ללקוחות הלווין........

c o l e

New member
ללקוחות הלווין........

אנישלחתי הודעה ל"יס" וזוהי התשובה: קיבלתי בברכה את המייל ששלחת לגבי סטאר וורלד, מדובר בערוץ שאינו מתורגם לעברית, מה שנוגד את המדיניות הכללית שלנו שהערוצים צריכים להיות כמה שיותר רלוונטים למרבית האוכלוסיה בארץ. מעבר לכך גם אין אפשרות לקנות את זכויות התרגום מכוון שמדובר בתכנים שרובם כבר נמכרו למשדר זה או אחר בארץ (כגון ערוץ 2 , ערוץ 3 וכו´) -כולל זכויות התרגום, כך שניתן לצפות בתכני הערוץ במקומות אחרים בטלוויזיה. כך שיוצא שאין תרגום ורוב התכנים כבר משודרים בערוצים אחרים בכל מקרה; כאשר הערוץ עצמו אינו רלוונטי לכל האוכלוסיה שאינה דוברת אנגלית כשפת אם.

HuGo Hell

New member
*מתחיל לנשק את ערוצי זהב*

תודה לאל שלפחלות בערוצי זהב יש סטאר וורלד
איי לאבבב ערוצי זהב
ולא נוראה למנויי "יס" עד החתמונה זה יעבור ^.~ וביג דיל רק לחכות עוד חודש.. ויותר כיף לראות את זה עם תרגום ! {לא שאני ראיתי}

P3H2O

New member
האמת היא שלחבר טלוויזיה למחשב זה קל

(כבר עשיתי זאת) אז פשוט ברגע שאני מוריד עונה 5 לחבר לטלוויזיה ואז לא צריך אני סטאר וורלד או WB או שום דבר כי אני אראה את זה בטלוויזיה ראשון!!!

c o l e

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גם לי יש חיבור לטלוויזיה וגם אני יכול לחבר אבל זה לא אותו דבר אם אתה רומה שזה יראה יפה עלייך להוריד פרק שישקול יותר מ 500,000 כדי שתראה יפה

HuGo Hell

New member
*-* סטאר וורלד או לא

אתה עדיין לא תיראה ראשון ** 1) אין לך מירק ואתה לא יודע להוריד 2) אנחנו עדיין נוריד במירק, הולך להיות הרבה זמן עד שיהיה את עונה חמישית בסטאר וורלד זה רק עונה רביעית.. והכי ניפלאה שאת עונה רביעית אני לפחות יראה 4 פעמיים כי ראיתי אותה פעמיים במחשב ועכשיו בסטאר וורלד וערוץ 3 זה פיצוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ It´s a crack, I´m back yeah standing On the rooftops shouting out, Baby I´m ready to go I´m back and ready to go From the rooftops shout it out It´s a crack, I´m back yeah standing On the rooftops having it Baby I´m ready to go I´m back and ready to go From the rooftops shout it out, shout it out (Repuclica מהקליפ שאופל נתנה
שיר
)

P3H2O

New member
הוגו, תמיד אפשר ללמוד ואני לא

התכוונתי הראשון אלא התכוונתי בין הראשונים בארץ שגם אתם כנראה תהיו כלולים ברשימה הזאת

Rachel Green

New member
על מה אתם מדברים?

יש מכושפות בסטאר וורלד? מתי?באיזה יום?באיזה שעה?? פליייייזזזזזזזזז תגידו לי........

HuGo Hell

New member
לא בא לי יש לך בעייה?! ><

סתם! יום רביעי אוגוסט 28.8.02 בשעה 22:30 העונה הרביעית ויש גם בארבע! {בצהריים}

Rachel Green

New member
תודה תודה תודה!!!!!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!! חולה עליך!!!!!!!!!!!!! ושוב...תודה!!!!!!!

SaberTooth

New member
אני לא מבין...

לי אין יס. יש לי כבלים רגילים (אפילו לא דיגיטלי
). אם אני לא טועה, גם CNN (ז"ל) ופוקס ניוז לא מתורגמים לעיברית. אז מה הבעיה עם סטאר וולרד
זה בגלל שהוא לא ערוץ חדשות
אני חושב שזה רק תירוץ.

HuGo Hell

New member
לכול מנויי זהב ../images/Emo7.gif (של הממירים)

שינו את הערוצים
לידע אישי ערוץ 45 - סטאר וורלד אז יש לנו מזללללל יהיה מכושפותתתתתתתתתתתתת

HuGo Hell

New member
אפוקליפסה הגיעה!!!!

הערוצים שונו הצ´אט שונה!!!!! שינו היום הכול!!
אני רוצה צ´אט רגיללללללל

למעלה