למבואנו - מאלפוי חלק א'

HIPOPOTAM31

New member
למבואנו - מאלפוי חלק א'

הוא הביט בעינייה במבט סולד. הוא רעד. " מה הבעיה " היא הטיחה בו בזעם " אין לך מילים הפעם? " שני הבנים שניצבו לידה התפוצצו מצחוק. הוא העביר יד על שפתיו, שחוברו יחדיו בכישוף אכזרי. " ופעם הבאה שקרא לי בוצדמית " היא אמרה " אני אעשה אותו דבר לידיים שלך!!! " הוא נמלט משם. הוא שמע את קולו השנוא " הרמיוני, את גדולה " " אני יודעת, הארי " היא אמרה. הדבר שהכי פגע בו זה קולה הצחקני. היא נהנתה מזה. " אה... דראקו. " הוא שמע את קולו של אחד משני הבריונים שלו, גויל. " אתה בסדר? " דראקו הפנה את ראשו והחווה בידיו על פיו. " או.... שוב הבוצדמית? " גויל אמר בעודו צוחק צחוק מטופש ומתגלגל. דראקו גילגל את עיניו והלך משם. " מה?!! " גויל צעק אחריו. " הוו, מר מאלפוי, איך אתה יכול להכנס לכאלה שטויות? " מאדם פומפרי נאנחה בעודה מורחת משחה על שפתיו " זה ישרוף קצת אבל... תוך שעה השפתיים יחזרו להיות כרגיל, למרות שהכאב... נו, תוך יומיים זה יעבור. אני מקווה... המשחה הזו הגיעה מפורקו ודגניוס בע''מ...אי אפשר אף פעם לסמוך עליהם " דראקו עצם את עיניו בעוצמה, בתקווה שזה יעביר את הכאב על שפתיו ועל ליבו. עוד יומיים לימודיו בהוגוורטס נגמרים, והוא לא התוודה בפניה על כלום. זה התחיל רק בתחילת השנה. הפרופסור החדש להתגוננות בפני כוחות האופל, או למעשה, הישן, פרופסור רמוס ג' לופין, נכנס לכיתה " לאחר תלונות רבות שלימדתי רק על יצורי פלא קסומים " הוא אמר בעודו סוגר את האורות " ברצוני ללמד אתכם קסם חדש ששמו הוא ' למבואנו '. " דראקו ישב בספסל האחורי יחד עם קראב וגויל. " איך הם נתנו לו ללמד? " הוא לחש להם " הוא רק אדם זאב עלוב!!! " " ובכן, למבואנו זה קסם שימושי מאוד בגילוי האמת אצל הקוסמים. השתמשו בו בעבר כדי לחשוף אוכלי מוות. בואנו נגזר מהמילה ' טוב '. הוא לא יכול לחשוף דברים רעים, אלא רק טובים. כשבאדם אין שום דבר טוב הקסם לא עובד. אם כן, הוא חושף אותו בפני האדם שהקסם שומש עליו ובפני האדם אשר השתמש בקסם. " דראקו, שצייר קריקטורות לועגות במיוחד של לופין, לפתע הרם את ראשו כששמע " פוטר. בוא הנה ". הארי פוטר, הילד ששרד, אותה צלקת שנואה ושיער שחור ופרוע שנוא קם ממקומו וניגש לצידו של לופין. " ובכן, מי מתנדב להיות התלמיד ש... " " היי, מאלפוי, תראה!!! " קראב צווח ודחף לפרצופו בכוח ציור עלוב של הארי פוטר עם ברק יותר מדי גדול. " קראב, זוז!!! " דראקו דחף אותו והספיק לשמוע " ...