למאיה

מיכאל162

New member
למאיה

אני מעריץ שלך ואני מציעה שאל תשימי לב לאלה שכותבים נגדך ובאאופן בוטה כי הם לא שווים יריקה. יש לי מסר אחד ברור לכל אלה שכותבים דברים איומים על מאיה אם אתם לא אוהבים את מאיה אז אל תכנסו לפורום שלה בכלל ואל תכתבו דברים מגעילים תחפשו לכם פורום אחר של מישהו אחר שאתם אוהבים ואל תלכלכו על מאיה בפורום כי זה לא המקום הנכון לעשות זאת מאיה שיתכן ותכנס לפורום לא צריכה לקרוא את הדברים המלכולכים שלכם אם אתם לא אוהבים אז זה בעיה שלכם בלבד מאיה לא צריכה בגלל זה לקרוא מה שאתם כותבים תתבישו לכם! מאיה תדעי שאוהבים אותך את לא צריכה לשים לב לכמה חוליגנים שתוקפים אותך בלי שום הצדקה יישר כוח!!! אוהב מאוד מיכה מנהריה

מיכאל162

New member
דבר נוסף....

דבר נוסף שרציתי שתדעי מאיה שאין כל ספק שאת זמרת בין הכי הטובות שצמחו לנו בארץ מכל הבחינות ןבעיקר קולך המדהים והמיוחד . אני מחזיק לך אצבעות שתבחרי לזמרת השנה ולתגלית השנה במצעדי הפזמונים השנתיים ברשת ג ובגלי צה"ל בחןדש הבא (בחג ראש השנה הבא עלינו לטובה) ומי יודע מאיה אולי את תייצגי אותנו באירוויזיון 2005 בקייב כי את ראוייה לזה. אוהב אותך מ אוד מיכה מנהריה

hadshot

New member
למיכאל ולמשתתפי הפורום

היי אין מה לעשות רק שתדעו לכם שבכל פעם שיש איזשהו זמר חדש או זמרת חדשה שמצליחים, מייד כל הקנאים יוצאים מהחורים שלהם. אלה הם אנשים מלאי קינאה שרוצים בעצמם להצליח ולא יודעים איך. אז הם מייד מכפישים ומלכלכים. יש פתגם חכם שאומר: "כל הפוסל במומו פוסל" מאיה זמרת מצויינת ומגיע לה להצליח!!!

מיכאל162

New member
אבל .....

אתה אמנם צודק אבל להכנס לפורום של מאיה ולהכפיש אותה זה עובר כל גבול אם מאיה תכנס איזה מן הרגשה תהיה לה? דרך אגב לא ניתן לחסום אותם באיזה דרך כלשהי? בקיצור לא מגיע לה היחס מאותם אנשים שלא יודעים להעריך זמרת מצילחה יותר מכל זמרת אחרת

aaliaha

New member
יופי של יוזמה../images/Emo70.gif

אני גם כתבתי הודעה בנושא הזה... זה יהיה מחזה מאוד משפיל,מגעיל,ודוחה עם מאיה תכנס לפורום לקרוא הודעות מעריצים ופתאום היא תראה למול עייניה קללות שנכתבו ע"י הגולשים שבאתר. אז אני שוב מזכירה: זבל מי שמלכלך!|

למעלה