סיכום למבוגרים בלבד על מה שאלי אמרה
טוב אז קראתי את הכתבה מיותר לציין ממש בשקיקה.. וממש נדהמתי ממה שגיליתי על ווילו "התמימה" שלנו... אז הנה תמצית קצת הרבה מצונזרת שלה (בכל מקרה זה לא פורום סקס..) ובכל מקרה היי - יש פה ילדים.. (בלי להעליב..) אז הנה אלי בגרסה המצונזרת והמתורגמת למי שמתעצל לקרוא באתר: *למבוגרים בלבד* *למבוגרים בלבד* *למבוגרים בלבד* אלי הפרועה עשתה את זה על שולחן ביליארד ובזמן נהיגה!! אני לא מאמינה!! עוד היא אמרה שהיא : pushy in bed...!!! אלי?!? היא גם אומרת שהיא יותר אוהבת לתת מלקבל... לא שחלילה יש לה בעיה עם לקבל אבל היא ממש אוהבת לראות את אלקסיס מאושר בקטע כזה... LOL ויש שם קטע ממש מעולה שאפשר לשמוע את אלי עונה על איזושהי שאלה וזה נשמע כאילו הם דיברו בטלפון... רק תארו לעצמכם את הקול של אלי בטלפון !!OMG אני נמסתי!! פתאום התחלתי לדמיין איך זה היה עם אני הייתי מדברת איתה בטלפון... (לא על סקס !! אנשים מלוכלכים שכמותכם!!)
היא גם הוסיפה שהיא אוהבת שמדברים אליה מלוכלך ושאין לה בעיה עם צעצועים... ואמרו בכתבה שבאמת יש סרט שקוראים לו buffy the vampire layer אמאלה!! OMG !!! עוד היא הוסיפה שהיא חובבת פורנו... היא מספרת על סרט אחד שהיא מאוד אוהבת שרואים בחורות נוסעות באיזו רכבת ופתאום אחת מהן.. טוב נו אתם יודעים... *מסמיקה* (
) היא אומרת שזה קטע גדול שהיא מאוד אוהבת... היא גם אמרה שהיא לא רוצה עלילה תנו לה רק את הקטעים המלוכלכים ושהיא גם שמחה מאוד שיצא פורנו בדי וי די כי זה יתר קל להעביר לקטעים הטובים.... עוד משהו שהיא אמרה שהיא לעולם לא תוכל לעשות את זה בשלישיה עם חבר שלה כי היא תקנא.. (לא בגלל שהיא חלילה לא מסוגלת לעשות עם בחורה או משהו כזה....) עכשיו בטח כל הבחורים מקנאים באלקסיס That lucky bastard !! וכל מה שנשאר לי זה לתהות : אלי?!? זאת באמת אלי?!?
O-M-G !!!!!!