עם הארי פוטר את קסם הלמבואנו?... " דראקו בלי לחשוב פעמיים הרים את ידו. כל המבטים הופנו אליו וצחקוקים קלים נשמעו ברחבי הכיתה. " מצוין " לופין אמר " גש הנה, מר מאלפוי " דראקו שלא הבין מדוע כולם צוחקים, ניגש לכיתה ותקע מבט סולד בהארי פוטר. " פוטר " הוא סינן " מאלפוי " הוא סינן לו חזרה ושלף את שרביטו. " למה אתה שולף שרביט, פוטר? " דארקו סינן ושלף גם הוא את שרביטו " שימו לב, כשרוצים לצאת מהלמבואנו כל מה שצריך לעשות זה לצעוד צעד אחד אחורה. בגלל זה משתמשים בקסם המשתק כשמשתמשים בזה בחקירת אוכלי המוות. הבנת, מאלפוי? צעד אחד אחורה כשלא תרצה שפוטר יכנס עמוק מדי, אם הוא יכנס " " מה? " דראקו עמד לשאול כשהארי פוטר הניף את שרביטו " למבואנו!!! " שובל ירוק ונוצץ יצא משרביטו של הארי והתקדם לעבר עיניו של דראקו. דראקו מאלפוי זהר ולפתע חיזיון נתגלה לעיניו. הוא ראה את גריינג'ר. הבוצדמית שמסתובבת עם פוטר ווויזלי. היא לבשה שמלה ירוקה שהחמיאה מאוד לגופה הצר והשופע. הוא לא ידע מה עליו לעשות. היא חייכה אליו והניחה יד על סנטרו. " בוצדמית! מה את חושבת שאת עושה?! " הוא קרא ופסע צעד אחד לאחור. " הוו, מצוין, מצוין, יופי של נסיגה, מאלפוי " לופין קרא בשמחה " חמש נקודות לסלית'רין " דראקו הביט בפחד בהארי. הארי הביט בו המום. דראקו החל לחשוב במהירות. למה הוא הציק לה כל השנים? למה היא בגריפינדור? איך הוא לא הבין שדם טהור זה לא מה שחשוב?... " מאלפוי, אתה יכול לחזור למקומך. גם אתה, פוטר " לופין אמר. " אתה לא מתכוון לספר כלום, פוטר " דראקו סינן באוזנו של הארי. דראקו מאז החל ולחשוב עליה כל הזמן. הוא ניסה להתקרב אליה בדרך היחידה שידע, כי ידע שאין לו סיכוי אחר. אף אחד לא ידע על זה, חוץ מפוטר. ולכן יש סיכוי שכבר וויזלי יודע, וגם שהיא יודעת. הוא חשב על זה לעיתים קרובות ופחד מהיום הנורא שבו היא תגלה. יומיים. זה משך הזמן שנשאר לו. וזהו. לא יהיה לו עוד סיכוי. הוא החליט לנצל זאת בדרך מסוימת. הוא ידע שהוא מוכר בזאת את הכבוד העצמי שלו. זה היה משחק הקווידיץ' הגדול ביותר שכולם ראו. בגלל המחפש האגדי, פוטר. כל הוגוורטס ניצב בקהל והביט בדריכות במגרש הקווידיץ'. ראש הקבוצה, שהוא גם המחפש הידוע, הארי פוטר, ניצב מול מאלפוי, שהפך להיות ראש הקבוצה. " אתה רוצה לנצח במשחק בלי בעיות? " דראקו סינן לו " אל תענה לי. אם כן, תפגוש אותי אחרי המשחק באולם הגדול. " המשחק התחיל. דראקו ניסה להתרחק כמה שיותר מהסניץ'. הוא הצליח והגריפינדורים ניצחו 190 / 50.

