למאי

למאי

שלום ראשית כל תודה שנתת את הטלפון של ז'ק סטרומזה באתר "דור ההמשך להנצחת יהדות יון". התקשרתי אליו והיה מאד מרגש לשמוע אותו. כתבת שם שיהיה מפגש עם ז'ק סטרומזה ב 3 במאי בחולון ורציתי לדעת אם התאריך נכון ותקף. אגב, הוא אמר לי שטרם קיבל הודעה על כך! אני אשתדל מאד להיות שם ותודה לך שוב. אני כותב דרך הפורום הזה כי המחשב מזהיר אותי שיש איזו בעיה של וירוס כשאני מנסה להכנס ל"דור ההמשך".

may55

New member
טריאנדפילו זה תקף וזה בסדר

ז'ק סטרומזה אכןיופיע בחולון ינגן בכינור ויתן עדות בתאריך 3/5 ערב זיכרון ליום השואה עם זרקור על יהדות יוון תיכנס בבקשה לקישור וראה פרטים נוספים על הערב ההודעה הזו מיועדת לכולם כולם מוזמנים לערב מיוחד וחשוב

Sarika

New member
ועוד בקשר ליום השואה...

מאי, ברשותך תרשי לי להוסיף - בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה, יום רביעי, 4 במאי 2005 בשעה 20:00 יתקיים טקס בבית הכנסת היכל יהודה ברחוב בן סרוק 13 בתל אביב. למחרת, יום השואה, 5 במאי 2005 בשעה 16:00 יתקיים טקס נוסף ליד מצבת הזיכרון לקהילות יוון בבית העלמין בחולון. מתוך אתר הזכרון לשואת יהדות יוון

אני נרגש

ומצפה למפגש עם ז'ק סטרומזה בקוצר רוח. נרגש כי בשיחה איתו התברר לנו שיש (היה) לנו דוד משותף שנספה בשואה יחד עם כל משפחתו. אמש אחרי שהתברר לי שכן יש ביננו קרבה משפחתית מרוב התרגשות לא יכולתי לעצום עיין כל הלילה! מה הפלא? לא בכל יום קורים דברים כאלה.

may55

New member
טריאנדפילו אני נרגשת גם

הפעיל איתי בחולון שמוליק שוחח עם ז'ק סטרומזה סיפר שהוא התרגש מאוד מהשיחה איתך אני מאוד שמחה שהפורום פה תרם למפגש בינכם

למעלה