ללמוד סינית בסין- עזרה

mayainverno

New member
ללמוד סינית בסין- עזרה

אני רוצה לנסוע בספטמבר לחודש וקצת לסין ללמוד סינית. מחפשת המלצות, אזהרות, דגשים.. כל דבר. אני בעצם רק עכשיו מתחילה לחפש מקום ללמוד בו ואשמח אם מישהו יכול להמליץ או לשתף בחוויות שלו. יש לי רקע בסיסי ביותר בסינית ואני מקווה שלנסוע ללמוד שם יהיה אפקטיבי. אני מתכננת לחזור לארץ ולהמשיך ללמוד פה. אז לאן כדאי לנסוע ללמוד? באיזה בית ספר? איפה גרים? בבקשה, עזרה תודה!!!!!!

mayainverno

New member
שאלה רטורית?

תגובה קצת מזלזלת... אני רצינית ומקווה לקבל עזרה מאנשים רציניים.

פנומן 72

New member
במחילה מכבודך חשבתי אתה ליצן כמו אישנר זאף

זה שכתב יחד איתך שהוא רוצה ללמוד סינית בלי לשלם על זה אגורה ... צר לי אם נפגעת ...

MyTaoWay

New member
היי

תבררי בקמפוס לימודים... הם לא גובים על זה כסף ! (את הכסף הם מקבלים מהמכללות...) http://www.campus-studies.co.il/siteFiles/1/40/313.asp את תוכלי לבחור שם כמה אופציות מגורים, במשפחה מארחת, או בדירות סטודנטים שבקמפוסים וכו' ... בהצלחה !

guanyin

New member
תחפשי בגוגל את chinese forums

יש שם המון מידע לגבי לימודים בסין. בתור התחלה כדאי שתתמקדי על האזור בו את רוצה להיות כדי לצמצם אפשרויות. בינתיים את יכולה לתרגל את השמיעה בchinesepod.com

happydog23

New member
יש פה כמה וכמה. צריך להיות לינק בפורום

של לימודים בסין, יש שם הרבה מידע. רק קחי בחשבון שחודש זה מעט זמן ללמוד, ככה שאל תבני ציפיות מוגזמות.

mayainverno

New member
אם תקראו את ההודעה המקורית...

תראו שכתבתי שיש לי כבר רקע בסינית ואני מתכננת להמשיך את הלימודים בארץ. ידוע לי מה זה חודש- לא הרבה זמן. אבל זאת לא היתה השאלה שלי.

Kingdavidtours

New member
לימודים לתקופה קצרה

שלום לך, במידה ואת באה לתקופה קצרה, עדיף להיות סגור על מקום שאת הולכת אילו. ולא לנסות לשמוע יותר מידי המלצות. היתרון בסין הוא היכולת לתקשר בסינית ולכן עדיף להתמקד בשיפור ההגיה והטונים, ולא בלימוד מילים חדשות ! אני מניח שכבר שמעת על הבית ספר הקוראני - "הכפר הגלובאלי" DI QIU CUN, שהוא מעולה לתקופה קצרה. הם בסגנן: שלם ולמד, וניתן לבחור ממספר כיתות ורמות. ( ועדיף להצטרף לרמה נמוכה ) צמוד לתחנת הרכבת של WU DAO KOU פשוט להגיע, צמוד ל KFC יש להם שעורים של Shuo Han Yu שזה נראה לי אידאלי. ממולץ לא לנסות לקחת 4 שעורים ביום, 1 - 2 מספיקים בהחלט, ולהוסיף 2 שעורים עם מורה פרטי. בנוסף, אם בא לך חבר סיני, אולי עדיף לך למצוא כבר אחד באינטרנט, איפה גרים וכמה ? מלון מומלץ HE JIA YUAN מחיר ללילה 200 מלון נוסף בסביבה - 010 - 82865951 - מלון טוב להתחלה - חדרון לפי שבוע מ 140 ( אבל לא נראה לי שתוכלי לתקשר עימם ) בדירה שלי מתפנה חדר לכמה ימים באמצע ספטמבר, כך שזו גם אופציה. אם תרצי פרטים יותר מדויקים, אולי אוכל לעזור יותר ( אלא אם המפלגה תחליט שלא - ...הומור מקומי.... ) מומלץ להביא מחשב נייד, בהצלחה D

למעלה