HIPOPOTAM31

New member
למבואנו - מאלפוי חלק ב'

לאחר המשחק דראקו ישב בכיסאו באולם הגדול. האולם היה ריק מכיוון שכולם הלכו לשיעור אחרון לפני סיום היום. הארי השיג ממקונגל אישור יציאה בגלל הניצחון ודראקו הפסיד שיעור שיקויים. לא נורא. הוא ממילא היה מקבל קס"מ בשיקוים בגלל סנייפ. " מה אתה רוצה, מאלפוי? " הארי נכנס לאולם הגדול והתיישב ליד דראקו. " ובכן. שנינו יודעים טוב מאוד מה הלמבואנו גילה. אתה לא חושב? " " ידעתי שזה קשור לזה " הארי אמר בעודו מחייך קצת " אני לא רוצה אותך ולא את וויזלי. ואפילו אין לי מושג למה הלמבואנו הזה הראה לי אותה. אבל אתה ממש ממש חייב לעזור לי. " " טוב, נתת לי לנצח במשחק קווידיץ' ההוא... למרות שלדעתי רון דיי... " " תבין, פוטר. לא אכפת לי לא ממך ולא מוויזלי. אני רק רוצה לדעת למה היא כל הזמן עולה לי בלמבואנו " " ומאיפה אני אמור לדעת? " הארי נאנח " אני מציע שפשוט תדבר איתה. " " ואיך אני יעשה את זה? שאני רואה אותה המילה היחידה שאני יכול להוציא מהפה היא בוצדמית!!! " הארי נאנח שוב " תראה, מאלפוי, אני מנסה לעזור אבל אתה לא נותן לי!!! " " טוב, פוטר. יש לזה רק פיתרון אחד. " דראקו קם ממקומו " למבואנו ". " מה? " " רק בזכות הלמבואנו נוכל לדעת מה באמת קורה כאן. אני... אני אנסה לשאול אותה מהראש שלי... " " מאלפוי?... " דראקו הרגיש שהוא רועד. הכאב העז בשפתיו בגלל המשחה של פומפרי גבר יותר ויותר. " פוטר. אם יקרה משהו אז תסיים את הקסם " " מאלפוי... דראקו... איך אני אמור לקרוא לך...? " " פוטר. למבואנו. " " בסדר " הארי הכניס יד לקפלי גלימתו והוציא את שרביטו " למבואנו ". דראקו הסתכל סביבו. פעם שעברה לא היה רקע. הפעם הרקע בצבע אדום כהה מאוד. הוא ראה את הארי עומד רחוק משם. הרמיוני שוב הגיעה. לבושה באותה שמלה ירוקה. " גריינג'ר " הוא אמר חרישית " בוצדמית. למה?... " היא חייכה אליו ונגעה לו בקצה הסנטר " זה פשוט מאוד, דראקו. תנסה להבין את זה לבד. " " מעצבנת " הוא מלמל " אני לא יודע למה. " " אתה יודע שאנחנו לא יכולים להיות יחד " היא אמרה בחיוך " כנראה שפה זה המקום היחיד שבו נוכל להיות יחד. " " למה? " הוא שאל " נו, תחשוב לבד, דראקו ". " כי... כי אני בסלית'רין... ואני... אני קורא לך בוצדמית ו... ואת מסתובבת עם הפוטר ההוא... " " לא זה העיקר. העיקר זה שאתה לא מנסה אפילו להטריח את עצמך בזה שאני בת אדם. בשבילך אני רק בוצדמית גריפינדורית ואחת מהחבורה של הארי פוטר. אבל אתה שמת לב לזה אחרי שהבנת שאתה קורא לי בוצדמית באופן טבעי " " אבל... את תמיד מתנהגת אלי באנוכיות " " כי אתה מתנהג אלי באנוכיות " היא אמרה וצחקקה. " הא? " דראקו מצמץ במהירות " פוטר? " הוא הסתכל וראה שהארי סיים את הכישוף והרים אותו " הם באים. כדאי שנביים קרב. אין לאחד מאיתנו סיכוי לברוח " " אה, כן? " דראקו שלף את שרביטו " ריקטוסמפרה!!! " שובל אדום עף משרביטו של דראקו ופגע בהארי " מה אתה...? " הארי החל לצחוק " ת... תפסי... דראק... חהחחהחהחהחהחההה!!! " לחש הדיגדוג פגע בהארי ישירות. " חה חה, פוטר. " דראקו פיהק וישב במקומו. " הארי!!! " הוא שמע קריאה. הוא הביט לדלת. זו הייתה היא. ורון וויזלי. הם אחזו זה ביד של זו. " מה עשית לו, מאלפוי? " הרמיוני הביטה בו במבט שונא. היא שלפה את שרביטה באיטיות מכיסה " תבטל את זה ואני לא אפגע בך. " דראקו שתק. מביט בהארי המתפתל מצחוק ובהרמיוני עם השרביט המורם לכיוון ראשו. הוא בלע את רוקו וליקק את שפתיו. הכאב שב והכה בו ללא רחמים. הוא החליט שהכי טוב זה גם כן לשלוף את שרביטו. " למבואנו!!! " דראקו מצמץ. זו הייתה היא שוב. אבל... לא הייתה שום שמלה ירוקה. מסביבם היה האולם