למארגני הליגה...

מארינו

New member
למארגני הליגה...

שלום. לפני הכל, אני באמת חושב שהקמת הליגה היא יוזמה ברוכה. כל הכבוד על היוזמה והכריזמה. לשאלתי: אני חושב על זה דיי הרבה ולדעתי (ושוב לדעתי ואני אשמח לשמוע דעתכם) 8 שחקנים בכל צד יוצר חסרון אצל ההתקפה. באיחוד שתמיד חייב להיות 4 בליין ואחד טייט. אני שמצב כזה יוצר הרבה חסרונות בהתקפה שלהגנה קל יותר להגיב ולעמוד על המגרש, אין הרבה אופציות של תחכום בהתקפה. אני יכול לפרט אבל זה ארוך. פשוט אני חושב ש8 שחקנים בכל צד זה קצת, 16 שחקנים על מגרש דיי גדול יוצר יותר משחק של מן אחד על אחד בהרבה מן המקרים ולא איזה שהיא התחכמות לכאן או לכאן מצד ההתקפה או ההגנה. מדוע החלטתם 8 ולא 9 ? אני שואל מתוך סקרנות אני ממש לא בא לתקפוף. להפך אני ממש מעריך אותכם על הרעיון והיוזמה. תודה רבה טל

ofribecker

New member
הסוגיה נדונה בהרחבה, התשובה:

התחלנו מ 9 על 9. מאוד רצינו. לפני כחודש בישיבה הראשונה כשעשינו ספירת מלאי של שחקנים שנרשמו ושילמו, ראינו שאין לנו אפילו 7 על 7. ידענו שצפויים עוד כמה שחקנים להירשם, אבל מה עם שחקני חילוף? מה עם מילואים? נסיעות עבודה? מחלות? פציעות? כדי להיות ריאליים, (שהרי הליגה כולה בנויה כרגע על התנדבות ועל בסיס יכולת אישית ורצון טוב לשיתוף פעולה) החלטנו לרדת ל 8 על 8 כדי שלא נצטרך לבטל משחקים או לפגוע ביכולת של קבוצה להופיע למשחק בצורה ראויה.

מארינו

New member
המשך הנושא...

ומאז שהקמתם את הליגה אני מניח נוספו עוד כמה שחקנים וזה צבר תאוצה. כמובן שאם תפרסמו, נפרסם... זה יכנס יותר חזק לתודעה של מי שמעוניין... אז אולי כן אפשר. בכל אופן תשובתך ברורה לי. מקווה שעוד השנה או שנה הבאה נראה יותר שחקנים על המגרש. תודה טל

ofribecker

New member
מצטרף לתקוותיך

הכוונה היא שבשנה הבאה, בתקווה ובהנחה שבאמת יהיו יותר שחקנים, נעבור ל 9 על 9. ליותר מזה לא כלכך כדאי כנראה בגלל מימדי המגרשים שלנו.

למעלה