ללמוווווווד.. (בי-ם)

didi24

New member
ללמוווווווד.. (בי-ם)

חבריה.. אחזור בשנית על הודעתי מאתמול.. אני מחפש מקום ללמוד בו אמנות לחימה קשה (רצוי קראטה). ב י ר ו ש ל י ם. ובזאת אשמח לקבל הסברים על ההבדלים בין הזרמים השונים בקראטה. (המליצו לי על קיוקושינקאי)? חזר אליי צדיק שהמליץ על נינג'יטסו. (תודה!) עוד אפשרויות? אורי.

_alon_

New member
קראטה שוטוקאן

המון מועדונים באזור ירושלים, לך תראה, תתרשם מהמורים ובסוף תבחר מה שמתאים לך. http://www.karate.org.il/dojo.html

RoyceGracie

New member
שיטת לחימה שדומה לקיושינקאי

היא איגרוף תאילנדי. אין הרבה הבדלים בין קרטה קיושינקאי לאיגרוף תאילנדי. ההבדל המשמעותי הוא שבאיגרוף תאילנדי יש "קלינצ'ים" (האבקות עמידה, בכדי להגיע למצב שליטה, ואז להמשיך משם). (יכול להיות שיש עוד הרבה הבדלים שלא ידועים לי) בירושלים יש לך קבוצה מעולה של איגרוף תאילנדי בשם team cogen בהנהלת בני קוגן.... יש להם אתר. הוספתי קישור.... תהנה.

cfc

New member
חולק על דעתך

האם מכיוון שקיוקושין ומואי תאי אומנויות לחימה קשות(full contact ),אזי האומנויות דומות? קיים הבדל של שמיים וארץ בין קיוקושין לאיגרוף תאילנדי. הן בעמידות, בתנועות ,ברוח הלחימה, בקאטות (אותן יש רק בקיוקושין),בקיהון ........ וכו'.

../images/Emo122.gifמסכים!! עם CFC

אין שום הבדל בן קראטה לאגרוף תאילנדי!! אפילו הבעיטות שונות!! בקראטה הבעיטות הם נעיצה, ובאגרוף תאילנדי הבעיטות של כתישה.. המשכיות... שלא לדבר על קאטות, עמידות עמוקות, ושונות......... בקיצור ממש ממש אין הבדל!! יניב

בודוקאן

New member
../images/Emo6.gif מה ההבדל בין התרנגולת?

שיש לה שתי רגליים שוות. במיוחד הימנית.
(הגל מת, מה איכפת לי?)

בדיעבד זו הגרסא הטכניונית לשאלה

מה בין שפן? שתי אוזניו קצרות זו מזו במידה שווה וגו'

שי רגב

New member
ממש לא מדוייק

חבר שעשה הרבה שנים (מעל 25) איגרוף תאילנדי ועבר לפני כשנתיים לקיוקושינקאי: בקיוקושינקאי אין אגרופים לפרצוף. יש בעיטות ממרחק גדול יותר מאשר באיגרוף תאילנדי. יש גם קטע של הפלות לריצפה/הטלות. לטענתו (אם אני זוכר) מרחק העבודה בכלל (כולל איגרוף) גדול יותר (ולכן יש יותר משמעות לגובה האדם...)

RoyceGracie

New member
טוב לדעת...

אני כבר כשרשמתי את הודעתי הזכרתי שאולי קיים שוני רב אחר שלא ידוע לי. ואני רואה שהוא אכן לא ידוע לי. אני לא מכיר את קרטה קיושינקאי, אבל יצא לי לדבר עם אנשים על זה ואמרתי את מה שאמרו לי.... עכשיו אני ישמח ללכת לתקן אותם.

didi24

New member
גרררררר.. קיושינקאי? קיוקושינקאי?

חבר שלך ידע להסביר לי איפה לומדים קיוקושינקאי בעיר הקויידש?

didi24

New member
ללמוד בירושלים

מה לגבי קיוקושינקאי? יש בירושליים? ובכלל מה ההדלים בין שוטוקאן לגוגוריו ל.. מה שיש עוד?

Kenshinkan

New member
Ryukyu Kenpo

קראטה מסורתי ומקורי: עבודה על כריות, שקי איגרוף, הגנה עצמית שעובדת וקרבות מגע מלא (מלא מלא). ימי שלישי וחמישי 21:30 - 23:00. רחוב שטראוס 17 בגאולה. תבדוק את האתר למטה. בעז

למעלה