הגדול, מלא בתלמידים שהקיפו אותם במעגל. היא עמדה באותו מקום שעמדה קודם. שני הניצוצות הירוקים נפגשו באוויר והתמוססו. " זה... בלתי אפשרי... " הרמיוני הביטה בניצוצות המתאדים לאט לאט. " הרמיוני?... " הארי הביט בה במבט שואל. הרמיוני הביטה בדראקו. עמוק לתוך עיניו. הוא ראה דמעות בעיניה. היא נסוגה לאחור וברחה. " מה עשית, מאלפוי? " רון הביט בו בתוכחה. דראקו הביט בדלת ואז נאנח הכאב בשפתיו יותר ויותר גובר, ושואב ממנו את כל כוחותיו. הוא הלך אחרי עקבותיה של הרמיוני. הוא מצא אותה בספרייה. היא ישבה ובכתה. הוא הביט בה בעצב. לראות אותה בוכה רק גרם לו להחמיר עם עצמו. הוא לקח ממחטה מכיסו ונתן לה. היא הסתכלה עליו תוך כדי בכי וחזרה לבכות. " מה קרה, בוצד... בו... הרמיוני?... " הוא אמר בעודו מתיישב לידה מרגיש שהכאב בשפתיים לא יכול להיות כואב יותא. " תתרחק " היא אמרה בעודה ממשיכה לבכות. " רק תגידי מה קרה ואני אתרחק ולא אחזור. מבטיח " הוא אמר והביט בה. " אני... לומבואנו... לומבואנו זה קסם... שכהוא מתמוגג כשהוא נפגש עם אחר... זה אומר... שההשפעה שלו זהה... " דראקו הביט בה בתדהמה " בתחילת השנה... אני החלטתי... לתרגל את הקסם... וזה... זה מה שקרה... אני... רון.... רון התאמן איתי... ו... עכשיו... " היא התנפלה עליו בחיבוק מוחץ ובכתה לתוך כתפו. הוא ליטף את ראשה. " אל תדאגי, בוצדמית. אם את רוצה להחשיב את זה שזה לא קרה אז זה לא קרה... " היא הסתכלה עליו " אתה... קראת לי בוצדמית?... " " זה יוצא לי טבעי " הוא מחייך. היא מחייכת גם. " אני דם טהור ואת... את מוגלגית. זה... זה לא יכול לצאת... אני סלית'ריני ואת גריפינדורית... " דראקו גימגם. הכאב הלך והתעצם עד שהרגיש כאב בראשו. הוא הרגיש שזהו הסוף שלו... " הם לא צריכים לדעת. " היא אמרה בלחישה וחיוך. כוחותיו איפשרו לו רק לחייך אליה. אך אז היא הצמידה את שפתיה לשפתיו לנשיקה ארוכה וממושכת הכאב חלף רק עם המגע. " לא יכול להיות " לוציוס פלט את הקפה שלו בעודו מעיין בכותרות של הנביא היומי. שני תלמידי הוגוורטס נהרגו בסוף השנה התלמידים דראקו מאלפוי והרמיוני גריינג'ר נמצאו ללא רוח חיים בספרית הבית ספר לקוסמות ולקוסמות ' הוגוורטס '. בסיום שנת הלימודים נמצאו מתים בספרייה. כל אחד מהם נמצא בקצווה אחרת של הספרייה. הספרנית, מאדאם פינץ', מצאה אותם לאחר בדיקת ספרי הספריה. חברה של העלמה גריינג'ר, הארי פוטר, אמר כי לא ידע על כלום. נמסרה להוריהם הודעה הבוקר. " לעזאזאל!!! " קרא לוציוס בעודו מקמט את העיתון " הבן שלו ובוצדמית מתו באותו חדר?!!! " פעמון הדלת צלצל. דראקו פתח את הדלת. מאחורי הדלת עמדו הארי ורון. " היי, פוטר, וויזלי " הוא אמר בהפתעה " איך אתם אמורים לדעת שאנחנו פה?... " " הרמיוני שלחה לנו ינשוף " הארי חייך וסגר אחריו את הדלת. הם ניצבו במרכז דירה די גדולה. היו בה לפחות ארבעה חדרים. על ספת הסלון ישבה הרמיוני וקראה ספר " היי הארי, רון, חיכיתי לכם " היא חייכה אליהם וניגשה ללחוץ את ידם. " אני שמח שאני יכולתי לעזור לכם " הארי חייך. " הא? " דראקו הביט בו ובהרמיוני " על מה אתה מדבר? " " אנחנו גרים במקום שבו גרו ההורים של הארי, דראקו " הרמיוני חייכה אליו " כאן במקום זה הם נרצחו " " אז פה זה מכתש גודריק " דראקו אמר בעודו מחבק את הרמיוני " את גאונה, בוצדמית " הוא חייך ונישק אותה בעדינות. " טוב, לפי המכתב של הרמיוני זו לא הסיבה היחידה שבאנו הנה. " רון חייך בעודו מרים קנקן בירצפת מהשולחן ומזג לעצמו כוס. " נכון " הרמיוני חייכה וליטפה את דראקו על הלחי " דראקו, הארי ורון. אני שמחה לבשר לכם שבמהלך השנה שחלפה מאז שאנחנו גרים במכתש גודריק... אני בהריון "

