למאיה

גלי...31

New member
למאיה

מאיה... אומנם אנחנו לא מכירות, ואני לא שייכת לפורום זה, אך תוך ביקור בפורום אחר שמעתי מה שקרה לך, ובעקבות זה הגעתי לכאן. רציתי לנחם אותך, אך לא ידעתי כיצד. את עוברת כל כך הרבה עכשיו..... כבר כמה ימים שאני מבקרת כאן כדי לקרוא מה שכותבים לך ומה שאת כותבת. את נשמה טהורה... טובה, חכמה, כמו שכבר כתבו לך- מלאכית אמיתית. עם כל הכאב שאת חשה את עדיין כאן עבור חברותייך ומנסה לנחם אותן ולעזור להן למרות כאבך הנורא. הלואי ויכולתי לעזור לך או להקל מעט על כאבך.... אני מקווה שזה בסדר שנכנסתי לכאן, ושזה לא מפריע לך או לאחרים.... תהיי חזקה ותחזיקי מעמד... גלי

תודה לך גלי

לנחם זה באמת קצת קשה כרגע... אבל אכן, המון אנשים שאני לא מכירה באמת נכנסים ומשאירים לי הודעות עידוד וניחומים. זה מוזר....ועם זה מחזק קצת. תגל אמרה לי כל כך הרבה פעמים, עד כמה תפוז זו משפחה אחת גדולה.... ועכשיו אני באמת חשה בזה כל כך. רק חבל שאלו הנסיבות. שוב, תודה לך. ובטח שזה בסדר שנכנסת לכאן, זה לא מפריע לאף אחד. אני מנסה...משתדלת להיות חזקה. בשביל חברי היקרים לפורום, שמחזיקים אותי שלא אפול, ובישבילו. מנסה כל כך...רק שזה קשה. הלוואי והוא היה פה לעודד אותי כמו תמיד... שלך מאיה

למעלה