ללמוד סריגה

שגיגאיה

New member
ללמוד סריגה

אחרי שניסיתי לבד ללא הצלחה... ראיתי שיש סדנה בפנאי לי..האם מכירים? מומלץ? האם שעתיים מספיקות ללימוד?

ענבל30

New member
אם יש לך נטייה טבעית לעניין

אז שעתיים בהחלט יכולות להספיק. ללמוד את הפעולות הבסיסיות לא לוקח הרבה זמן - אחר כך צריך להתאמן ולסרוג- כך מקבלים מיומנות ולא שוכחים. אני לא מכירה את הסדנאות בפנאי-לי. כמה אנשים לומדים יחד? ההדרכה הראשונית כדאי שתהיה די צמודה. ומסקרנות - מה המחיר לסדנא כזו?

savtush

New member
בפנאי לי לומדים בסדנה עד 8 נשים

לימוד הנושא מאוד יסודי ומי שזקוקה לעוד שעור יכולה להרשם לשעור נוסף

קודם כל זה תלוי מה את רוצה ללמוד

לפי דעתי שעתיים בהחלט לא מספיקות ללמוד סריגה אולי ממש על קצה המזלג את הבסיס של 2 מסרגות ימין ושמאל או מסרגה אחת חצאי עמודים ועמודים ושרשרת. אז באמת תלוי אם מה את רוצה לצאת משם ,ידע כללי בלבד תקבלי . מקווה שעזרתי שלך איריס

מירטל

New member
תראי...

לימוד סריגה הם בעיקרם לימודים עצמיים - אני למדתי מעט מאוד מהמורות שלי ( אמא ודודה שלי), ובהחלט היה אפשר לדחוס את מה שהן לימדו אותי לשעתיים של לימוד ( והשאר היה אימון או לימוד מספרים). הבעיה היא שהרבה פעמים הייתי צריכה תיקונים ( שיראו לי מה עשיתי לא נכון) והערות על מה שכבר סרגתי, כך שהעזרה שלהן חרגה מאותן שעתיים. השאלה היא האם את לא מכירה מישהי שתוכל להראות לך איך עושים את זה... מאיפה את?

ifmi

New member
איפה את גרה. . .אני מוכנה לעזור

וללמד אותך- כמובן ללא תשלום. אני גרה בצפון (קריות)

שגיגאיה

New member
תודה

על ההצעות הנדיבות אני גרה בת"א..כך שאם יש סדנה מתישהו אשמח להצטרף

אם בא לך לקפוץ לירושלים

בכל יום שני יש מעגל סריגה. (יש בלוחות הודעה). בנות למדו בפגישה אחת סריגת כובע\צעיף\תיק בסיסית במסרגה אחת. בשתיים זה קצת יותר קשה.

moon light9

New member
תל אביבית יקרה :)

חבל על הכסף שלך, אני אשמח להראות לך בהזדמנות שלחי לי מסר :)

למעלה