למאסטר יודה

Bored Guardian

New member
למאסטר יודה

אני אוהב את הסידרה שבעה ימים אבל אני באמת לא מבין למה צריך בשבילה פורום, על מה כבר יש לדבר עליה?

מותר לי להגיב?

אני בכל זאת יגיב...
תראה... דבר ראשון, זה תמיד נחמד לדבר עם עוד אנשים שאוהבים את הסידרה!
דבר שני, כמו כל פורום של סידרה אחרת...יש על מה לדבר! (אפילו אפשר להמציא המשך...מאסטר יודה, הנה רעיון!
) דבר שלישי, נושא הפורום הוא 7 ימים וחזרה בזמן! כך שלכל אחד יש תאוריה שונה בנושא! (מה לא?
)

Sith Master

New member
../images/Emo32.gifעין החתול כנסי לכאן../images/Emo19.gif

היום את בת [URL='http://'] 17.978082191780821917808219178082192 [/URL]

Sith Master

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif

1. הסדרה מגניבה (למרות שאני לא צופה בה הרבה, אמנם אין לי חיים אבל כמעט תמיד ב18:40 אני מוצא משהו לעשות. טניס.) 2. אתה לא חייב להיכנס אם לא בא לך 3. טולקין כבר מת כמה שנים- למה צריך לדבר על שר הטבעות? 4. מה יש לדבר עליה- תסתכל על 4-5 עמודים אחורה ותבין. יום טוב שיהיה לך- ולכל המעריצים. תמיהה טיפשית. תתייחסו אבל לא ברצינות כל כך: אם נניח מישהו חוזר 7 ימים אחורה, אז העמודים בפורום יילכו 7 ימים אחורה או שהפורום יישאר באותו מצב. כלומר, עקרונית כל הפורומים יילכו אחורה אבל זה פורום מיוחד, הוא חסין למעבר זמן. עזבו- כבר דיברנו הרבה על שפיות ואינפוזיה- לא צריך להאריך דברים. נכון? נכון. היי מי זה היה? שתוק כבר אידיוט. תמות יא זבל! אח זה כואב. יא מניאק אני אהרוג אותך. כן כן, שוב השתלטה האישיות השניה על עצמי. יש לי
במערכת אז לילה טוב לכולם ותזכרו: וחךעשדגרחכושדגניכעהרשכלךדגערנהטעאולשטעארמהעאווקרטעאוקטקרועאקריטעאוקרטאוטקרו (כן כן, זה אותו
)

לדעתי...

דבר ראשון זה הסידרה- ממש אחלה סידרה ותמיד יש על מה לדבר עליה! דבר שני זה השחקנים- תסכימו איתי שתמיד, אבל תמיד יש על מה לדבר עליהם... דבר שלישי זה הנושא של המסע בזמן- כול אחד אמר את זה לפחות פעם אחת בחייו ואני אומרת את זה שוב.... זה נושא שתמיד מעלה שאלות כי הוא ממש מעניין... ואפשר לעשות עליו מלא דיונים כי יש בו מלא כיוונים... הבנו את הרעיון!?!?!?!?

../images/Emo46.gif../images/Emo166.gif

כן ואני לא מבינה למה כולם שואלים אולי כדי שתלך כמה דפים אחורה ותראה!!!

רועי ב

New member
אני יגיד לך יש יעוד אחד עיקרי ../images/Emo70.gif

לשים תמונות מקרוב של החזה המדהים של אולגה

Sith Master

New member
כמו זה../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif

שים לב אגב זה לא שאני סוטה, פשוט יש לי פוטושופ ואין לי חיים- פשוט חתכתי והגדלתי זה הכל. יום טוב

bakara15

New member
כן גם אני חשבתי כך...

בתמונה המקורית זה באמת נראה הרבה יותר טוב ועכשיו זה פשוט חסר צורה ומגעיל אך כמובן יש את אלו שיטענו שכך זה תמיד היה........

Sith Master

New member
אני מסכים../images/Emo19.gif

היי, אני פה רק השרת (למרות שבלילות אני נשיא האימפריה
) אתם ביקשתם אני חתכתי והגדלתי (בדיוק 2 דקות לקח לי) אני מסכים שקודם זה היה נראה יותר טוב

Master Yoda

New member
אני לא אענה.../images/Emo153.gif

אני חושב שחברי הפורום ענו יפה מאוד על השאלה המיותרת הזאת.

למעלה