למבינות במיקאפים.....

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
למבינות במיקאפים.....

ידיד שלי מופיע עם להקה (ריקודים ושירה) מחייבים אותו משומע לשים מייקאפ להופעות (או שרק ליום העצמאות) כדי שהפנים שלו יראו חלקות, למרות שהן מאוד חלקות! יש לו עור טיפה אדמדם לדעתי וגם שזוף טיפה... והוא מנומש (כמה דברים .....מסכן!....חח) טוף....הוא בא אלי ושאל אותי על מייקאפ...איזה יתאים לו? עדיף גם משו זול כי זה רק להופעות (המסכן גם צריך עיפרון שחור כנראה.....ועד עכשיו הניסיון שלי בלאפר בנים הוא לא מוצלח כלכך... קשה להם להתרגל )

tofy

New member
ועוד שאלה לגבי פודרה...

מה ההבדל לגבי התוצאה בין דחוסה לאבקה? ובין שקופה לבעלת גוון? (עם גוון זה גם מסתיר לא?) תודה לכם!

tofy

New member
בבקשה תענו לי!!

מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה! מקפיצה!

michal18

New member
אז ככה

מייק אפ טוב יש לארט מייק-אפ הוא נהדר להופעות ועמיד מאוד. הוא בקופסה שחורה והוא OIL FREE לגבי פודרה: עדיף שקופה. עם מייק אפ טוב לא צריך תוספת צבע והשקוף בתפזורת הכי טוב. יש לברברה וולף פודרה ממש זולה וטובה. מקווה שעזרתי לך

tofy

New member
ממממ....אני חושבת שיהיה לו קצת יקר

בכל זאת -ארט מייק-אפ והוא צריך את זה רק להופעות ובקשר לפודרה שאלתי מה ההבדל... אבל תודה

jess11

New member
תשובה

את צריכה לדעת שכשמאפרים בנים המייק אפ צריך להיות בטון אחד יותר כהה. לגבי ההבדל בין פודרה דחוסה לפודרה בתפזורת לדחוסה יש מרקם עדין יותר. לגבי האדמומיותצ שלו יש לאיל מקיאג דבר שנקרא איוונטון שזה קונסילר ירוק והוא מנטרל אדמומיות כששמים אותו עם מייק אפ.

tofy

New member
תודה!

זלא שזו אדמומיות באיזור מסויים...פשוט העור לא בגוונים החומים עם טיפה עוד ורוד כזה...(ככה גם שלי בערך)

למעלה