למבוגרים בלבד

A Pig in a Cage

New member
למבוגרים בלבד

ראיון עם אליסון לפלייבוי. וואו, היא ממש שונה מוילו בכל היחס שלה לסקס... זה סתם ראיון נחמד, בלי שום נגיעה לשום דבר אחר מלבד סקס. ואל תחשבו שאני סוטה או משהו, שגולש לו באתר של פלייבוי וקורה ראיונות עם כוכבות באפי (למרות שזה יכול להיות מעניין
). חיפשתי את זה בגלל שאלת טריויה על אליסון במירק. ברצינות.

ANGEL N

New member
דווקא וילו היתה די חרמנית...

לעומת אוז. היא זו שרצתה להתנשק איתו והוא סירב לה. ואם אני זוכר טוב היא זושרצתה לקיים איתו יחסי מין.

WillowFreak

New member
סיכום למבוגרים בלבד על מה שאלי אמרה

טוב אז קראתי את הכתבה מיותר לציין ממש בשקיקה.. וממש נדהמתי ממה שגיליתי על ווילו "התמימה" שלנו... אז הנה תמצית קצת הרבה מצונזרת שלה (בכל מקרה זה לא פורום סקס..) ובכל מקרה היי - יש פה ילדים.. (בלי להעליב..) אז הנה אלי בגרסה המצונזרת והמתורגמת למי שמתעצל לקרוא באתר: *למבוגרים בלבד* *למבוגרים בלבד* *למבוגרים בלבד* אלי הפרועה עשתה את זה על שולחן ביליארד ובזמן נהיגה!! אני לא מאמינה!! עוד היא אמרה שהיא : pushy in bed...!!! אלי?!? היא גם אומרת שהיא יותר אוהבת לתת מלקבל... לא שחלילה יש לה בעיה עם לקבל אבל היא ממש אוהבת לראות את אלקסיס מאושר בקטע כזה... LOL ויש שם קטע ממש מעולה שאפשר לשמוע את אלי עונה על איזושהי שאלה וזה נשמע כאילו הם דיברו בטלפון... רק תארו לעצמכם את הקול של אלי בטלפון !!OMG אני נמסתי!! פתאום התחלתי לדמיין איך זה היה עם אני הייתי מדברת איתה בטלפון... (לא על סקס !! אנשים מלוכלכים שכמותכם!!)
היא גם הוסיפה שהיא אוהבת שמדברים אליה מלוכלך ושאין לה בעיה עם צעצועים... ואמרו בכתבה שבאמת יש סרט שקוראים לו buffy the vampire layer אמאלה!! OMG !!! עוד היא הוסיפה שהיא חובבת פורנו... היא מספרת על סרט אחד שהיא מאוד אוהבת שרואים בחורות נוסעות באיזו רכבת ופתאום אחת מהן.. טוב נו אתם יודעים... *מסמיקה* (
) היא אומרת שזה קטע גדול שהיא מאוד אוהבת... היא גם אמרה שהיא לא רוצה עלילה תנו לה רק את הקטעים המלוכלכים ושהיא גם שמחה מאוד שיצא פורנו בדי וי די כי זה יתר קל להעביר לקטעים הטובים.... עוד משהו שהיא אמרה שהיא לעולם לא תוכל לעשות את זה בשלישיה עם חבר שלה כי היא תקנא.. (לא בגלל שהיא חלילה לא מסוגלת לעשות עם בחורה או משהו כזה....) עכשיו בטח כל הבחורים מקנאים באלקסיס That lucky bastard !! וכל מה שנשאר לי זה לתהות : אלי?!? זאת באמת אלי?!?
O-M-G !!!!!!

WillowFreak

New member
כן גם אני... ../images/Emo5.gif בדיוק עכשיו...

