ללמוד פלמנקו בספרד

hadasba1

New member
ללמוד פלמנקו בספרד

אני מעוניינת לדעת איפה לומדים פלמנקו בספרד? אני רוצה ליסוע לתקופה לשהות שם וללמוד. אם יש מישהו שיודע עלויות וכו'. תודה .

זה תלוי.....

האמת שכתבתי תגובה ארוכה והיא פשוט נמחקה לה בגלל בעיות אז אני אנסה לשחזר. הרעיון העיקרי היה האם את ממוקדת האם את יודעת איזה סוג ריקוד את אוהבת? פלמנקו פורו או פלמנקו מודרני, קלאסיקו אספניול. את כל הסוגים והמינים את יכולה למצוא בסבייה, גרנדה ומדריד. אני אישית הייתי בסבייה אז אני יכולה לעזור לך יותר לגבי שיעורים שם. יש שאלה נוספת והיא כמה זמן את רוקדת? בקיצור, לעניות דעתי, עדיף לך להיות מכוונת כי האפשרויות גדולות וגם העיניים. אם את יותר מכוונת אולי אני אוכל לעזור לך. בהצלה ביינתיים!!!

La Vela

New member
דעתי היא:

אם אין לך מושג בפלמנקו, עדיף שתתחילי בארץ כי יש מורים טובים שנותנים בסיס טוב ובסטודיואים תוכלי ליצור קשר עם אנשים , לראות מי נגד מי ולקבל עוד מידע היכן ללמוד מניסיון אישי של האנשים שכבר היו בזמן זה תוכלי לחסוך אולי קצת יותר כסף וכשתגיעי לספרד תוכלי להנות ולמצות את מה שיש לפלמנקו כאן להציע מבחינה אישית וכן מבחינה כלכלית כי הכל הפך מאוד יקר אם את רוצה להתחיל פלמנקו בספרד מאפס, כדאי לבחון היטב לאיזה בית ספר את הולכת או לאיזה מורה.לא כולם מתאימים למתחילים ולרוב הרקדנים הטובים שאני רואה כאן בסטודיוס , הם אלה שיש להם יותר רקע ומושג דעתי האישית היא שהפלמנקו הקלאסי הוא הבסיס להתחיל ממנו אבל ביננו , זה תלוי בשאיפות שלך. אם את הולכת לכיוון מקצועי, תתחילי בארץ או שתתכנני תקופה מאוד מאוד ארוכה בספרד ( 3-4 שנים לפחות ) ואם זה בשביל הכיף, אז יאללה סעי ותהני ברגע שתתני לעצמך תשובות מה את רוצה בעצם , איפה , כמה ומתי נוכל לתת לך יותר מידע

La Vela

New member
ועוד אחת קטנה

לא נתנו לך תשובות מדוייקות עד עכשיו כי השאלה שלך היתה בערך כמו לשאול איפה אוכלים חומוס או פאלאפל בישראל
סתם........

hadasba1

New member
ללמוד בספרד

זאת שוב אני. אני רוקדת כבר 3 שנים אצל סילביה כך שבסיס כבר יש. ואני לא מתכוונת לקלאסיקו אספניול. אודה אם תעזרי לי.איפה כדאי? כמה עולה? וכו'.

La Vela

New member
היכן?

לאן את מתכוונת להגיע? מדריד סביליה גרנדה לא דיברתי על קלאסיקו אספניול. חוץ מזה אני צכירה לפחות ארבע בנות אצל סילביה שכבר היו בספרד ומכירות את סביליה אפשר להתיעץ איתן גם

למעלה