The Walrus

New member
הזוי ברמות.

דבר ראשון, אני אישית נורא התבלבלתי מהדיבורים שבאותה שורה. הרבה יותר נוח לקרוא דיבורים שכל משפט השורה חדשה, כמו בספר האמיתי. קראתי כמה פיקים של הרמיוני ומאלפוי וחלק מהם די אהבתי כי הם היו אמינים. הרמיוני\מאלפוי זה שיפ קשה מכיוון ששתי הדמויות שונאות אחד את השני וקשה להביא אותם להיות חברים, הרבה יותר קשה מרון\הרמיוני, נניח. לדעתי השינוי צריך להיות ממושך וארוך ולא בבת אחת. עדיין לא הבנתי לגמרי את הקסם למבואנו, ולא הבנתי למה כתבו בעיתון שהרמיוני ומאלפוי מתו. לטעמי הפיק לא הציג מספיק סיבות למה שהרמיוני ומאלפוי יהיו ביחד. מצטער שזה יצא כאילו אני יורד עליך או משהו, אבל זו רק ביקורת בונה. מאלפוי והרמיוני הם זוג קשה ובשביל לכתוב פיק שהם יהיו בו ביחד צריך פיק ארוך יותר מזה... צריך מקרה מיוחד או משהו. מצטער.

HIPOPOTAM31

New member
אה...

קודם כל - זה סגנון הכתיבה שלי. אם זה מבלבל אותך - תעתיק לוורד ותעשה אנטר אחרי השורות. דבר שני - הרמיוני מסבירה בלמבואנו למה הם יחד. :\ דבר שלישי - כדי ' לברוח ' מהמציאות הם ביימו מוות או משו כזה :) אני נותן לדמיון שלכם להחליט מה קרה שם. אחרון - שלח לי פיקים של דראקו/הרמיוני!!! :O חשבתי שאני הראשון שכתבתי על פיק כזה!!! :O זה השיפ שאני הכי אוהב :)

The Walrus

New member
יש המון

סך הכל אם תחפש ממש טוב תוכל למצוא גם פיקים של הארי ובלטריקס או של לוציוס עם לונה לאבגוד. האהוב עלי הוא זה: http://members.pundak.co.il/whitetower/fanfics/draco/dorm_index.html

mjlk

New member
../images/Emo18.gifפדופיליה../images/Emo18.gif

אלה הפיקים הכי יפים! לא הייתי מתנגדת גם לרמוס/הרמיוני, סיריוס/הרמיוני
למי שיש שישלח ליייי!! והכי שולט זה רוסיריוס!!!

HIPOPOTAM31

New member
לצערי אני מסכים

אפשר לדמיין ארתור וויזלי-הרמיוני, או ביל-ג'יני :) ביל ג'יני!! O_O רעיון לפיק!!!!! D:

mjlk

New member
ביל ג'יני?!?!../images/Emo118.gif

אבל הם אח ואחות! זה יותר מדי!! זה כמו להגיד לילי/הארי!!!
חח רעיונות לשיפים מקוריים: פילץ'/חנה אבוט
מודי/רמוס מודי/דמבלדור מקגונגל/קראב ועוד ועוד...

מוזר.. הם אחים!! הנה כמה רעיונות:

רמוס\הארי זה כל כך דורש... ג'יני\רמוס ג'יני\מאלפוי! ^________________^ נייס...

mjlk

New member
איזה לא מקורית!!../images/Emo118.gif

חחחחחחחחח צריך משהו נועז!! משהו כמו.. אמממ כמו... פילץ'/האגריד!!!
ומה עם: נוויל/מודי?? פחחחחחחחחחחחחחחחחחע
XD מסכן נווילל!!

The Walrus

New member
ג'יני\מאלפוי זה ממש לא מקורי

אלא אם כן התכוונת ללוציוס. יש המון פיקים על ג'יני ודראקו.

mjlk

New member
אבל אין הרבה על../images/Emo118.gif

לופין/ליטוויק
או ורנון/צ'ו

I an crush

New member
פיקים של ג'יני/דראקו??

