למאיושית!!!

למאיושית!!!

[URL='http://'] במיוחד בשבילך חמודה![/URL] בוקר טוב ???אז מה, מתחילים שבוע חדש ?ואיך אפשר בלי משהו מבדח להתחיל את השבוע עם חיוך על הפנים קטע מדהים היה לי הבוקר: הלכתי לבנק ובתור להפקיד את הכסף .לכסות את המינוס פגשתי את שלמה ארצי .לאן? לאן? לאן?" הוא שאל אותי" ?"לבנק", אמרתי לו. "ואתה, מה אתה עושה פה - מפקיד צ´קים" .שניים" הוא ענה לי" .למה? אתה נוסע?" שאלתי" .לא עוזב את העיר", הוא אמר לי" ?אז מה אתה עושה בשבת?" שאלתי" ."בחום יולי - אוגוסט? - לונה פארק, כי זה מה שנשאר" ?מה עם ההיא?" שאלתי" .אהבתיה", ענה לי שלמה" ?"ועכשיו" ."עכשיו? היא לא יודעת מה עובר עלי. לב שבור לרסיסים…כמו אז" .אז איך תתגבר?" שאלתי" ."נרקוד, נשכח את האהבה הישנה" ."לפתע נשמע קולה של הפקידה: "הבא בתור" .שלמה ניגש אליה ודחף לה את הצ´קים לפרצוף .מה אתה עושה?" צעקה עליו" .מנגב לך את ת´דמעות," ענה שלמה" ?נו, תגידו לי אתם - הבנאדם בסדר .שבוע טוב

מאיושית

New member
איזו מתוקה! ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי לאללה.....
תודה...עשית לי את היום...

yogibear

New member
מוקדש למקסי ומאיושית ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

בתגובה למה שנכתב למאיושית פגשתי את שרון (ליפשיץ) ב 4 לפנות בוקר היא אמרה לי "שכבר 4 בבוקר סוף חודש דצמבר", העליבה אותי " אמרה " נראית זקן באותה תקופה" נו אני יכול לעשות משהו ? " סלחתי כבר מזמן" אבל זואתי עם החשדות שלה "בחושך שוב עולים החשדות יש נשים יפות" נו מה אני אשם ? אני יכול לחפש רק מכוערות ? אחרי לא ראתה אותי כ"כ הרבה זמן אמרה לי " רק ריקוד אחד נוגע לא נוגע" , ואז יד ביד הלכנו לים פתאום היא ראתה " איש מהים שוכב על ידי בחוף " . ואז פגשתי את אריק (איינשטיין) שראה את האיש מהים ואמר לו " אני הולך לבכות לך תהיה חזק", מירר בבכי ואמר לו " כמו הגלים אנחנו מתנפצים אל המזח אל החיים" , ואז הגיע שלמה (גרוניך) , ראה את כולנו ואמר " רוח ים נושבת אור כוכב ראשון " פתאום בזוית העין ראיתי את שלמה (ארצי) שראה את האיש מהים ושאל " איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא" והצביע על האיש מהים.... האיש מהים התחיל לבכות ששמע את צוות הווי (נחל) ואמר כי כשהוא מגיע לחוף " חופים הם לפעמים געגועים לנחל" ואז הוא סיפר ואני מצטט מילה במילה " ראיתי פעם חוף שנחל עזבו" . וכשראה את נתנאלה , הוא פצח בתפילה חרישית ואמר לנו " אלי אלי שלא יגמר לעולם החול והים" כולנו בכינו, כשמענו את עופה(חזה ז"ל) אומרת לו " תגיד לי איך לעצור את הדמעות " היא גם רצתה ללכת לים , והאיש מהים אמר לה " לאורך הים אין גלים יש עולם" , ואז ראינו את חבירנו העירוני מאירק´ה (בנאי) שאמר לנתנאלה "בואי איתי יחד בואי מתוך הפחד" אבל היא פחדה כי זה היה לילה , ואז אבנר (גדסי) הרגיע אותה והסביר לה ש"הגברים בוכים בלילה לא נשמע קולם" כלומר גם אם הוא יבכה זה יהיה בשקט, בניגוד לאם הוא ינחר כל הלילה ... ואז איש הים רצה מאוד להפרד כי הוא היה עדיין במצב של שפיות זמנית ואמר " אני איש של חורף בין אלפי אנשי –ים , אך בחורף הזה לא אהיה קיים " ס"ה הוא איש זקן מאוד האיש מהים ונפרד כשהוא ראה את שלמה ארצי וגידי גוב באומרו " תמיד ידעתי שיבוא היום שבו צריך להפרד , אבל עכשיו זה ככה בא לי פתאום, אז מה הפלא שאני קצת דואג " נפרדנו ממנו לשלום בשם כולנו

yogibear

New member
איזה פרוזק ? ../images/Emo151.gif

אויש סליחה, פרוזה, לא פרוזאק נכון ? נראה לי שלמפגש הקרוב לא אוכל להגיע ...

חחחחחח יוגי יוגי יוגי....

סחטיק על ההשקעה! זה כמו שאומרים שיהורם גאון ושנפל לריצ´רד גיר ושאריק איינשטיין
כל הכבוד גבר! אהבתי לאללה
תביא את השפתיים שלך.......... נוווווו יותר קרוב תצמיד מותק קבל!!!!!

גילה37

New member
ואני כל כך אוהבת אותווווו

שלמה ארצי אחד מהזמרים האהובים עלי

גילה37

New member
ואני כל כך אוהבת אותווווו

שלמה ארצי אחד מהזמרים האהובים עלי

למעלה