ראיתי את אלקסיס באנג´ל ו... OMG כל הזמן עלו לי בראש תמונות ממש מתרידות שלו... איך נאמר את בעדינות....נהנה...
למה לעזאזל קראתי את זה !!?? האם אי פעם אני אוכל לצפות באלקסיס בצורה נורמלית?!? לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Damn you Aly !!! בעצם לא... I LOVE you Aly !!! Thats my girl!!!!

talrv

New member
ראיתי את "מעבר לגבולות העיר"

"beyond the city limits", הסרט עם אלי ואלקסיס, וראיתי את אלי בצורה אחרת לגמרי.... ואלקסיס שיחק שם בחור רוסי (לא ראיתי מהתחלה אבל נדמה לי מאפיה רוסית) וראו אותו נהנה, ומדבר בטלפון בו זמנית... סרט נחמד... וווילו פריק, אני כל כך מקנאה בך על האפשרות לראות פרקי באפי חדשים בטלויזיה.... אבל איך באמת תבואי אם יהיה מפגש פורום?? (זה היה שילוב של ת´רדים שונים והודעות של ווילו פריק..
)

btvs

New member
מה זה???!!!

אני ב-ש-ו-ק! לא חשבתי שהיא כזאת! היא חרמנית בצורה עצבית ביותר... באמת ישי פרטים שהייתי יכולה לחיות גם בלי לדעת אותם. אבל עדיין אני מתה עליה!!!!!

WillowFreak

New member
נושי שלי!!!!!!!!!!

טוב נו... בסדר... נושי שלנו!!! ואני ממש מבקשת לא להשים פה תמונות של אלקסיס ובמיוחד לא של אלקסיס ואלי בזמן הקרוב אני עדיין מנסה להוציא את התמונה הזאת מהראש... באווההההה!!!
פיכסה!!! *ספויילר למיוזיקל* (יש חיה כזאת?) האמת יותר נוח לי לדמיין את טארה נהנית ולא אותו (לא שצריך לדמיין פשוט מרוב כל הפעמים שראיתי את המיוזיקל זה כבר די נחרט בזיכרון..)... LOL תמונה של נוש מתנה !!!!

WillowFreak

New member
buffy the vampire layer... ../images/Emo3.gif

אולי שמישהו ימצא את הסרט הזה ונארגן מפגש פורום לבאפיהוליקס מעל גיל 18 נעשה הקרנת בכורה א-ר-צ-י-ת !! יהיה מצחיק !!! סתם סתם תירגעו....

max2k

New member
גם שלי, גם שלי

ראיתי ראיון איתה נראה לי מהראשונה והיא הייתה כזאת, אנרגטית ומאוד דומה לווילו. אבל אז סטאר עשו את כל ה-´מאחורי הקלעים´ לקידום החמישית וראיתי איך אליסון שונה מווילו, היא הייתה כזאתי שקטה ורצינית. אבל הפליבוי האלו לגמרי הרסו לי את האשליה.

ANGEL N

New member
מה הם ביחד???

איזה מגניב, ממש לא ידעתי!!! פעם קראתי את זה והייתי בטוח שזה איזה סספויילר (ושוב התעצבנתי שגילית משהוא), עכשיו אני מבין שזה בחיים ולא בסידרה. דרך אגב אני לא יודע איך הם בחיים אבל אני יכול להגיד שבסידרה הם די היו מתאימים באותה תקופה. שניהם היו חסרי ביטחון חנונים כאלה, תרגעו אנשים אמרתי היו

Bufreak

New member
וואו זה ישן!

קראתי את זה נדמה לי בשנה שעברה. בראיון הזה התנפצה לי האשליה. הבנתי שאליסון היא לא ווילו. אז הייתי קצת מאוכזב ממנה ,ת´אמת. לא נורא. חבר שלה שהיא דיברה עליו,זה לא אלקסיס דניזוף(ווסלי)?

buffstar

New member
אני חושבת שקראתי קטע מזה שנה

שעברה, כי מישהו פירסם את זה באיזשהו פורום... והייתי ממש בשוק, אבל מאז נתקלתי בעוד כמה קטעי ווידאו עם ראיונות נועזים משו שלה אז גם הפנמתי שאלי זה שונה מווילו...

למעלה