסגנון הכתיבה, ומעצם העובדה שאתה מחפש רכב כזה עוד לפני שיש לך רשיון, הסקתי שהוא לא מתאים לך. ב"קטן" התכוונתי לרכב לא תזזיתי וחזק כמו ה-GT, כדי שלא תתפתה ובטעות תעבור את המגבלות בגלל חוסר נסיון.

Crazy Rc

New member
אל תחשבי..

שאני איזה מיני ערס שמחפש דרך לקרוע את הכביש. אני בנאדם שפוי אני יודע מה מותר לי ומה אסור, ומה מסוכן וכל זה. אני פשוט חולה הגה מגיל צעיר ואני לא מחפש רכב שלא יסחוב בעליה. ואני מאוד מעדיף איזה קופה נחמד...

למעלה