למאלכית הכי מתוקה...

Thestral

New member
D:../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

מרימים להילה את המצברוח^^

love potion

New member
ציורים די טובים אגב

אבל, אם להשתמש במשפט מ"כיבוש הגלקסיה" - !!!Awwwwww, that's not righttt

אהמ....אנשים....מה נסגר?!?!../images/Emo54.gif

It's all fun and games until someone loses an eye...
סורי....לא הטעם שלי, אבל ממש ממש לא הטעם שלי. או, הילה, רעיון חדש לסקר- מה הזיווג האהוב עליכם מה"פ?!?!(ובאמת שלא חייב להיות רק סלאשים.....באמת שלא....
)

love potion

New member
בעקרון

אני בעד הזיווגים הארי-ג'יני ורון-הרמיוני, אבל האהוב עלי זה האגריד-הרמיוני.

love potion

New member
לכולנו יש סטיות

אבל רק להרמיוני יש מספיק סבלנות בשביל האגריד, לא שמת לב איך הם תמיד מבינים אחד את השני והיא תמיד מנחמת אותו?

מלאכית16

New member
כן...../images/Emo110.gif|קר|

בואי נגיד שכמעט ולא נעלמה ממני אף מערכת יחסים בספר... אבל זה עדיין טיפונת מגעיל...בהתחשב בזה שהוא גדול ומאוד שעיר, והיא קטנה..מאוד קטנה יחסית אליו
תחשבי לשניה על סקס בינהם.
מממ..אני לא חושבת שבכלל יש לי זכות לדבר על סטיות
אני המלכה בהם.. אבל יש דברים שעדיין מגיעילים אותי...

love potion

New member
מהבחינה הזאת

בכלל כל הרעיון של מערכת יחסים בין גבר רגיל לענקית ולהיפך נראה לי בעייתי ומדאיג. תחשבי על ההורים של האגריד - איזה עניין יכול להיות לאשה ענקית בגבר בגודל רגיל? היא לא תרגיש אותו בכלל. איזה תסביכי נחיתות נוראיים זה יכול לעשות לו!

צודקת... ../images/Emo28.gif

רעיון יפה לסקר... אני לא אוהבת *רק* סלאשים. פשוט סלאשים זה יותר מגניב. יותר מעניין מסתם עוד זוג... חוצמזה - כמה דמויות נשיות כבר יש בכלל ב"הארי פוטר"??? לא יהיו הרבה אפשרויות לזוגות "נורמליים" בכל מקרה (אלא אם זה סטיות. נסו לדמיין לכם כל אחד עם ריטה סקיטר, למשל...
)

מלאכית16

New member
סלאשייםםםם..../images/Emo110.gif|קר|

עוד סטיה שלי. הומואים זה פשוט דבר מקסים..
אם הייתי יכולה- הייתי מבקשת להיוולד הומו (למרות שמבחינה חברתית זה יכול להיות קצת חרא...אבל עדיין...בניםםםם..
) מנמנמ..זו הייתה עוד פינה במיני סידרה החדשה "הסטיות של הילה"...

למעלה