ללמוד סינית מאפס.

ללמוד סינית מאפס.

שלום, אני מקווה שהנושא הזה לא נדוש מדי. אני מעוניין ללמוד סינית מאפס, במטרה להגיע לרמה סבירה. גם בשביל ההנאה שברכישת שפה חדשה, וגם בגלל שאני מאמין שזה יתן לי יתרון בעתיד. מה הדרך הכי טובה ללמוד את השפה לבד? בהתחשב בכך שיש לי הרבה זמן פנוי, אבל הרבה פחות כסף פנוי. האם באמצעות ספר דקדוק? או קלטות? איך?

furrball

New member
התשובה היא: הכל

בלימוד עצמי, כל מה שתמצא ללימוד ותרגול זה טוב... קלטות, ספרי לימוד מסודרים, ספרי דקדוק, מילוני סימניות, אתרים שונים, שירים, סרטים. לדעתי בלימוד שפה לשלב בין הרבה מדיות זה הכי יעיל וטוב. ואם לא לימוד מלא, אז קצת שיעורים פרטיים ולימוד משותף גם לא יזיקו. בהצלחה

happydog23

New member
זה נכון, אבל כדי להקל עליך את

הבחירה בהתחלה, נראה לי שעדיף להתחיל עם ספר טקסטים ודיקדוק טוב, בנוסף להקלטות. זה כמובן אם לא מתאפשר מורה פרטי.

GnomeBubble

New member
הייתי אומר ששלושה דברים הם חובה

בסינית (והאמת שזה נכון להרבה שפות): דקדוק, כתב והגייה. הכתב הוא עניין זניח בהרבה שפות (במיוחד כאלה שמשתמשות בכתב לטיני) אבל כמובן שלא בסינית. ואת ההגייה חייבים ללמוד מהקלטות, אלא אם אתה מומחה לפונטיקה עם נסיון מוכח בשפות טונליות... אפשר להתחיל עם תוכנית אחת שמכילה (לפחות ברמה הבסיסית) את הכל - ויש ספרים כאלה שמכילים טקסטים, דקדוק, סימניות והקלטות (לרוע המזל, משום מה להרבה ספרים יש רק קלטות טייפ ואין דיסקים). יש גם אתרים שמכילים שילוב כזה ואפשר ללמוד מהם (אני בטוח שפורבול מכיר אותם יותר טוב ממני
).

למעלה