ללמוד סלסה

מישהי222

New member
ללמוד סלסה

היי כולם! אני ממש רוצה להתחיל ללמוד לרקוד סלסה מישהו מכיר מקום בראשון או באזור של ראשון שמלמד סלסה?

cruvi101

New member
לימוד סלסה

אצל ראובן סיון בר"ג ופ"ת כל שלישי ומוצ"ש בשבלול במרכז מרום נווה ר"ג ובספורטן פ"ת בחמישי... הדרכה במספר רמות החל מהצעד הראשון ראשון וכמובן שמסיבה לאחר מכן אל תוך הלילה... אוירה חמה ומהנה ואת מוזמנת להיכנס לאתר לצפות קצת בגלריות ולעיין בפורום ולהכיר קצת את האנשים הרוקדים... www.dance4u.co.il

amits6

New member
למר כרובי היקר

זה לא לעניין שאתה מיחצן את המסיבות שלך אצל ראובן סיוון שהו פונות בכלל לקהל של כל הזמנים ולא לחובבי הסלסה בלבד. הפורום הזה הוא פורום פתוח הפונה לכל מועדוני הסלסה. אתה שאתה עונה לשאלות אתה צריך להיות אובייקטיבי ולרשום את המועדונים שגם אני וגם אתה מכירים. אז מה שאתה עושה אתה דואג רק לעצמך וזה בכלל לא לעניין. לי אישית נמאס מכל האגואיסטיות הזאת וסלח לי יש מועדונים פי אלף יותר טובים מראובן סיוון. אז תיקח את זה לתשומת לבך. אני אישית מאוד מעריך את העבודה של ראובן סיוון והייתי לקוח קבוע שלו במשך הרבה זמן בכל הפעילויות שלו לאורך השנים.

XUXA141

New member
אכן סיוון הוא "ריקודי כל הזמנים".

הדבר הכי טוב אם מחפשים מועדוני סלסה זה להכנס לאחד האתרים כמו "סלסה קו איל" - הם מפרטים שם את רשימת כל המועדונים הפעילים לאותו יום .

cruvi101

New member
לעמית ולכולם באופן כללי...

טוב אז קודם כל זה פורום פתוח ככה שאני לא רואה לנכון סיבה למה לא לפרסם פה מסיבות שנוגעות לעולם הסלסה, איש איש על פי העדפותיו, ושלי זה ראובן סיון... לגבי אופי ההרקדה, אז נכון שבזמנו ראובן יון היה באמת ריקודי כל הזמנים, אבל עכשיו האופי של הערב השתנה במעט, הלימוד בערב מתמקד בסלסה ורואדה, לימדנו שירי שורות ברזילאיים בנוסף לשירי הMTV ובמהלך הערב השירים מתמקדים בשורות, בפריסטייל ובסלסה... פה ושם עוד תמצא איזה שיר ואלס טנגו, צ'ה צ'ה, מרנגה וכאלה אבל העיקר הוא באמת כמו שציינתי מקודם. אינני רואה אף אף סיבה למתקפה שפתחת פה, זה לא שתגיד שאני מציף את כל הפורום כל היום בראובן סיון, ששואלים על מקום לימוד או אם יש משהו מיוחד אני מזכיר ומפרסם, סה"כ מטרתו של פורום היא לתת ביטוי איש איש לדעותיו ורצונותיו!!! בכל מקרה, שיהיה לכולנו אחלה יום ויותר חשוב אחלה לילה, והכי חשוב זה אחלה שנה אזרחית בפתח. כרובי www.dance4u.co.il

