ללמוד עוזר רוקח ????ו

dabakar1

New member
ללמוד עוזר רוקח ????ו

בארץ נאמר לי שאין לימודים מהסוג הזה האם שווה לנסוע לחו"ל זה מקצוע די מבוקש ומשכורת גבוהה יחסית .?????? האם קשה לעבור את המבחנים הממשלתיים של משרד הבראות???? האם הביקוש לרוקחים ולעוזרי רוקחים הולך להישתנות בשנים הקרובות???? איפה ניתן ללמוד את זה בחו"ל. ??? וכמה שנים זה?? צרפו לינקים. בתודה מראש דטסקי אדוארד.

berlinale

New member
אדוארד

תשובות על כמה זה יהיה מבוקש, ועד כמה ישלמו לך, כדאי אולי שתשאל בפורום אחר, כי פה, אם מישהו בכלל יודע, הוא רק יודע על ההיבט של לימודים בחו"ל. ראיתי שייעצו לך לא ללמוד את זה, כי ביטלו את המקצוע הזה בארץ מהעדר צורך, וגם מכיוון שהשכר נמוך. חפש גם בארכיון הפורום הזה, מישהו כבר שאל על המקצוע הזה בעבר.

dabakar1

New member
חפשתי ואין פטרונות .איפה לומדים עוז

איפה לומדים עוזר רוקח זה לא לתואר תעודה בלבד .??????? כמה שנים הלימודים ??? שלחו לי לינקים עזרו לי בתודה .

orf1

New member
מהכרות קרובה עם המקצוע

עוזרי רוקח בארץ זה זן שהולך ונעלם. כיום ישנם עוזרי רוקח ישראלים שעברו לפני יותר מ 20 שנה קורס של משרד הבריאות בשל צורך נקודתי אז ובימינו הם לקראת סוף הקרירה שלהם (פנסיה). לי באופן אישי ידוע על הרבה מקומות שפשוט מעדיפים לשלם קצת יותר לרוקח בשל תחומי האחריות הגדולים יותר שלו (רישיון רוקח מול רישיון של עוזר רוקח).

למעלה