למאיה ש.

doofe

New member
הוצאתי מאה בסופי, נאטס אתה בעצמך!

אני לא ניגשת על 003!
קרבי?! אתה?! לא אמרת שחושבים שם שאתה פסיכי או משהו?... למה, מה קרה פתאום?

the mnm factor

New member
סחתיין, זה יותר ממני ../images/Emo4.gif

מה? קודם כתבת שאת לא ניגשת על 005... החליטי נא! כן, הם דפוקים... הם החליטו שאני "כשיר להתגייס לצבא למרות הצהרותיי לגביי שימוש בסמים ולמרות היותי פציפיסט" או במילים אחרות: "אנחנו שמים זין עליך ועל זה שאתה לא רוצה להתגייס- יש לך פרופיל 82 ואתה תהיה קרבי גם אם תזריק הרואין לכל הפלוגה בטירונות". מפגרים. אבל אני עוד אשתדל להתחמק מהם.

the mnm factor

New member
איך אמר פעם אחד מהאחים וויזלי

"אל תשאל אותי שאלות קשות ואני לא אצטרך לשקר".

doofe

New member
אה, הם דווקא כן שמים זין.

הם פשוט חושבים שאתה שקרן.
אצלי הם פשוט לא דאגו ליידע אותי שהזיזו לי תאריך צו, איבדו לי את השאלון הרפואי והשאירו אותי להירקב על הקו במשך שעה ומשהו סה"כ. יעני- אם הייתי מרגישה טוב, נגיד, ולא מתקשרת כדי להזיז את הצו, הייתי מגיעה מחר על הבוקר ומגלה שאני נמצאת בלשכת גיוס בתאריך הלא נכון, מוקדם, באמצע החופש, שאיבדו לי את השאלון הרפואי ושאני צריכה להתעופף הביתה. מרגיז.

the mnm factor

New member
מי ביקש מהם לחשוב?

הם חיילים! הם רק ממלאים פקודות! וואי וואי- אנחנו יכולים להקים ביחד "ארגון נפגעי צו ראשון"- אצלי הם עשו 3 בדיקות שתן (רבאק כמה השתנתי שם), 3 בדיקות רפואיות (שזה בעצם כמו להגיד ששלוש נשים חפנו לי בביצים ביום אחד), 3 פגישות עם הקב"ן ובעיקר איזה חייל מפגר אחד שתקע לי את הקת שלו בפרצוף... כמה דם ירד... אח"כ צעקתי מבעד לדם "מי נתן לכם רובים?!" "זה מה שקורה כשכובשים" ועוד כל מיני חרטא. רגע, אז בעצם העובדה שאת לא מרגישה טוב גרמה לך להרגיש טוב (או- לא להרגיש יותר רע) בסופו של דבר? זה פילוסופי משהו

אל תשתדל להתחמק, תתחמק :).

אתה יכול, במקרה הכי נורא, להוריד את הפרופיל ל-64 על סעיף נפשי (בכלא 6 לא כדאי לשבת בזמן שרות סדיר; ממה שאני זוכרת, היו להם מסדרים מאוד-מאוד נוקשים די הרבה פעמים ביום, והיחס אליהם היה איום ונורא. אה, ודיווחים משם מוסרים שהאוכל לא טעים
). אגב, תהיה שמח לדעת שהם לא שמים זין רק עלייך? כי אבא שלי התנדב (!) לצה"ל וקיבל רק יריקה בפנים מהם. מפגרים שם.

the mnm factor

New member
איך מורידים ל64 על נפשי?

אני אמרתי להם דברים מאוד מוזרים בראיון ועדיין שמו אותי על 82...

croovy

New member
שעכשיו אני אזכר לעשות מועד ב?

שנתיים אחרי שעשיתי את הבגרות? שיש לי בה סופי 99...

croovy

New member
אבל השאלונים שלי פרה-היסטוריים

אם עכשיו אני רוצה לשפר אני צריך לעשות את כל השאלונים מהתחלה ולא יכול לשפר אחד וזהו.

למעלה