amits6

New member
הנקודה היא שאנשים שפונים לפורום

מחפשים אך ורק סלסה ולא שאר הדברים. עדיין בערבים של ראובן סיוון מדובר בחמישים אחוז שורות וחמישים אחוז שאר הריקודים שמתוכם אולי חמישים אחוז סלסה (הכל זה פחות או יותר). ואתה בעצם שולח אנשים שיש להם מטרה אחת לרקוד מאה או לפחות תשעים אחוז מהערב סלסה. אני יכול להגיד לך שבעצם על כל אדם חדש ששואל בקשר לסלסה אתה שולח אותו לראובן סיוון אז תרד מזה כי אתה עושה טעות גדולה. קהל הסלסה (ההרד קור) הוא לא קהל היעד שלכם נקודה. לפחות אם אתה עונה תהיה אובייקטיבי ותגיד שיש עוד מקומות כמו הזירה, המימד החמישי, ביכורי העתים, ביילטינו שמציאים את כל המדריכים של הסלסה שהדריכו את המדריכים שלכם ושם יש להם כל הערב סלסה ואפילו סלסה אוטנטית. הייתי אצל ראובן סיוון בנוסח החדש במרום נווה לפני מספר מועט של חודשים ואני יודע על מה אני מדבר. עוד דבר רוב הקהל הוא קהל של דתיים שרוקדים לרוב עם דתיים. אל תיקח את ההתקפה באופן אישי כי אני לא מכיר אותך אלא את תוכן הכתיבה.

XUXA141

New member
קהל של דתיים?

איך דתיים יכולים לרקוד ריקודים שמטבע הדברים הינם ריקודים חושניים ושדורשים הצמדות לבן הזוג מהמין השני?

amits6

New member
אלו קהל של דתיים עם כיפה סרוגה

אנשים שמגיעים למקום כחוג הכרויות וריקודים. גם ראובן סיוון היה דתי (יכול להיות שגם עדיין). החברה האלה לרוב מחפשים אנשים מהעולם התרבותי שלהם. ישנם גם חברה חילוניים אבל הם לא הרוב.

לא מסכימה איתך בכלל!!!

קהל הרוקדים של ראובן סיון הינו קהל חילוני! (לא שיש רע בקהל דתי חס וחלילה)! אנני אוהבת את הגזענות שלך (שכן- כך זה משתמע), ולידיעתך גם נתקלתי לא מעט בדתיים שרוקדים בבילטינו ובמקומות סלסה אחרים!!! לא הבנתי איך זה מתקשר למה שכרובי כתב? ומעיין לך לדעת שהשאלה שנשאלה לא מגיע מאדם דתי? ואם כבר מדברים... אינך כותב דברים נכונים כלל.. לומר שרוב הרוקדים אצל ראובן סיון דתיים? שטות מוחלטת ולא נכונה בכלל!!!! אז.. לפני שאתה מעיר הערות לאחרים שים לב למה שאתה כותב!!! להזכירך- הפורום הנ"ל פתוח וחופשי לכתוב כל מה שרוצים - כל עוד לא עוברים על כללי האתיקה הברורים, לכן זכותו של כל אדם להמליץ על המקום המועדף עליו!!! אז תרדו מכרובי! יום נעים לכולכם.

amits6

New member
אני מתנצל אם נשמעתי גזען

כי זאת לא הייתה המטרה. העיקר שנהנה לרקוד וזהו !!

dalida1988

New member
time out

מועדון שמלמד סלסה ורוקדים סלסה בימי שלישי באזור התעשייה הישן של חולון

cruvi101

New member
הפסקת אש

טוב אני יפסיק פה להגיב כדי לא לרדת פה לרמה ירודה של ויכוחים על מקומות טובים יותר או פחות, בכל מקרה שיהיה יום נפלא ומקסים כרובי

dalida1988

New member
אבל לא שרשרת נכון...

אני בכלל לא קשורה לויכוח שלכם.. התבלבלת..

Ne§t£A Gi®L

New member
כן../images/Emo108.gif

הפקולטה לחקלאות ברחובות, רביעי ושבת 20:30. המקום שאני רוקדת בו. יש 7-8 רמות לימוד, מקום ברמה. כניסה עולה 15-25 שקלים, תלוי [סטודנטית? תלמידה? חיילת? אף אחד מאלו?].

jennyw

New member
איך יכול להיות שאף אחד עוד לא הזכיר

את הביילטינו, השואו והDNA? לטעמי לפחות הלימוד בביילטינו ובשואו הכי מתאים למתחילים... הביילטינו - בקרליבך בת"א בימים א', ג' ד' וו' והשואו בקיבוץ גלויות (שזה קצת יותר קרוב לך אני מניחה...) בימים שלישי ומוצ"ש... ממליצה בחום :) ושיהיה בהצלחה!

למעלה