ללמוד שפה

kragmagen

New member
ללמוד שפה

מה קורה? פעם בבית ספר למדתי שפת C ... עכשיו אני רוצה ללמוד איזה שפה... מה אתם אומרים על visual basic? הבנתי שהיא יותר קלה מ c... באיזה שפה כדאי להתחיל ללמוד רציני? ובאיזה שפה יותר קל לעבודה לפחות בהתחלה.. להכין כל מיני דברים מעניינים בקלות יחסית? ואיפה יש חומר באינטרנט ? תודה!

shlomi57

New member
תלוי מה אתה רוצה לעשות...

Visual Basic נחשבת לשפה קלה, אפילו קלה מידי. זה בעיקר מהסיבה שהמתכנת לא יורד ממש לשורש של התכנות והקוד, כלומר יש לך המון המון כלים מוכנים מראש (טפסים, כפתורים, תיבות טקסט + אירועים לכל אחד). עם Visual Basic אפשר בקלות להתחבר להמון ממשקים (רשת, אתרי אינטרנט, מסדי נתונים וכו'). עם Visual Basic אפשר יחסית בקלות לקבל תוצרים יפים בקלות. מצד שני כמו שאמרתי בVisual Basic יש המון קוד שהמתכנת בכלל לא רואה ולא נוגע בו. וחוץ מזה במקרים מסוימים היא שפה מאוד מוגבלת וכבדה. אם המטרה שלך היא ללמוד תכנות של ממש כדאי לך באמת ללמוד C, C++ או JAVA. אם אתה שואל אותי - אני הייתי לומד דווקא Python!.

shlomi57

New member
חומר על Python

זה אתר נחמד בעברית שמצאתי על לימוד Python http://vlib.eitan.ac.il/python/index.html אגב, אפשר בקלות לשלב אותה עם VB או כל דבר אחר (אתרי אינטרנט וכו') הרבה סקריפטים של מנוע החיפוש גוגל כתובים בשפה הזאת!

למעלה