יש אולי קישורים?? אני נוראאאא אוהבת פיקי ג'יני/דראקו!! (אפילו שקראתי רק אחד
)

mjlk

New member
אוקיי אוקיי אוקיי אוקיי../images/Emo118.gif

דבר ראשון - זה ממש מבלבל שאת לא כותבת מי אומר. רוב הפיק לא הבנתי מי מדבר. אבל ניחא. דבר שני - העלילה מאוד יפה! אהבתי את הרעיונות וכו' 3 - לא הבנתי.. הם לא מתו? 4 - מה הקטע בספריה? מה קרה איתה ועם רון? 5- מאלפוי? מתייעץ עם הארי בקשר להרמיוני? בהחלט לא הגיוני
6- רון לא אוהב את הרמיוני? אחלה רעיון!!
7- בהריון??? מתי היא הספיקה להיכנס להריון? פושעת קטנה! היא בסכ"ה בת 17!'~' סכ"ה הרעיון ממש יפה, והכל, רק צריך ליטוש רציני. לפני שאת מפרסמת בפורום פאנפיקים, כדאי לך לקחת בטא טובה שתבדוק לך את זה. כי זה אחלה רעיון ואחלה עלילה. ממליצה על אדויסמן
דברי איתי במסרים אם את רוצה ליצור איתה קשר :)

mjlk

New member
ומצטערת אם נשמעתי../images/Emo118.gif

מגעילה. זה פשוט בסיס כל כך טוב, וצריך טיפה טיפה לסדר את זה מכ הבחינות - ואז יצא פיק מדהים

HIPOPOTAM31

New member
טודע

1. סגנון כתיבה שלי. בעיה שלך :) 2. תודה!! :) 3. כפי שאמרתי קודם, השארתי את זה פתוח. תוכלו להשלים לבד איך שבא לכם. הם מתו וחזרו לחיים, העיתון משקר, הם ביימו מוות... 4. אה... רון והיא התאמנו בלומבואנו ורון ראה... טוב, אני מניח שאני יכול פה לתת לך להבין ( אם לא הבנת - אותו דבר כמו שמאלפוי והארי ראו ) 5. :) חעח. יש מקרים שבהם האהבה מבלבלת לגמרי. 6. תודה :) למרות שזה אחד השיפים השולטים 7. אה... אני יכול לסכם את זה בפרץ חרמנות קטן :) ואני בן!!!! >< אני לא זקוק לבטא לדעתי. זה הסגנון שלי ואני אוהב אותו... ומיזו אדויסמן? :\

mjlk

New member
חחח../images/Emo118.gif

אדויסמן זו בטא. ולדעתי אתה בהחלט זקוק לבא - ולא מתוך כוונה רעה, אלא להיפך. חבל שהכישרון והריון יתבזבזו על פיק, שסליחה על צורת ההתבטאות - הוא ממש מבלבל ולא מובן. תראה, כדאי לך לשנות את הגישה עם "הסגנון שלי. בעיה שלך" אחרי הכל,ה-"שלך" האלה, הם הקוראים שלך, ואם אתה רוצה להגיע אל הקוראים דרך הפיקים שלך, כדאי לך לשנות גישה. לא אמרתי שתוסיף אחרי כל ציטוט- אמר הארי בכעס, או צעקה הרמיוני. מספיק שתשים אנטר אחרי כל פעם שמישהו מדבר. זה יהיה הרבה הרבה יותר נוח! לדוגמא: "היי הארי," "כן, היי" "מה יש?" "לא סתם, פשוט לא ישנתי טוב" הבנת? זה הרבה יותר ברור

HIPOPOTAM31

New member
אהההה

אני מבטל את השמות כשזה דיאלוג של שניים. ככה זה בסדר. הקוראים אמורים לזכור מי זה כל אחד דוגמא - " ככה זה " אמר הארי. " אתה בטוח? " שאלה הרמיוני. " בטוח " " אז בסדר " זה ברור מי אומר מה, לא? O_O

mjlk

New member
כן.../images/Emo118.gif

כשזה משפט אחד, זה דיי ברור. אבל כשככה זה כל הפיק, זה די מעצבן... ז"א, לפעמים לא שמים לב לגרשיים תוך כדי קריאה רציפה ואז.. כזה "רגע, אבל לפני שניה הוא אמר ככה, זה לא הגיוני" חוזרים אחורה ואז מבינים, וזה סתם מיותר, ואם אפשר לחסוך את הבלבול הזה אז עדיף. לעשות אנטר בין כל ציטוט לציטוט
ואני מ=מ=ל=י=צ=ה לך, לא לפרסם בפורום פאנפיקים לפני שתשפץ אותו, כי שמה כולם יקפצו עליך ><
גם י זה קרה, וזה בהחלט לא נעים - תחסוך את הכאב ראש ותשפץ ותמסור את זה לבטא - זה רק עוזר...

למעלה